Astrologė Palmira: šiandien būkite atsargesni su kompiuteriais

Kritinis, neprognozuojamas laikas, kuris bus itin nelengvas drąsiems, ryžtingiems asmenims, linkusiems visada pirmauti ar kovoti už principus, taip pat viršininkams, politikams, pedagogams, keliautojams, dvarininkams, kariškiams, asmenims, dirbantiems su ginklais, sportininkams, vyrams apskritai.

Netinkamas laikas pirkti kompiuterius, telefonus, elektrinę buitinę ir darbo techniką, peilius, ginklus.<br>123rf.com nuotr.
Netinkamas laikas pirkti kompiuterius, telefonus, elektrinę buitinę ir darbo techniką, peilius, ginklus.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2014, 3:46 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 4:29 PM

Diena nepalanki naujiems darbams pradėti, kelionėms, piniginiams ir turto, draudimo, mokesčių, teisiniams reikalams tvarkyti, nors problemų šioje srityje gali ir pagausėti. Blogas laikas investuoti pinigus.

Problemų kils dėl noro pirmauti, dėl nekontroliuojamo agresyvumo arba impulsyvumo, dėl nervinimosi, skubėjimo, išsiblaškymo, tad stenkitės viską apskaičiuoti, veikite metodiškai – stichiškumas išmuš iš vėžių. Beje, būkite atsargesni su kompiuteriais, įvairiais dokumentais, kredito kortelėmis, telefonais – galite pamiršti (ko paprastai jums nebūna) PIN kodus, vietą, kur padėjote.

Netinkamas laikas pirkti kompiuterius, telefonus, elektrinę buitinę ir darbo techniką, peilius, ginklus. Labiau nei paprastai tikėtini darbo technikos, transporto priemonių gedimai. Bus didesnė įvairių avarijų ir traumų, sprogimų, gaisrų, smurto, apiplėšimų tikimybė. Bus labiau pažeidžiamos kojos, galva. Gresia galvos, dantų, kojų skausmai be aiškios priežasties.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nėra svarbūs. Vis dėlto buvo gerai regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę, būti sapne nuogam – sėkmė, išsivalymas. Atverti duris – prasidės naujas jūsų gyvenimo etapas, išvysti savo vaikystės namus – atgausite skolas. Blogai plaukti, maudytis – apkalbos, kur nors kristi – nesėkmė, būti apsirengusiam – esate vienaip ar kitaip išnaudojami. Regėti sodus, vaisius, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: jei vėjas langą sudaužytų – sunkios permainos, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas, jei ant jūsų užbyrėtų tinko, žemių, dulkių, plunksnų – laukia sunkūs išbandymai, jei virš galvos, o ypač ant palangės, paukštis suklyktų, taip pat namie veidrodį sudaužyti – artimo žmogaus mirtis, jie iš nosies, dantenų bėgtų kraujas – nužiūrėjimo požymis, jei bėgtų rudas vanduo ar apskritai jis būtų išjungtas – gresia nuostoliai, skausmas, jei šukos sulūžtų – jėgų praradimas, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei keliskart vardu gatvėje kas nors pašauktų – este saugomi aukštesnių jėgų, rasti monetų – sėkmė, skalsa namuose.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis blogas kelionėms, susitikimams su užsieniečiais, įtakingais asmenimis, nepalankus karjeros problemoms spręsti; patartina nešioti auksaspalvius, gelsvus drabužius, vengtina žalia, ruda, juoda, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 21). Įtempta diena, kai nervinsitės dėl visko, ko neturite, nepasiekėte, nelaimėjote. Tiesa, pakaks intriguojančių, originalių idėjų, kaip rasti išeitį iš aklavietės, – tik ne laikas jomis dalytis, netinka imtis jas įgyvendinti. Itin blogas laikas meilės santykiams aiškintis. Labiau pasaugokite vaikus.

Jautis (04 21–05 21). Mokėkite save laiku sustabdyti, nebūkite užsispyrę, ypač kai kalbėsitės su tėvais ar vyresniais, viršesniais asmenimis. Būkite atidesni artimųjų sveikatai. Galimos buitinės avarijos.

Dvyniai (05 21–06 22). Daug nenorėkite ir reikalai pajudės geresne linkme, tiesa, jei iškart sieksite norimo rezultato, irgi viską sugadinsite. Moterims reikėtų itin vengti ginčų su vyrais – tiek mažais, tiek dideliais (šiandien jie nepakaltinami).

Vėžys (06 22–07 22). Teks ką nors aukoti, kai ko atsisakyti save apribojant. Blogas laikas pinigams investuoti, skolinti. Venkite bet kokių ginčų su sutuoktiniu – tai bus pernelyg skausminga ir visiškai neteisinga.

Liūtas (07 22–08 23). Lyg ir pajusite, kad viskas geriau, net užčiuopsite realius rezultatus, tačiau atsakingiausiu momentu viskas gali sužlugti. Ir, ko gero, ne dėl jūsų kaltės.

Mergelė (08 23–09 23). Nepalanki diena – atidžiai apgalvokite savo veiksmus bei žodžius. Svarbu taupyti jėgas ir laiką. Būkite itin atsargūs prie vairo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Patirsite bičiulystės jėgą, svarbą, o gal ir nusivylimą kai kuriais draugais. Tiesa, nesipykite ne tik su draugais, bet ir mylimaisiais. Jokių avantiūrų. Blogas laikas azartiniams žaidimams (nes sunkiai suvaldysite įkarštį).

Skorpionas (10 23–11 23). Nepraskite savitvardos – tai kritinis laikas, ypač vyrams. Venkite bendravimo su aukštais, įtakingais asmenimis, įvairiais pareigūnais, nesiaiškinkite santykių su vadovybe ir tėvais, apdairiau vairuokite automobilį (ypač valdišką). Verta pasiguosti geram draugui, o reikalus ir keliones atidėti.

Šaulys (11 23–12 22). Venkite svarbių reikalų, ypač su užsieniečiais. Šios dienos susitikimai, kelionė gali netikėtai suirti, būti atkelta kitam laikui. Galimi rūpesčiai, nemalonumai per svečius (ko gero, nekviestus).

Ožiaragis (12 22–01 21). Aplinkiniai bus priekabūs ir vargu ar norės jus teisingai išgirsti ir suprasti, tad venkite kristi į akis, nesivelkite į ginčus, būkite pagarbūs, nuoširdūs. Atsargiau elkitės su aštriais metaliniais įrankiais (peiliais, adatomis, pjūklais, ylomis), ginklais. Venkite įsipareigoti prieš savo valią. Nerizikuokite kelyje.

Vandenis (01 21–02 20). Nesiblaškykite, neskubinkite įvykių ir daug nesitikėkite iš gautų pasiūlymų – bus svarbu mokėti bendrauti (t.y. išvengti ginčų), sudominti reikalingus asmenis (tik ne užsieniečius) savo reikalais ir net rūpesčiais.

Žuvys (02 20–03 21). Pasiruoškite būti kantrūs, net nuolankūs (diplomatiški) – tik taip pavyks įveikti prastą aplinkinių nuotaiką bei pasipriešinimą, skeptiškumą. Didesnė gamybinių, buitinių traumų, avarijų, vagysčių tikimybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.