Kam astrologė S.Liepienė žada aistringą savaitę, o kam bėdas?

Užkulisiuose verdančios aistros artimiausią savaitę labiausiai palies gimusius po Vandenio ženklu. Jų idėjos gali ir likti tik idėjomis, o pinigai greitai išgaruos. Dvyniai taip pat turi sustoti, jei nuojauta kankina, kad jie eina ne ta kryptimi. O ką artimiausiomis dienomis ir kitą savaitę žvaigždės žada jums?

Aštrūs pojūčiai ir netikėti sprendimai -niekas nepraeis be pasekmių.<br>123rf nuotr.
Aštrūs pojūčiai ir netikėti sprendimai -niekas nepraeis be pasekmių.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma LIEPIENĖ Astrologė

Nov 15, 2014, 3:00 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 9:39 AM

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Barikados. Dabar geriausiai sekasi veltis į nemalonumus. Įsigalioja visi apribojimai, sutartys ir nuobaudos. Jūs norite, kad viskas būtų paprasčiau, konkrečiau, tiksliau. To reikalaujate ir iš savęs, ir iš kitų, bet įtampa niekam nepatinka, todėl susiduriate su nuolatiniu priešinimusi. Įveikti šias barikadas galima tik geruoju, o gerumu dabar jūs netrykštate. Savaitė sudėtinga, bet įgysite daug naudingos patirties.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Rimtumas. Kai bandote pakilti karjeros laiptais, vien noro neužtenka. Tai jums bus priminta ne kartą ir ne du. Iš jūsų reikalaujama pastangų ir rezultato. „Neturėjau laiko“, „nespėjau“ ar „man neatidarė durų“ – ne pasiteisinimai. Todėl arba veržiatės tikslo link, arba jo atsisakote. Visa kita – tik laiko gaišimas. Finansiniai sprendimai dabar staigūs, griežti ir ne itin palankūs, bet būtini, kad ateityje viskas eitųsi geriau.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Slydimas. Atrodo, kad leidžiatės nuo kalno žemyn. Iš pradžių baisu, yra galimybė pristabdyti, bet jūs nestabdysite. Vėliau manysite, kad su viskuo susitvarkysite, o galiausiai nieko negalėsite pakeisti, tik iš nuostabos žiopčiosite. Aštrūs pojūčiai, netikėti sprendimai. Viskas prabėgs greitai ir su pasekmėmis. Geros jos ar blogos – priklausys nuo jūsų moralinių normų.

VANDENIS (01 21–02 19)

Nuklydimas. Daug laiko, pastangų, dėmesio skiriate darbui. Tačiau tai nėra vien darbas dėl darbo, užmokesčio ar įpratimo. Tai noras pasirodyti, atsiskleisti, suteikti prasmę kasdienybei. Šios idėjos gali ir likti idėjomis, o filosofinis požiūris į pinigus greitai išblėsti. Namiškiai primins jūsų pareigas, pažadus, todėl ir laiko, ir darbų planavimas taps žymiai kasdieniškesnis, paprastesnis. Užkulisiuose verdančios aistros gali paliesti ir jus.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Iššūkis. Moneta nukrito ne ta puse? Pasirinkimas nebuvo teisingas? Susikaupkite, prisitaikykite prie aplinkybių ir pasinaudokite situacija. Tai variantas, kurio nesvarstėte ir nebuvote numatę. Vadinasi, tai iššūkis. Laimė, jis įveikiamas. Viskas puiku: jūs vėl matote kliūčių, kurias reikia nugalėti, ir turite galimybių įrodyti sau, kad galite žymiai daugiau. Metas veikti.

AVINAS (03 21–04 20)

Tikėjimas. Pažadas – tai ne susitarimas. Jį galima ir sulaužyti, o susitarimas prilygsta sutarčiai. Ir čia jau ne garbės, o susiklosčiusių aplinkybių reikalas. Gali būti, kad bus sudėtinga atlikti tai, ką pažadėjote, net jei ir nuoširdžiai ketinote padėti. Kartais gyvenimas skyla į dvi dalis, kurių suklijuoti niekas negali, nebent laimingas atsitiktinumas. Reikia tikėti, kad dabar kaip tik taip ir bus.

JAUTIS (04 21–05 21)

Gimininga siela. Griežtėjančios taisyklės, netenkinančios sąlygos ir daugybė dalykų, kurie neleidžia jaustis laisvai. Tai sumažina laimės pojūtį. Jokios dovanos ar pažadėtos premijos neatneša nei pasitenkinimo, nei geresnės nuotaikos. Trūksta kažko, kas neapčiuopiama. Šią savaitę raskite laiko bent pasėdėti su mylimu žmogumi. Nereikia kalbėti ar kartu ką nors veikti. Užtenka pabūti. Ir jausmas, kad turite giminingą sielą, užpildys visus plyšelius.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Sprendimas. Jei kankina nuojauta, kad viskas eina ne ta kryptimi, stabdykite. Geriau anksčiau nei per vėlai. Dar galima viską pasukti kita linkme, ištaisyti klaidas ir sušvelninti situaciją. Reikia tik noro. Jei nusprendėte, kad nieko nebus, kad tai ne jūsų žmogus, ne jūsų darbas – traukite ryšius ir eikite savo keliu.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Vertinimas. Tai, ko nežinote, galite sužinoti, jei užteks kantrybės ir sulauksite vakarėlio su draugais. Artimieji vertina vienaip, draugai – kitaip, o jums reikia padaryti išvadas. Gali būti, kad jūsų planai ir finansinės galimybės nedera. Bet tai pripažinti, vadinasi, sutikti, kad būtų apribotos pramogos. O to nenorite. Kad ir kas atsitiktų, rasite išeitį, šį tą perskaičiuosite, įvertinsite ir vėl keliausite ten, kur norite.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Linksmiau. Santykiai – derybų procesas. Jei manote kitaip, liksite vieni. O juk vienam ne tik gyventi, bet ir linksmintis nemiela. Todėl tikėtina, kad stengsitės išsaugoti santykius, o greta esančius žmones padaryti laimingus. Jei pavyks, gyvenimo karuselė pradės linksmai suktis – pajudės įstrigę darbai, skolos bus grąžintos, o nemalonūs pokalbiai ir susitikimai bus atidėti neribotam laikui.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Bendravimas. Viskas dabar vyksta per pažintis, meilės ryšius ir plepalus. Darbas – už darbą, žodis – už žodį. Visi aplinkui patenkinti, jūs – taip pat. Esate laimingi, kad padedate kitiems, o kiti – jums. Toks šurmulys turi ir minusų – nespėjate padaryti to, ką privalote. Atrodote ramus, šypsotės, o akyse – panika. Kad ir kaip būtų, vis tiek turėsite viską atlikti. Na, gal ne taip tobulai, bet vis tiek spėsite.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Audra. Šią savaitę gyvenimas banguoja. Kartais tik pasiūbuoja, o kartais pamėto ir tai sukelia nepatogumą. Tačiau pasiskųsti nėra kam – patys sukėlėte audrą ir įsiūbavote bangas. Reikės nemažai pastangų, kad viskas aprimtų. Kita vertus, laukia puikus laikotarpis, kupinas atradimų ir naujų santykių. Išmoksite kitaip pažvelgti į kasdienybę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.