Astrologė Palmira: kils noras trenkti durimis ir išsiskirti

Nelengvas metas. Jausitės prislėgti, kažkuo nepatenkinti, niekas neįtiks, kels įtarimą, nepasitenkinimą. Net ims atrodyti, kad niekas nemyli, niekam nesate reikalingi. Dėl menkos priežasties gali kilti pagunda nutraukti santykius ar imtis kitokių radikalių priemonių. Nesureikšminkite šios būsenos – tai laikinas slogutis, dėl kurio neverta trankyti durimis ir sakyti „niekada“.

Bendraujant su mylimu asmeniu viskas gali pasirodyti blogiau, nei yra iš tiesų, bus lengva susipykti be priežasties.<br>123rf.com nuotr.
Bendraujant su mylimu asmeniu viskas gali pasirodyti blogiau, nei yra iš tiesų, bus lengva susipykti be priežasties.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2014, 5:03 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 3:30 AM

Deja, šiandien bus sunku atskirti tikrąsias vertybes nuo tariamų, galima priimti klaidingą sprendimą tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime. Ypač bendraujant su mylimu asmeniu viskas gali pasirodyti blogiau, nei yra iš tiesų, bus lengva susipykti be priežasties.

Netiks pradėti naujų darbų. Itin nepalanku tvarkyti ir piniginių, turto reikalų. Ne laikas pasirašyti sandorius, investuoti, skolinti pinigus. Tiesa, labdarai puikus laikas – pasistenkite padėti bent šiek tiek, bent vienam žmogui, gyvam padarėliui.

Kad ir kuo užsiimsite, būtina atida, ypač jei dirbate su pinigais, – nuostoliai, apgaulės, vagystės, apiplėšimai tikėtini labiau nei paprastai.

Dieną didesnė konfliktų (ypač tarp moterų, įsimylėjėlių), traumų, įvairių avarijų tikimybė.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję ne su jumis, o su aplinkiniais, visuomene.

Blogas ženklas: užuosti nemalonius kvapus, jei prasidėtų sloga.

Geras ženklas: jei visą dieną lydėtų gardūs aromatai.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis nepalankus rizikingoms, tolimoms kelionėms, audringoms pramogoms, rekomenduojamas ramus poilsis tarp savų.

Avinas (03 21–04 21). Šykštumas nuostolingas – duokite tai, ko jūsų prašo (Avinams tęsiasi karminių skolų grąžinimo laikas). Neverta ko nors prašyti, reikalauti. Svarbu nusileisti, nekonfliktuoti su antrąja puse. Šiuo metu jums pakanka dalykinių bei finansinių rūpesčių, tad stinga laiko pabendrauti su artimaisiais. Ieškokite būdų sušvelninti įtampą namuose.

Jautis (04 21–05 21). Jūsų klaidos, problemos gali tapti visiems matomos. Nesitikėkite, kad jus deramai įvertins, kita vertus, objektyvumo pristigs ne tik jūsų oponentams, bet ir jums patiems. Tai klaidingų apsisprendimų metas, tad nesielkite karštakošiškai. Ši diena itin sudėtinga moterims.

Dvyniai (05 21–06 22). Liūdnokas metas – daug reikalų, įvairių pareigų ir jokio noro bei jėgų tuo užsiimti. Iš tiesų šiandien būtų geriau patinginiauti. Bent jau nesiimkite jokių sunkių, atsakingų darbų. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei – galimi virškinimo sutrikimai. Nesikabinėkite prie mylimo asmens – jūsų pretenzijos nebus tinkamai įvertintos.

Vėžys (06 22–07 22). Nieko neplanuokite – kaip savaime išeina, taip ir bus geriausia. Nesistenkite sutvarkyti kuo daugiau reikalų, nesiimkite ko nors keisti asmeniniame gyvenime ar veikloje. Būkite atidesni vaikų skundams, tiesa, ne laikas jiems pataikauti. Finansinį rėmimą atidėkite kitai dienai. Blogas laikas romantiškoms pažintims.

Liūtas (07 22–08 23). Kritinis laikas – nesiveržkite į priekį, nebūkite tikri savo nuomonės teisingumu. Atsargiau vairuokite, būkite santūresni darbo kolektyve, viešajame transporte. Galimos netikėtos traumos. Būkite atidesni maistui.

Mergelė (08 23–09 23). Esate įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostosi painiau, nei jūs pasiruošę. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite ypač atsargūs. Ši diena nepalanki jokioms kelionėms. Pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepalankus metas. Jei jūsų darbas susijęs su tikslumu, atidumu, būkite ypač atsargūs. Nerizikuokite dideliais pinigais, nereikalaukite skolos grąžinimo. Blogas laikas su antrąja puse aiškintis, kur išgaruoja pinigai ar dingsta meilė.

Skorpionas (10 23–11 23). Nors šiuo metu siekiate abipusio supratimo, lygiavertės paramos, bet kol kas teks pakentėti. Blogas laikas aiškintis juridines problemas, ieškoti teisybės. Būkite atidesni sutuoktiniui ir mažiau tikėkitės atsakomosios meilės, kitokio mielo atgarsio.

Šaulys (11 23–12 22). Maža sėkmė jokiu būdu neliudija apie būsimą didelę pergalę, o pralaimėjimas nereiškia, kad jūs neteisūs, kad reikalas neturi perspektyvų. Labiau pasaugokite pinigus ir sveikatą – didesnė gamybinių traumų, apsinuodijimo, nuostolių tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nepervertinkite kieno nors pažadų, geranoriškumo – viskas gali išeiti atvirkščiai. Mažiau planuokite. Pajutę sėkmę žinokite, kada sustoti – nepasiduokite azartui. Labiau pasaugokite vaikus. Beje, mažiau reikalaukite iš mylimo asmens – galite sugadinti puikius santykius.

Vandenis (01 21–02 20). Reikalai strigs. Gresia nelabai malonūs pokalbiai darbe. Beje, ne laikas aptarinėti jūsų uždarbio perspektyvas. Kad ir kokias problemas spręsite, nesistenkite nieko spausti jėga – ne laikas gąsdinti, grasinti. Labiau pasaugokite darbo vietą, pinigus, turtą. Nepirkite vertingų daiktų – vėliau paaiškės, kad permokėjote.

Žuvys (02 20–03 21). Nešvaistykite jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite, o apčiuopiamų rezultatų nesulauksite. Netyčia galite prasitarti apie savo paslaptį, susijusią su kelionėmis, romantišku ryšiu. Nebūkite patiklūs ir neklausykite visų nuomonių bei patarimų. Nerizikuokite vairuodami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.