Palmira įspėja savaitgalį saikingai švęsti ir reikšti jausmus

Savaitgalis, ypač šeštadienis, netinkamas tolimoms kelionėms, bendrauti su užsieniečiais ar įtakingais asmenimis, švęsti, linksmintis, pramogauti, leisti pinigus. Nenorėkite daug ir iškart – spontaniškumas užmezgant pažintis (ypač romantiškas), ką nors perkant neatsipirks: rezultatai bus kitokie, nei jums reikia, teks nusivilti. Tai ne pačios geriausios dienos vertingiems pirkiniams, nebent daiktas seniai išsirinktas, suplanuotas. Savaitgalį galimi rūpesčiai ir dėl įstatymų pažeidimų.

Žvaigždės rodo, kad šį savaitgalį būtinas saikas švenčiant, pramogaujant, reiškiant savo jausmus.<br>123rf nuotr.
Žvaigždės rodo, kad šį savaitgalį būtinas saikas švenčiant, pramogaujant, reiškiant savo jausmus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2014, 6:00 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 12:41 AM

Vis dėlto poilsio dienos nebus sudėtingos, jei laikysitės aukso vidurio. Niekur nepersistenkite – nenorėkite atrodyti geresni, nei iš tiesų esate. Būtinas saikas švenčiant, pramogaujant, reiškiant savo jausmus. Neįkyrėkite patinkančiam asmeniui ar žmogui, su kuriuo norite susitaikyti, – atkaklumu galite dar labiau atstumti.

Šeštadienį patartina likti namie – baigti atidėtus darbus, tvarkytis. Prasminga aplankyti tėvus, senelius, senyvo amžiaus giminaičius ir draugus – patirsite santykių šilumą, jėgą, tai jus nuramins, sustiprins, įkvėps. Tiesa, derėtų vengti atsitiktinių žmonių, neužmegzti naujų pažinčių (ypač romantiškų).

Sekmadienis smagesnis, ypač palankus vyrams. Tai geras laikas aktyviam poilsiui, sportuoti. Moterims, priešingai, savaitgalis įtemptas – bus sunkiau rasti ramybę, atsipalaiduoti, pailsėti. Ne patys geriausi būdai išsikrauti – lakstymas po parduotuves (išleisite per daug, o pirkiniai vėliau nebetenkins) ar nusiraminimo pyragaitis (šiomis dienomis galima greit priaugti svorio), naujas romantiškas nuotykis (baigsis sudaužyta širdimi), ilgas pramogavimas klubuose.

Šios dienos nepalankios keliautojams, pedagogams, politikams, dvasininkams.

Pirmadienį netinka tvarkyti svarbių reikalų, pradėti naujų darbų. Vis dėlto iki 14 val. 52 min. kiek palankesnis metas, kai verta suskubti atlikti svarbiausius dienos darbus. Vėliau netinkamas laikas nei atsakingiems susitikimams, nei lemtingiems sprendimams priimti.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški, pildysis greitai. Puiku, jei sapnavote paeiliui kelis sapnus, – naudingos permainos. Buvo gerai regėti dangaus šviesulius, vaivorykštę, debesis, pačiam danguje skraidyti, vėją jausti – sėkmė, pagalba, apsauga; medžius – naujos pažintys. Blogai maudytis – liga; plaukti valtimi – pavojus gyvybei, tačiau sulyti – sveikata, apsauga. Jei buvote baltai apsirengę ar daug baltos spalvos matėte – nuostoliai, neturtas, gėda.

Blogas ženklas: jei netikėtai tektų daug dulkių įkvėpti ar į akis kas įkristų – saugokitės apgaulės, galite būti lemtingai suklaidinti, vandentiekio gedimai; vorą sunaikinti – nesėkminga meilė; jei akis perštėtų, nuo dulkių čiaudėti – esate apgaudinėjami.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų arba žaislą, kaukę – išsiaiškinsite painiavą; pamesti sagą – išsiskirsite su jums kenkiančiu žmogumi; išvysti šviesius dūmus – apsaugos įgijimas.

Iš šeštadienio į sekmadienį geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, esate teisingame kelyje. Gerai buvo nebent save nuogą regėti – tai teisumo požymis. Jei nuogą matėte artimą žmogų ar draugą – sulauksite iš jo pagalbos. Itin blogai sapnuoti drabužius, ypač kailinius, – apgaulė, iliuzijos. Rūkas, pelkė – liga. Voras arba balta spalva – neregima apsauga.

Blogas ženklas: jei sutrūktų karoliai, grandinėlė, jei akmuo iš žiedo iškristų, plyštų drabužiai, siūlai trūktų, saga ištrūktų , išsitepti, ypač riebalais, rakštį įsivaryti – pažeidžiamumo, nužiūrėjimo, vidinės nešvaros požymis; jei tirptų kojos, rankos – galimas sveikatos pablogėjimas, liga; jei kūną niežėtų be aiškios priežasties – daug priešų turite.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti – apsauga, pagalba, išsivalymo, sveikatos atgavimo požymis.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai reiškia įspėjimą, tad geriausia nieko nesapnuoti. Itin nepalankūs erotiniai sapnai – tai išsiskyrimas, liga. Blogai valtimi plaukti – pavojus gyvybei; gėles matyti – laidotuvės; ką nors valgyti – liga; žvėrys, vabalai – nužiūrėjimo požymis. Gerai buvo regėti nebent lietų – tai išsivalymas nuo nuodėmių.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą, grįžti namo ką nors užmiršus paimti.

Geras ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų, paukščio plunksna ant galvos nukristų, gauti dovanų gėlių (ypač rožių be dyglių).

Žvilgsnis į priekį: antradienis itin nepalankus iki 14 val. 44 min., apskritai visa diena netinkama naujų darbų pradžiai, svarbiems dalykiniams, finansiniams reikalams tvarkyti; palankios spalvos – balta, auksinė, raudona.

Avinas (03 21–04 21). Šeštadienį geriau patylėti, atsisakyti neprivalomo bendravimo, kelionių. Ir pasistenkite išgirsti, ką jums sako artimieji. Nerizikuokite kelyje, nepraraskite saiko ką nors pirkdami, žadėdami ar bardami. Sekmadienis – jūsų lyderystės metas – jei neperlenksite lazdos, gausite viską, ko panorėsite. Pirmadienį galimas nemenkas nusivylimas, nuostoliai.

Jautis (04 21–05 21). Gali nesinorėti įvertinti artimųjų rūpinimosi jumis, tačiau pasistenkite parodyti, kaip branginate tai, ką esate gero gavę iš sutuoktinio. Neverta pirkti vertingų daiktų, darbužių, papuošalų – jūs ir šeima liksite nepatenkinti pasirinkimu ir išlaidomis. Pirmadienį pasisaugokite vagysčių, būkite atidesni kelyje.

Dvyniai (05 21–06 22). Šeštadienį ryžkitės sunkiems namų ūkio darbams, tik venkite ginčų, barnių su artimaisiais bei draugais (vėliau bus gėda). Sekmadienį irgi pasistenkite nenuvilkite savo draugų ir artimųjų. Pirmadienį venkite ginčų su partneriais, sutuoktiniu.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalį neplanuokite viešnagių, nesikvieskite svečių – jums reikia ramaus poilsio vienatvėje. Tik tai padės atsipalaiduoti, sustiprėti – kelionių, bendravimo su svetimais venkite. Labiau saugokite sveikatą bei turtą, gerbkite prisiminimus, savo praeitį. Pirmadienį jausitės energingi, tačiau tik iki 15 val. tinkamas metas aktyviai reikštis, tad iki to laiko turite suspėti sutvarkyti visus reikalus.

Liūtas (07 22–08 23). Bendravimas su senais bičiuliais padės neprarasti pusiausvyros, suvokti daromas klaidas ir tinkamai įvertinti savo perspektyvas. Nekerštaukite pavyduliaudami. Didesnė baudų, nuostolių tikimybė – nepažeiskite taisyklių, įstatymų (ypač kelyje). Pirmadienis nepalankus jokiems reikalams tvarkyti, vykti į keliones.

Mergelė (08 23–09 23). Nebūkite kategoriški su artimaisiais, ypač tėvais, sutuoktiniu. Kol kas visus tenkinančio kompromiso nematysite, bet greit išeitis savaime atsiras. Jei teks tvarkyti dalykinius reikalus savaitgalį, būkite apdairūs su dokumentais ir pinigais. Pirmadienį planai gali keistis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite atidūs, kad neprarastumėte takto bendraudami su svečiais, artimaisiais, mylimu žmogumi, savo vaikais. Likite taupesni bei kuklesni, ypač jei sugalvosite paflirtuoti. Nebūkite labai kategoriški pirmadienį nei darbe, nei namie – lengvai susipyksite ir įgysite priešų.

Skorpionas (10 23–11 23). Tai ne pačios geriausios dienos, ypač šeštadienį teks parodyti dvasios stiprybę, tad verta atsiriboti nuo svetimos įtakos ir labiau į save pasigilinti. Skirkite šį savaitgalį sau – tai padės save geriau suprasti ir labiau pamilti. Gimtadienį palankiau švęsti sekmadienį. Pirmadienį tinka ieškoti paramos, kreiptis į įtakingus asmenis, bet tik iki 15 val.

Šaulys (11 23–12 22). Ypač šeštadienį nereikia sakyti visko, ką manote, pašnekovui, ypač jei tai jūsų sutuoktinis ar mylimas žmogus, – verčiau juos išklausykite. Ir nepiktnaudžiaukite kelių policijos kantrybe, neintriguokite vagių. Pirmadienis sudėtingas – būkite atsargūs, nieko rimta neplanuokite.

Ožiaragis (12 22–01 21). Ypač šeštadienį branginkite ryšius su sutuoktiniu, mylimu asmeniu – ne laikas vadovautis ambicijomis. Sekmadienis ramesnis, tiesa, kuklumas, paslaugumas ir tądien bus naudinga elgesio savybė. Pirmadienį bus svarbi sąjungos jėga.

Vandenis (01 21–02 20). Savaitgalis romantiškas – užmirškite, kas buvo bloga jūsų santuokoje, atverkite vienas kitam savo jausmus. Likite optimistai ir neįsižeiskite dėl artimo žmogaus nekorektiškų pastabų (pamokymų). Nepykite dėl mylimo asmens ar vaikų nedėkingumo – ypač šeštadienį būsite linkę užsigauti dėl pagyrimų stokos. Pirmadienis tinkamas užsiimti atidėtais, užvilkintais darbais.

Žuvys (02 20–03 21). Šeštadienį sunkiai rasite sau vietą, jausite nepasitenkinimą ir kiekviena smulkmena, ir visų pasauliu apskritai. Galima pasiūlyti nebent darbo terapiją savo namuose. Svečiuotis (kaip ir priimti svečių) nepatartina – aplinkiniai dar labiau nuotaiką sugadins. Ne laikas aiškintis meilės santykių su mylimuoju ar sutuoktiniu, aptarinėti šeimos išlaidas ir naujus pirkinius. Pirmadienis neblogas įvairiems reikalams tvarkyti iki 15 val. Vėliau – jokių avantiūrų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.