Ramunės horoskopas lapkričio mėnesiui

Lapkritis - puikus mėnuo nusiteikti darbui. Vasaros atostogos jau užmirštos, iki švenčių dar toli, tad dabar - pats metas imtis veiklos. Tuo labiau, kad daugeliui ženklų astrologai pranašauja palankų mėnesį. Sužinokite, ką jums žada astrologė Ramunė.

Kas laukia jūsų?<br>123rf nuotr.
Kas laukia jūsų?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 2, 2014, 8:53 AM, atnaujinta Jan 23, 2018, 6:38 PM

Avinas (03 21–04 19)

Lapkritis turėtų būti labai geras visiems Avinams.

Pirmą mėnesio pusę jausite energijos antplūdį. Tad būtų puiku, jei per šias dienas atliktumėte daugumą šio mėnesio darbų.

Nebijokite būti apkaltinti darboholizmu.

Po įtempto laikotarpio laukia puikus atpildas – malonios, nors ir trumpos atostogos su antrąja puse. Galbūt jums bus patikėta itin svarbi ir rimta užduotis. Nuo to, kaip sugebėsite susidoroti, priklausys jūsų tolesnė karjera.

Nesibaiminkite – tai puiki proga pasižymėti tiek kolegų, tiek viršininkų akyse.

Jei planuojate imtis naujo verslo, geresnio laiko nei lapkritis nerasite.

Jautis (04 20–05 20)

Produktyvus mėnuo. Lapkritį turėtumėte pabaigti visus iki šiol neužbaigtus projektus. Jūsų indėlis bus puikiai įvertintas. Tai į aukštumas pakels jūsų pasitikėjimą savimi.

Vis dėlto neskubėkite imtis naujų projektų. Rinkitės tik tuos, kurie artimi širdžiai. Dabar nebūtina plėšytis dėl to, kuo netikite patys. Šie darbai jums nesuteiks sėkmės ir teigiamo įvertinimo.

Atvirkščiai – gali sugriauti jūsų profesinę ar verslo ateitį ir net sugadinti asmeninius santykius.

Šį mėnesį numatomas didelis bičiulių susibūrimas. Nepatartina veltis į naujus meilės nuotykius – ryšiai nebus ilgalaikiai ir gali sukelti nemažai skausmo. Šiuo laikotarpiu verčiau nepasirašyti sutarčių. Netinkamas metas skolintis.

Dvyniai (05 21–06 20)

Šį mėnesį atidžiai tvarkykite finansinius reikalus. Tačiau apskritai tai sėkmingas laikotarpis. Būsite energingi ir, svarbiausia, teigiamai nusiteikę. Išmušti jus iš vėžių bus faktiškai neįmanoma.

Profesiniame gyvenime jūsų laukia daug ir labai gerų galimybių. Privalote jomis visomis pasinaudoti. Tokių progų pasitaiko ne kasdien.

Patarimas – nepersistenkite. Neatiduokite visos širdies vienai kuriai užduočiai ar projektui. Tam nėra jokio reikalo. Jūs ir taip padarote kur kas daugiau ir geriau nei kiti. Pasistenkite neišlaidauti. Dabar laikas kaupti atsargas.

Atsargiai bendraukite su naujais pažįstamais. Ne vietoje ir ne laiku ištarti žodžiai gali pridaryti nemenkos žalos.

Vėžys (06 21–07 22)

Šį lapkritį prisiminsite ilgai. Jūsų laukia neįtikėtinai geras mėnuo. Jausitės pasitikį savimi, kupini jėgų, energijos ir įkvėpimo. Per šias keturias savaites patirsite tai, ko kiti nepatiria per visą savo ilgą gyvenimą.

Tik dėl nieko neišgyvenkite. Viskas ir be jūsų pastangų eisis kaip iš pypkės. Jei ką nors labai kruopščiai planuojate, pasiruoškite tam, kad ne viskas klostysis, kaip suplanavote.

Šiomis dienomis gali būti labai daug netikėtumų. Tačiau tai nereiškia, kad jie bus nemalonūs. Atvirkščiai. Rezultatai bus puikūs. Ir jei ne dabar, tai ateityje už juos likimui būsite labai dėkingi. Labiau pasikliaukite likimu ir nesistenkite pakeisti to, kas ne jūsų valioje. Tiesiog mėgaukitės gyvenimo siunčiamomis dovanomis.

Liūtas (07 23–08 22)

Nieko šiame gyvenime nėra nemokama. Vis dėlto aplinkybės klostysis taip, kad dažnai pagalvosite: „Ir už ką man čia taip pasisekė?“ Kažkas iš aukščiau jus tikrai globoja.

Tikėtina, kad darbe sulauksite ne tik gausybės puikių progų bei sėkmės, bet ir tikro džiaugsmo. Mėgausitės tuo, ką darote, o tai savaime milžiniška dovana. Jausite aplinkinių paramą.

Santykiai su antrąja puse bus tobuli. Jei ir kils nesusipratimų, jie neišsirutulios į didžiulius barnius. Net ir iš nemalonių situacijų sugebėsite kartu skaniai pasijuokti.

Tiesa, šį mėnesį gali būti ir nesklandumų, susijusių su technika. Ar tai būtų automobilis, ar namų apyvokos įrenginiai, jų gedimai gali nemažai atsieiti. Bet nepamirškite, kad tai tik daiktai ir jie visi gali būti užgyvenami.

Mergelė (08 23–09 22)

Paskutinį rudens mėnesį jausitės taip, lyg stigtų harmonijos. Iš tiesų jūsų gyvenimas bus dvilypis.

Profesinėje srityje būsite be galo energingi, kūrybingi, iniciatyvūs. Jūsų protas bus aštrus kaip niekada. Sugebėsite pastebėti net mažiausias kitų klaidas ir jas laiku ištaisyti. Visos, net sudėtingiausios, užduotys jums bus įveikiamos.

Tačiau asmeniniame gyvenime kiekviena, net mažiausia, problemėlė virs tikra tragedija. Kasdien susidursite su kitokiais rūpesčiais, kurių, bent jau jums taip atrodys, išspręsti neįmanoma. Susidūrę su asmeninėmis problemomis pasistenkite vadovautis šaltu protu, o ne emocijomis. Mažiau nervinkitės ir į viską žvelkite paprasčiau. Nėra jau taip blogai, kaip jums gali atrodyti.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Lapkritis turėtų būti labai turiningas ir turtingas. Profesiniame gyvenime viskas eisis kaip per sviestą. Darbai, prie kurių prisidėsite, jūsų pastangomis bus atlikti labai gerai. Dirbsite efektyviai ir produktyviai.

Tad nenuostabu, jog galite sulaukti didesnio nei įprastai pelno ar didesnio atlygio. Be to, kaip reikiant pakils jūsų autoritetas. Tiesa, jūsų sėkmė aplinkiniams gali sukelti pavydą. Nenustebkite, jei jie už nugaros pradės skleisti nemalonias paskalas.

Stenkitės atsiriboti nuo neigiamų emocijų, bet jokiu būdu neužrieskite nosies. Jei kas nors kreipsis pagalbos, būtinai padėkite. Tai, kad jums šiandien sekasi, nereiškia, kad taip klosis visuomet. Galbūt ir jums vieną dieną prireiks paramos.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nepaisant niūrių rudens orų, visą lapkričio mėnesį spinduliuosite gera nuotaika.

Kiekvieną dieną pasitiksite su šypsena, o ji jums atvers visas duris.

Santykiuose su antrąja puse trokštate aistros ir nuolatinių kibirkštėlių. Jeigu to pasigendate, gerai pagalvokite, ar verta šiuos ryšius ir toliau puoselėti.

Neleiskite kitų neigiamoms emocijoms, depresinėms nuotaikoms ir lėtapėdiškumui užgožti jūsų energijos ir gyvenimo džiaugsmo.

Jei į mėnesio pabaigą reikalai pradės suktis ne taip, kaip norėjote, nenusiminkite.

Pasistenkite neprarasti teigiamos dvasios ir optimizmo.

Visi nesklandumai ir rūpesčiai yra laikini.

Šaulys (11 22–12 21)

Harmonija, pusiausvyra ir stabilumas – viso to labiausiai trokšite šį mėnesį. Ar jūsų troškimui bus lemta išsipildyti, priklausys tiktai nuo jūsų pačių.

Iš esmės galėsite džiaugtis darniais santykiais su artimaisiais. Jei kils nesusipratimų, sugebėsite juos laiku ir taikiai išspręsti.

Būkite dėmesingi mylimiausiems savo žmonėms, tačiau nekiškite nosies ten, kur jos niekas nepageidauja matyti.

Galbūt darbe ir esate lyderis, bet nesistenkite toks būti namie. Duokite namiškiams laisvę spręsti patiems, net jei sprendimai jums atrodo klaidingi. Kiekvienas mokomės iš savo klaidų.

Jūsų darbas – suteikti visapusišką paramą, kai jos prašoma.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Šį mėnesį daugiausia dėmesio skirsite profesinei veiklai. Kad ir kuo užsiimtumėte, jums tikrai seksis. Pats nustebsite, kaip greitai gebate susidoroti net su sunkiausiomis užduotimis.

Jei esate vadovas, nepraleiskite pro akis savo pavaldinių veiksmų. Jūsų užduotis – paskatinti juos ir nukreipti tinkama linkme. Nepamirškite, kad nuo to, kaip jiems sekasi, priklauso tolesnė jūsų karjera. Šiuo laikotarpiu labai svarbu nepainioti darbo ir asmeninių reikalų.

Jei pastaruoju metu namie jautėte įtampą, dabar pats laikas tai aptarti su antrąja puse. Atvirai pasikalbėkite, kas jums abiem kelia nerimą ir kokios galimybės tai pakeisti. Tegul nelieka vietos abejonėms ir neišsakytiems lūkesčiams.

Vandenis (01 20–02 18)

Nebijokite klaidų. Jų išvengti nepavyks. Tačiau svarbiausia – iš jų pasimokyti. Prisiminkite: nėra nė vienos problemos, kurios negalėtumėte išspręsti. Tik nenuleiskite rankų ir išlaikykite tempą, kuriuo gyvenote pastaruoju metu.

Šis laikas idealus naujoms gyvenimo pamokoms. Metas išmokti nebešvaistyti savęs visiems. Kruopščiai rinkitės, su kuo leisti laiką, kokiai veiklai atsidėti. Antraip jau netrukus galite pasijusti taip, lyg nieko gera ir reikšminga per šį gyvenimą nenuveikėte.

Darbe jums nestigs iniciatyvos, tad jei tik norėsite, nuveiksite daug.

Jei darbovietėje turite priešų, tikėtina, kad šį mėnesį jie pereis į kitą barikadų pusę ir taps patikimais partneriais.

Žuvys (02 19–03 20)

Kažkodėl šį mėnesį jums sunkiai seksis rasti bendrą kalbą su aplinkiniais tiek namuose, tiek darbe. Labiausiai norėsite būti vieni. Greičiausiai taip jausitės dėl pasikeitusių orų – niūrios dienos jums niekada nebuvo mėgstamiausios.

Neverskite savęs daryti to, ko nenorite.

Susitelkite į save ir savo poreikius. Jei dar neišbandėte jogos ir meditacijos, galbūt dabar tinkamiausias metas tai padaryti.

Jeigu galite, pasiimkite keletą laisvų dienų ir kur nors išvažiuokite. Apmąstykite ateitį ir tai, kokių pokyčių norėtumėte.

Jei kol kas nekyla rankos ką nors keisti, nieko tokio.

Tam turėsite visą žiemą. Tačiau susimąstyti tikrai verta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.