Astrologė Palmira: telefonu neaptarinėkite opių klausimų

Sudėtinga diena. Būsite veiklūs, kupini jėgų, drąsių sumanymų, tačiau aplinkybės netikėtai atsigręš prieš jus – galbūt teks atsisakyti sumanymo, pakeisti savo nuomonę, įsitikinimus, gali būti net pamintas jūsų orumas. Staiga paaiškės, kad partneriai, draugai yra jūsų priešai, kad bendražygių nuomonė iš esmės skiriasi.

Šiandien apskritai geriau telefonu neaptarti opių klausimų.<br>123rf.com nuotr.
Šiandien apskritai geriau telefonu neaptarti opių klausimų.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2014, 4:03 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 2:33 AM

Prasminga imtis tik tokių darbų, kuriems atlikti pakaktų vien savo pastangų, – partneriais bei draugais nepasikliaukite (išdavysčių diena). Nepatartina tvarkyti biurokratinių reikalų, spręsti teisinių, finansinių problemų. Taip pat su pasiūlymu ar prašymu netinka kreiptis į viršininkus ir valdininkus, visuomenines organizacijas.

Bloga diena įsipareigojimams, susitarimams, svarbiems dokumentams tvirtinti. Tiesa, kai kas gali mėginti priversti pasirašyti nepalankų dokumentą, sutikti su negarbingomis, jums nenaudingomis sąlygomis.

Derėtų mažiau reikšti savo nuomonę, santūriau bendrauti ir nepavydėti pinigų, titulų bei įtakos. Nepalanki diena ir širdies reikalams – nesiaiškinkite meilės santykių, neįkyrėkite dėmesiu, nes galite būti atstumti. Beje, nesistenkite pasikalbėti telefonu, susisiekti faksu, internetu: galimi apmaudūs nesusipratimai. Šiandien apskritai geriau telefonu neaptarti opių klausimų.

Tikėtini konfliktai, traumos, ypač galvos bei rankų. Nepalankios kelionės. Didelė transporto (visų rūšių) avarijų tikimybė.

Bloga diena žiniasklaidos bei transporto tarnyboms, taip pat keliautojams, vadovams, besimokantiems.

Būkite santūrūs ir atsargūs, ypač bendraudami, ką nors pirkdami, vairuodami automobilį. Labiau pasisaugokite vagių, sukčių, apgavikų.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti kovą, ginklus, ugnį, blogai – vandenį, maistą.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė subraižytų, paslysti, parkristi, ypač į purvą.

Geras ženklas: rasti medinį daiktą, namie kepti duoną ar pyragą.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis kritinis, blogas ką nors keisti ar pradėti; tiktų vilkėti žydrų, sidabrinių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Nepalankus metas – gali tekti užsiimti dalykas, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie visiškai nenaudingi. Gresia įvairūs nemalonumai, nuostoliai, netikėtos, priverstinės išlaidos. Kol nevėlu, pasistenkite atsiteisti su skolintojais ir susitaikyti su įtakingais priešais. Derėtų vengti konfliktų su sutuoktiniu, vaikais, mylimu asmeniu.

Jautis (04 21–05 21). Kritinė diena – galimos permainos prieš jūsų valią ir šeimoje, ir darbe. Tik venkite teisti (juk ir patys būsime teisiami). Beje, būsite itin emocingi, greitai užsigausite, atgis senos nuoskaudos, tad stigs ne tik ramybės, bet ir objektyvumo. Nesipainiokite į intrigas, konfliktus – galite įgyti klastingų priešų.

Dvyniai (05 21–06 22). Už mažus nusižengimus – didelės baudos. Tikėtini apmaudūs nesusipratimai viešosiose vietose, darbe. Nepalanku tvarkyti dokumentų, juridinių reikalų. Nepraraskite savitvardos, jei tektų kalbėtis su pareigūnais. Labiau pasaugokite sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Nebus lengva pelnyti aplinkinių palankumo, pasitikėjimo, paramos – ne laikas ko nors prašyti, tikėtis. Tik nesivelkite į avantiūras, nepažeiskite įstatymų. Būkite atidesni vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams – šiuo metu juos gali paveikti žalinga įtaka.

Liūtas (07 22–08 23). Greit susigraudinsite, net išsigąsite, kitaip kalbant, būsite įtaigūs, tad venkite bendrauti su savanaudiškais asmenimis, taip pat su mėgstančiais mokyti kitus. Nekeiskite senų įsitikinimų, neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų – būkite kuklesni, paslaugesni.

Mergelė (08 23–09 23). Jūsų aplinkoje ne visi sąžiningi – nebūkite patiklūs. Neskubėkite žadėti, skolinti ar patikėti tuo, ką išgirdote, nors gali būti apeliuojama į jūsų prestižą ar gailestingumą. Tvarkydami svarbų reikalą niekuo nepasikliaukite – elkitės taip, kaip sako vidaus balsas. Nors geriausia visus svarbius reikalus savaitei atidėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Mažiau tikėkitės dėkingumo iš tų, kuriems padėjote. Kita vertus, venkite ir priimti pagalbą – gal jus bandoma papirkti? Blogas laikas teisiniams ir piniginiams, turto reikalams tvarkyti. Netinka ir nieko skolinti, investuoti.

Skorpionas (10 23–11 23). Galite pakenkti savo karjerai, finansinei padėčiai ir santykiams su šefu, tad nesiimkite svarbių dalykinių reikalų, nesiaiškinkite santykių – bus lengva pervertinti savo galimybes. Nemenka traumų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 22). Nepasiduokite emocijoms – jos gali rimtai suklaidinti, pakenkti santykiams su artimaisiais bei šefu. Užsiimkite tais reikalais, kurie priklauso vien nuo jūsų, – aplinkiniais kliautis pavojinga.

Ožiaragis (12 22–01 21). Mažiau planuokite ir neieškokite pagalbininkų – pasitikėdami kitų žodžiais, ypač valdininkų pažadais, tik sugaišite ar pakliūsite į bėdą. Gerai pagalvokite, ar verta savo draugams ar šefui skolinti pinigų.

Vandenis (01 21–02 20). Ne laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe. Šiandien gauti finansiniai, profesiniai pasiūlymai nebus naudingi. Būkite atidesni tėvų sveikatai, venkite juos nervinti – nors ir labai nenoromis, pasistenkite diplomatiškai jiems pritarti.

Žuvys (02 20–03 21). Nesėkminga diena. Niekur nepersistenkite – nei žadėdami, nei prašydami, nei duodami, nei imdami. Nepatartina vykti į keliones, susitikti su įtakingais asmenimis, įvairiais biurokratais, taip pat užsieniečiais – per juos galimi nemalonumai. Nepalanku priimti svečių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.