Astrologė Palmira: naikinsite lengvai, o kursite sunkiai

Rytmetys ramesnis, harmoningesnis, o nuo 11 val. 35 min. prasidės nepalankus metas, kai augs įtampa, stiprės susipriešinimas, konkurencija. Tai nepalankus metas vyrams. Pavojai tyko vadovų, kariškių, sportininkų. Netiks skubėti, blaškytis – nors šiandien apskritai reikia siekti likti kuo ramesniems, taikesniems. Kad ir kuo šiandien užsiimsite, derėtų vengti skubėjimo, agresijos – tai bematant pablogins reikalą, padarys jus pažeidžiamus.

Netinkama diena skubėti, blaškytis, geriau stengtis likti kuo ramesniems.<br>123rf nuotr.
Netinkama diena skubėti, blaškytis, geriau stengtis likti kuo ramesniems.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2014, 6:04 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 3:49 AM

Nors bus sunku nesierzinti, nesupykti, nes itin aiškiai matysite tiek savo, tiek savo pavaldinių, viršininkų ar šeimos narių klaidas, trūkumus, stenkitės nepasiduoti pirmam impulsui, užplūdusiai emocijai.

Šiandien naikinti bus lengva. Jei išties norite ko nors visiems laikams atsisakyti (žalingo įpročio, netikusio draugo, žmogaus, kurio nebemylite), dabar reikėtų pasakyti „ne“.

Netiks aiškintis santykių tiek su savais, tiek su svetimais, nepalanku ir ką nors nauja pradėti, rizikuoti ar imtis avantiūrų, įsipareigoti finansų srityje, pirkti vertingų daiktų. Svarbus didesnis atidumas su darbo technika, aštriais įrankiais (ypač peiliais), ginklais bei daiktais. Didesnė technikos gedimo, įvairių avarijų, ypač gamyboje, kelyje, tikimybė.

Nepalankus metas romantiškiems pasimatymams, švęsti. Venkite svaigalų. Didesnė apsinuodijimų tikimybė.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nereikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurė – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, – pergalė kovojant su priešais; jei indai sudužtų į smulkias šukes – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis įtemptas, nepalankus kelionėms; tinkami pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 21). Nepalanki diena, ypač vadovaujantiems asmenims bei vyrams. Ne laikas veltis į ginčus, aiškintis teisybę, už ją kovoti – nesitikėkite teisingumo savo atžvilgiu. Likite pagarbūs antrosios pusės žodžiams, net jei jie bus nepriimtini. Blogas laikas tvarkyti juridinius reikalus, tvirtinti susitarimus, sandorius.

Jautis (04 21–05 21). Jums keliami reikalavimai vargu ar bus teisingi, labiau panašės į priekabes. Deja, kol kas aplinkiniams stigs sveiko proto. Svarbiausia nesivelti į jokius konfliktus, jei nenorite įgyti slaptų priešų. Didesnė gamybinių traumų tikimybė. Nevažinėkite ir techniškai netvarkingais automobiliais. Saugokite sveikatą.

Dvyniai (05 21–06 22). Neskubinkite įvykių eigos, dar ne laikas įsibėgėti. Ne laikas ir įsimylėti ar bent apie savo jausmus kaip nors užsiminti jums patinkančiam asmeniui. Galimos problemos dėl vaikų – neskubėkite ant jų pykti.

Vėžys (06 22–07 22). Su niekuo nesiginčykite nei darbe, nei namie, niekur nesiveržkite ir neskubėkite, nors tikriausiai esate per skubėjimą pražiopsoję daug svarbių dalykų. Ieškokite klaidų ir jas taisykite. Galimi pavojingi netikėtumai kelyje.

Liūtas (07 22–08 23). Neaiškių nuostolių, keistų pralaimėjimų metas. Netinkamas laikas spręsti finansines, buitines problemas šeimoje.

Mergelė (08 23–09 23). Dėl neatidumo, išsiblaškymo galite patirti nuostolių. Tai visiškai netinkamas laikas investuoti ar skolinti pinigus. Tiesa, skolas grąžinti pasistenkite. Galimi rimti konfliktai su sutuoktiniu, taip pat su vyrais darbe.

Svarstyklės (09 23–10 23). Svarbiausia nepanikuoti ir nepriimti jokių svarbių sprendimų. Labiau pasikliaukite savimi nei partneriais, tačiau nei su jais, nei su sutuoktiniu nesivelkite į jokius konfliktus. Nepalanku tvarkyti juridinių reikalų, su kuo nors tartis, derėtis – kompromiso nerasite. Niekur neskubėkite, viską darykite nuosekliai, atidžiai. Ypač vairuodami elkitės apdairiai, santūriai – didesnė autoavarijų tikimybė.

Skorpionas (10 23–11 23). Neverta imtis atsakingų darbų – nė nepastebėsite, kaip padarysite rimtų klaidų, kurios pakenks jūsų dalykinei reputacijai. Venkite nereikalingo bendravimo, labiau pasaugokite sveikatą. Didesnė traumų dirbant su aštriais instrumentais tikimybė. Neatidumas, greičio viršijimas gali tapti lemtingas.

Šaulys (11 23–12 22). Būkite pasiruošę netikėtumams darbe. Nuo jūsų reakcijos ir diplomatiškumo priklausys, ar kilsite karjeros laiptais. Nesivelkite į intrigas net iš draugiškumo – šiandien itin pavojinga supainioti draugiškus bei tarnybinius santykius.

Ožiaragis (12 22–01 21). Šefas bus linkęs priekaištauti, tad jo verta vengti, o svarbų pokalbį su juo atidėkite, nes naudos nebus. Jeigu gausite vertingų pasiūlymų, apsispręskite kitą savaitę.

Vandenis (01 21–02 20). Nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes, neapskaičiuosite laisvo laiko, finansinių išteklių. Mažiau žadėkite – neapgalvotas įsipareigojimas gali brangiai kainuoti. Itin apdairiai elkitės su užsieniečiais, nebūkite patiklūs.

Žuvys (02 20–03 21). Nuovargis, susierzinimas gali išmušti iš vėžių. Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų. Kelionėms, svarbiems susitikimams bei susitarimams nepalankus metas. Neskubinkite finansinių problemų sprendimo. Nebūkite agresyvūs, pasisaugokite ir aplinkinių agresijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.