Astrologė Palmira visiems prognozuoja sunkią dieną

Nervinga, neprognozuojama diena, kai gali nutikti, kas tik nori. Ūmi nuotaikų kaita, nestandartinės situacijos – vis būsite kažkuo nepatenkinti, sunkiai įtiks kiti, nors aplinkiniai irgi jumis stebėsis, gal net piktinsis... Svarbi pagarba kito nuomonei, patirčiai, pažiūroms, kitaip greit tapsite vieni kitiems nepakenčiami, pradėsite vieni kitų nesuprasti ir nejučiomis virsite pamokslautojais ar atskalūnais.

Šiandien visus gali kamuoti ūmi nuotaikų kaita.<br>123rf nuotr.
Šiandien visus gali kamuoti ūmi nuotaikų kaita.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-14 06:00, atnaujinta 2018-01-21 13:00

Nutraukti kai kuriuos ryšius ir imtis radikalių priemonių gali pasirodyti vienintelė išeitis. Jei tam ruošėtės seniai, mėginkite, bet jei taip nusprendėte tik dabar, dar palaukite. Nesistenkite būti pirmi ir protingiausi – šiandien tai brangus malonumas.

Kasdieniuose darbuose būkite atsargūs – gali gesti darbo technika (ypač kompiuteriai, telefonai, transporto priemonės), dingti reikalingiausi daiktai. Didelė nelaimių tikimybė. Venkite įsipareigoti svarbiose sferose, ne laikas tvirtinti reikšmingus, ypač finansinius, dokumentus. Galimi netikėti nuostoliai.

Blogas laikas susirinkimams ir kolektyviniams sprendimams. Nepalankus metas ir kelionėms, bendrauti su užsieniečiais, įtakingais asmenimis. Kad ir kuo užsiimsite, tikrinkite bet kokią jus pasiekiančią informaciją, ypač naujienas – galimi rimti nesusipratimai.

Didesnė nei paprastai gaisrų, sprogimų tikimybė. Atsargiau elkitės su elektra ir elektros prietaisais, modernia technika, ginklais, aštriais metaliniais įrankiais. Verčiau vengti kelionių, nepirkti ryšio, transporto priemonių.

Diena prastesnė vyrams, vadovams, sportininkams, kariškiams, teisėsaugos, teisėtvarkos atstovams, politikams, dvasininkams, pedagogams, keliautojams, tiems, kurių veikla susijusi su užsieniu, muitine.

Labiau pasaugokite sveikatą. Didelė traumų tikimybė (pažeidžiama galva, kojos, rankos). Galimi netikėti galvos, dantų, skausmai. Išlieka didelis insulto pavojus. Švęsdami paisykite saiko – ne laikas persivalgyti, venkite svaigalų.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik konkretūs, aiškūs sapnai, košmarai. Pastarieji reikštų gresiančius išbandymus, ligą. Blogai valtimi plaukti, medžius kirsti, kur nors kristi. Gerai skraidyti ar išgirsti savo vardą.

Blogas ženklas: vandens ant kelių užsipilti – apkalbos, šantažas; kur nors įstrigti, vėluoti – nesėkmė; jei nagas nulūžtų – konfliktas; jei drabužis plyštų, saga ištrūktų – apsaugos praradimas; jei bato kulniukas nulūžtų – neištikimybė meilėje.

Geras ženklas: rytą kelis kartus nusičiaudėti, jei vardu gatvėje pašauktų, rasti odinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: šeštadieniui nepatartina planuoti kelionių, pobūvių – vaišes bei svarbesnius susitikimus (dalykinius, draugiškus, romantiškus) atidėkite sekmadieniui.

Avinas (03 21–04 21). Bjaurus laikas. Mažiau vilkitės, kad viskas gerai baigsis. Vargu ar bus sėkmingi mėginimai paaiškinti savo norus, ketinimus, jausmus – palaikymo vargu ar sulauksite... Tikriausiai apsiriksite mėgindami suprasti, ant ko iš tiesų pykstate. Nepervertinkite jėgų darbe. Ir niekur neskubėkite.

Jautis (04 21–05 21). Reikalai strigs. Gresia nelabai malonūs pokalbiai – nesistenkite nieko jėga prispausti. Didesnė nelaimingų atsitikimų važiuojant, einant, taip pat buitinių avarijų namie tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 22). Nešvaistykite jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite, o apčiuopiamų rezultatų nesulauksite. Netyčia galite prasitarti apie savo paslaptį. Nebūkite patiklūs ir neklausykite visų nuomonių bei patarimų. Nerizikuokite kelyje. Diena neprognozuojama – viskas gali verstis aukštyn kojomis.

Vėžys (06 22–07 22). Nesitikėkite iš ko nors sulaukti pagalbos – ji, jei ir ateis, tai tuomet, kai jau nebereikės. Blogas laikas sandoriams, pinigams investuoti. Būkite taupesni, be reikalo neišlaidaukite.

Liūtas (07 22–08 23). Puikiai žinosite, ką ir kaip priremti prie sienos. Bet ar to apskritai reikia? Šiandien gresia netikėtas pralaimėjimas, nusivylimas, išdavystės. Būkite pasiruošę netikėtumams – šiuo metu nepavyks visko apskaičiuoti.

Mergelė (08 23–09 23). Nieko nauja nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas – prieš savo valią galite būti įtraukti į negerą reikalą. Atidžiau elkitės su nauja informacija ir sprogiosiomis, degiosiomis medžiagomis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Negeras laikas. Neaišku, ko labiau saugotis – svetimų ar savęs. Jūsų nuomonė gali netikėtai keistis – tai visiems bus nenaudinga. Remkitės savo jėgomis. Didelė nelaimių, traumų, avarijų tikimybė.

Skorpionas (10 23–11 23). Kritinis laikas – nesiveržkite į priekį, nebūkite tikri savo nuomonės teisingumu. Partneriai, draugai gali nuvilti, šefas pamiršti duotą pažadą. Būsite pernelyg kategoriški, tad galimi nereikalingi konfliktai su vaikais, nesusipratimai su tais, kuriuose mylite, – ne laikas aiškintis meilės santykius, nes galite išsiskirti.

Šaulys (11 23–12 22). Esate įžvalgūs, apsukrūs (tik nereikia kitiems to demonstruoti), tiesa, aplinkybės klostosi painiau, nei esate pasiruošę. Galima net išdavystė... Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite ypač atsargūs. Ši diena nepalanki nei tolimoms, nei artimoms kelionėms. Pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės – galite išprovokuoti konfliktą. Tikėtinos traumos, avarijos.

Ožiaragis (12 22–01 21). Sudėtinga diena – iš jūsų gali būti reikalaujama daugiau, nei galite duoti. Ieškokite sąjungininkų, galinčių pagelbėti. Kita vertus, turite būti pasiruošę ir neigiamam atsakymui. Didelė traumų (ne tik fizinių), avarijų tikimybė.

Vandenis (01 21–02 20). Kritinis laikas. Būkite atidūs – galite susikompromituoti. Nepriimkite svarbių sprendimų – vėliau jie gali tapti nesėkmių priežastimi. Nepriekabiaukite, ypač prie sutuoktinio. Nemenka netikėtų konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Žuvys (02 20–03 21). Pasistenkite nesuirzti dėl netikėtų nesklandumų darbe ar nesusipykti su mylimu žmogumi dėl menkniekio – pernelyg į akis kris visokie artimųjų „nusižengimai“. Labiau pasaugokite sveikatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?