Astrologės S. Liepienės prognozės lapkričio 8–14 dienomis

AVINAS (03 21–04 20) Dabar. Baimes palikite už slenksčio. Galvokite tik apie tai, ką galite pamatyti, pasiekti. Susitelkite į tai, kas vyksta dabar ir kuo galite džiaugtis. Neatidėliokite sėkmės akimirkų. Ateina laikas, kai išryškėja, kas svarbu, o kas tik antraeiliai dalykai. Tiems, kas į gyvenimą žiūri praktiškai, be filosofijos gaidelės, savaitę teks skirti karjerai, planams, bandymams užmegzti ryšius ir gauti papildomos informacijos.

123rf.com nuotr.
123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 9, 2014, 7:59 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 11:29 PM

JAUTIS (04 21–05 21) Pasiūlymai. Darbo pasiūlymai plaukia iš artimiausios aplinkos. Gal per smulkūs, bet greitai uždirbami pinigai jums dabar ne pro šalį. Tačiau gali būti, kad viską apsvarstę šių pasiūlymų atsisakysite. O taupymo programos įjungti visai nenorite. Taip ir bus: vienaip – negerai, kitaip – irgi blogai. Kalta aplinka. Teisingiausia būtų viską apsvarstyti, pasitarti su antrąja puse, o sprendimus priimti savaitgalį.

DVYNIAI (05 22–06 21) Paieškos. Ne visada gyvenimas duoda raktą nuo reikalingų durų. Kartais durų daug, o reikalingų nėra. Neverta nusiminti. Svarbu, kad būtų noro ir ryžto leistis į paieškas. Gaila, bet neturite tiek laiko, o ir namuose nesulaukiate paramos. Visiems atrodo, kad jūsų klajonės jau perpildė kantrybės taurę. Todėl galite eikvoti energiją aiškindamiesi, toliau ieškodami savirealizacijos būdų arba tiesiog numoti ranka ir leisti gyvenimui tekėti tolyn.

VĖŽYS (06 22–07 22) Tvarka. Senos taisyklės, papročiai ir įprasta tvarka šiuo metu yra žymiai geriau nei nauji iššūkiai. Kaip ir seni draugai patikimesni už naujuosius. Nusistovėjusios tvarkos teks laikytis ir namuose, ir darbe. Jei imsite maištauti, kils grėsmė susipykti su artimaisiais. Jei jums nuobodu, ieškokite paprastesnių pramogų, bet nesistenkite apversti pasaulio aukštyn kojomis.

LIŪTAS (07 23–08 23) Permainos. Naujienos baugina, nes tai žingsnis permainų link. Kita vertus, pokyčių anksčiau ar vėliau reikės. Jūs turite tam ruoštis net ir tuo atveju, jei manote, kad yra galimybė likti ten, kur esate. Privatumą pavyktų išsaugoti tik iškeliavus į negyvenamą salą. Sumanymams, kurių nepavyks įgyvendinti savaitgalį, skirkite laiko darbo dienomis.

MERGELĖ (08 24–09 23) Ruduo. Nuotaikos ir jėgų nėra. Nesvarbu, kokie darbai atlikti, kiek sumanymų jau pajudėjo ir kiek planų dar turite. Atrodo, kad perspektyvos pernelyg miglotos ir nėra jokių properšų, pro kurias galėtų švystelėti saulė. Nenusiminkite, tai tik jūsų nuotaika. Viskas einasi gerai, viską spėjate ir viską galite. Labiau pasitikėkite savimi ir esančiais greta. Įsiklausykite į patarimus.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23) Galimybė. Plepėdami prarandate pinigus, draugus ir pražiopsote lemtingus pasiūlymus. Todėl tegul visi keliai bus atviri. Pasiseks tiems, kas laukia darbo pasiūlymo iš užsienio. Taigi vieni jau krausis lagaminus, o kiti dar tik kratys taupyklę, bandydami surinkti bilietams. Kad ir kokios sumos ar sėkmės jums reikės, viską gausite.

SKORPIONAS (10 24–11 22) Akylumas. Gyvenimas juda į priekį, kartu tempdamasis jus ir neleisdamas snausti. Tas judėjimas – ne dėl malonumo ar pramogos, tai būtinybė. Yra daugybė užduočių, kurias turite atlikti, nieko negalima atidėti. Už paklydimus, sukčiavimus, spekuliacijas baudžiama. Ir nesvarbu, ar meluosite antrajai pusei, ar mokesčių inspektoriams, – bausmės vis tiek sulauksite. Būkite dėmesingi darbe. Klaida prie klaidos – ir laukite bėdos.

ŠAULYS (11 23–12 22) Lentynos. Reikia viską sudėlioti į lentynas. Pagal abėcėlę arba įstatymo raidę. Laisvės nedaug, pasireikšti taip pat nėra kur. Tai dienos, kai laikomasi taisyklių, daugiau investuojama, nei gaunama. Gali būti, kad papildomos išlaidos bus ne pramogoms, patogumui, o tam, kad viskas geriau eitųsi ateityje. Šios savaitės džiaugsmai visai ne darbe, ne namuose ar kelionėse. Pasitenkinimą teiks galimybė ramiai praleisti vakarus su bendraminčiais.

OŽIARAGIS (12 23–01 20) Sprogimas. Tai brendo ilgai. Buvo bandoma jūsų kantrybė ir pakantumas, o dabar laukia sprogimas. Jis gali nušluoti visa, kas sena, atgyventa ir nereikalinga, bet gali nusinešti ir tai, ką norite išsaugoti, ko neketinate atsisakyti. Po šio sprogimo pasidarys lengviau, tačiau savaitė bus įtempta. Antradienį ypač padidės lūžių ir kitokių traumų tikimybė.

VANDENIS (01 21–02 19) Už nugaros. Nesvarbu, kas ką rezgė jums už nugaros, kokius derinius kūrė. Jei nieko neįvyks šią savaitę, vadinasi, neįvyks niekada. Gali būti, kad šis laikas skirtas tik savianalizei, tiesos paieškoms ar bandymams susivokti. Tačiau viskas vyksta greitai, su trenksmu. Naujų galimybių nebus daug, o ir senosios duris užtrenks už nugaros. Įprasti darbai nekels rūpesčių.

ŽUVYS (02 20–03 20) Stabdys. Stabilu ir patikima, bet be polėkio ir perspektyvų. Lyg ir būtų galima su tuo susitaikyti, jei nereikėtų naujų iššūkių ir aukštumų. Žmogui visada norisi daugiau. Bandymas koreguoti darbus gali baigtis nesėkme. Nesiseka ir tiems, kas veržiasi ant pjedestalo, nori ištaisyti klaidas ar irtis į priekį. Atsiranda nematomi stabdžiai – dėl jų niekas ir nejuda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.