Astrologės S.Liepienės prognozės rugpjūčio 9–15 dienoms

Liūtai turės rūpesčių. Po Svarstyklių ženklu gimusieji mėgausis vasaros malonumais ir lauks savo sėkmės valandos. Žuvims planuoti keliones trukdys nenumatytos kliūtys. O kas laukia kitų? Sužinokite, ką ateinančią savaitę žada astrologės Skirmos Liepienės prognozės visiems dvylikai Zodiako ženklų.

Astrologė S.Liepienė.<br>lrytas.lt nuotr.
Astrologė S.Liepienė.<br>lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-09 11:27, atnaujinta 2018-02-11 11:06

LIŪTAS (07 23–08 23)

Rūpesčiai. Visada yra dalykų, kuriems reikia skirti daugiausia dėmesio. Dabar tai namai, tradicijos, ryšiai su giminėmis. Ne visada norėsis dalyvauti iškilmėse, rūpintis ne tik savo, bet ir svetimais reikalais. Juo labiau kad tie reikalai netikėti, su doze pykčio. Kad ir kaip būtų, jei tai nepakenks darbams, su viskuo susitvarkysite ir rasite lobį ten, kur anksčiau bijojote užsukti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Įsitvirtinimas. Nebūtinai kas nors turi keistis. Nebūtina imtis žygių, kad įrodytumėte, jog esate tas, kas esate. Visi jus myli, jumis pasitiki ir atleidžia silpnybes. To tikisi ir iš jūsų. Nesvarbu, kad atostogaujant kils daugiau šeiminių konfliktų, kad asmeninius santykius sukaustys įtampa. Tai laikina, nes planai saulėti, o ir galimybės keliauti ten, kur norite, didelės.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Palaukite. Jūsų laikas dar neatėjo. Ne už kalnų, bet dar neatėjo. Todėl mėgaukitės vasaros malonumais, kurkite planus – kas būtų, jeigu būtų, ir nepradėkite naujos veiklos. Šis ramybės periodas darbe pažers puikių pažinčių, susitikimų, todėl praplėsite pažįstamų ratą. Galbūt ryšiai su naujais žmonėmis ateityje pradžiugins įdomiais sumanymais.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Savaip. Kad ir kokie planai buvo šios savaitės pradžioje, viskas dėliojasi kitaip. Ir ne be draugų įtakos. Draugai, savas ratas ne tik padeda keistis, judėti pirmyn, bet ir sukuria naujų situacijų, todėl atsiranda proga sublizgėti, parodyti savo išprusimą. Nors malonumus dabar reikia apriboti, sėkmė ir talentas niekur nedingsta. Todėl naudokitės tuo, ką turite.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Siekiai. Galėsite išplėsti savo įtaką, užkariauti naujas žemes ir širdis, laimėti tai, apie ką svajojote jau seniai. Viskas paprasta, ranka pasiekiama. Tačiau net laimingiausioje pasakoje pasitaiko išbandymų ir užduočių. Todėl nenuostabu, kad jūs taip pat susidursite su drakonais ir juos turėsite nugalėti. Būtų gerai, jei tie, kas jus myli, nenukentėtų per šią kovą.

VANDENIS (01 21–02 19)

Dviprasmybė. Diskusijos apie santykius, meilę ir nuotykius kaitina kraują, lavina vaizduotę. Tačiau tai tuščios šnekos. Jums reikia išmokti matyti kitame žmoguje gėrį, suteikti jam galimybę pasirodyti. Šis laikas dviprasmiškas. Tampate patys sau griežti ir reiklūs, o kitiems – atlaidūs. Yra tikimybė, kad visi santykiai susitvarkys, be to, pavyks rasti kompromisų sprendžiant finansinius klausimus.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Iš naujo. Planuojantiems tolimas keliones iškyla nenumatytų kliūčių. Vieniems keičiasi maršrutas, kitiems – datos. O treti keliones atideda dėl traumų. Visa tai galima įveikti, jei prašysite pagalbos, veiksite ne vieni, būsite draugiški tiems žmonėms, kurių buvimas šalia erzina. Įveikę asmenines antipatijas, iš naujo sudėlioję planus savaitę baigsite užsitikrinę palaikymą ir turėdami galimybę judėti pirmyn.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Darbai. Laikas, kai visus siurprizus, netikėtumus ir laimėjimus pateikia darbas. Kai galima atsikvėpti, pažiūrėti, kas jau nuveikta, ir imtis naujos veiklos. Svarbu tai, kad kasdienis darbas džiugina rezultatais, kad gaunate pajamų, kurios leidžia jaustis saugiai ir patogiai. Kai viskas taip klostosi, gali atsirasti permainų poreikis. Jūsų veiksmai priklausys ne tik nuo sąžinės, bet ir nuo įsipareigojimų rimtumo.

JAUTIS (04 21–05 21)

Trukdžiai. Jūsų darbai pradeda trukdyti šeiminiam gyvenimui. Gal būtų tikslinga sakyti, kad jie visada trukdė, bet dabar sukelia ryškų nepasitenkinimą. Jūs nenorite nieko keisti, nes esate užsikrovę naštą, turite įsipareigojimų, kuriuos reikia vykdyti. Gal ir nelengva, bet vis tiek judate reikiama linkme. Ir tai džiugina. Namiškių nepasitenkinimas savaitės pabaigoje jūsų nebeerzins, tačiau niekur nedings.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Ateities link. Kam saulė žeme ritinėjasi, o kas imasi naujų darbų, įgyvendina įdomias idėjas. Laikas, kai daug planuojama, kalbama apie ateitį, kartu ieškoma būdų, kaip gyvenimą paversti patogesniu. Dabar turite ne tik norų, svajonių, bet ir galimybių. Todėl savaitė bus įtempta, kupina darbų. Finansiniai reikalai gal ir nebus sėkmingi, bet užmokestis pasivys vasaros pabaigoje.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Situacijos. Kai turite paslapčių, aplinkui sukuriate stresinę situaciją. Negana to, į nerimo kupiną lauką įtraukiate namiškius. Jei yra galimybė, atsikratykite paslapčių, daugiau laiko praleiskite su šeima, draugais. Daugeliui atostogos jau baigiasi. Todėl darbus, kaip ir laisvalaikį, reikia planuoti iš anksto. Kuo trumpesnės dienos, tuo daugiau kelionių ir vilionių.

AVINAS (03 21–04 20)

Pirmyn. Kol kiti atostogauja, rūpinatės savo darbais, galimybėmis pasiekti daugiau, tvirčiau pasistatyti kėdę. Ir teisingai darote, nes dabar bet koks viešas pasirodymas, susitikimas gali įkvėpti puikią pradžią. Net ir senos meilės ar pažintys padės siekti šių tikslų. O jei praleisite šias progas, gyvenimas dar ilgai vers rinkti trupinius pyrago, kurį nusinešė kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.