Palmira įspėja - šį savaitgalį išleisti pinigai nueis vėjais

Šeštadienis – persilaužimo diena, kai į įprastus dalykus pavyksta pažvelgti nauju aspektu. Pirma dienos pusė palanki baigti senus darbus, taikytis. Itin palanku tuo metu ką nors kam nors padovanoti, paaukoti. 14 val.22 min. stos Jaunatis, prasidės naujas Mėnulio mėnuo. Dabar jau bus gerai pamąstyti apie ateitį, pasvajoti apie šviesius, džiugius dalykus! Verta planuoti mėnesio darbus – juos įgyvendinti bus lengviau.

Nepalankus metas vertingiems pirkiniams – transporto priemonėms, telefonams, rankinėms, piniginėms.<br>123rf nuotr.
Nepalankus metas vertingiems pirkiniams – transporto priemonėms, telefonams, rankinėms, piniginėms.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 22, 2014, 6:00 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 9:29 PM

Nepalanki diena kelionėms, viešnagėms. Būkite santūresni pramogaudami, švęsdami. Ir venkite išlaidauti – negeras laikas pirkti brangius, vertingus daiktus.

Sekmadienį patartina ramiai ilsėtis savų rate – kelionėms, viešnagėms, susitikimams su žmonėmis iš toli vis dar nepalankus metas. Ne pats tinkamiausias metas ir audringai švęsti. Pramogaujant, linksminantis būtinas saikas. Nepalankus metas vertingiems pirkiniams – transporto priemonėms, telefonams, rankinėms, piniginėms.

Šeštadienį 11val. 39 min. Saulė pereis į Šaulio ženklą. Tokia Saulės padėtis skatins poreikį plėsti savo veiklos ir įtakos sferas, vykti į tolimas keliones, labiau bendrauti su užsieniečiais bei įtakingais asmenimis, užimančiais aukštesnę socialinę padėtį. Tai gera proga pelnyti autoritetą visuomenėje.

Sekmadienis itin sudėtingas – galimi apmaudūs netikėtumai. Taupykite jėgas ir laiką. Būkite švelnesni, atidesni artimiesiems, venkite ginčų, net jei jums atrodys, kad ginate šventą teisybę. Deja, nuotaiką sugadinti bus lengva – pakaks vieno neatsargaus žodžio, kuris bus įvertintas kaip rimtas įžeidimas.

Savaitgalį išaugs nelaimingų atsitikimų ir avarijų keliaujant tikimybė. Tai bus itin nepalankus metas teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, politikams, dvasininkams, pedagogams.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį – pranašiški. Gerai buvo plaukti švariu vandeniu, praustis, šaltinį regėti. Blogai ugnį matyti, jei dantis iškristų.

Blogas ženklas: išsitepti purvu, jei batas suplyštų; visos tamsios spalvos.

Geras ženklas: netyčia apsipilti karštu vandeniu – išsivalymas, gauti dovanų pasodintą augalą – sėkmė meilėje, darna šeimoje; balti, geltoni, auksaspalviai tonai.

Iš šeštadienio į sekmadienio buvo gerai sapnuoti žaliuojančias pievas, miškus, žydinčius sodus – tai džiaugsmas, meilė, šeimos pagausėjimas. Vaisiai – pinigai, turtas. Šaltis, žiema – vienatvė, nuostoliai, skurdas.

Blogas ženklas: einant paslysti, nukristi – galite praleisti svarbią galimybę, jei namuose imtų tinkas nuo lubų byrėti ar parketlentė išskristų – gresia nuostoliai, neturtas, jei nagas nulūžtų – liga, jei kas užkristų ant galvos – staigios, nelauktos permainos; pilki tonai.

Geras ženklas: išvysti amalą, krintančią žvaigždę – malonūs netikėtumai, šaunios pažintys, jei ant galvos užkristų paukščio plunksna – gera žinia.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, jei plaukai slinktų.

Blogas ženklas: jausti šaltį – apsaugos praradimas, jei ugnis, šviesa namuose gestų savaime ar kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, laužą išvysti, jei vėjas atvertų langus, duris.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas klaidoms taisyti, naudingas imtis anksčiau nepavykusių darbų; palankios spalvos – žydra, pilkai žalia.

Avinas (03 21–04 21). Šeštadienį gali pasirodyti, kad pagaliau svajonės ima pildytis. Ir iš tiesų, savaitgalis ir savaitės pradžia – gana sėkmingas metas. Ir pasistenkite šiuo metu likti ištikimi savo senoms nuostatoms bei mylimam žmogui – pagundų užteks. Taip pat nepamirškite, kad šių dienų bendravimo kokybė lems, kaip susiklostys santykiai su vaikais, mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Pirmadienis geras kelionėms, svarbiems susitikimams.

Jautis (04 21–05 21). Šeštadienis gana įtemptas – bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Sekmadienį puikiai tiktų įteikti susitaikymo dovaną draugui, mylimam asmeniui, sutuoktiniui ar tėvams. Pirmadienis vers grįžti prie senų problemų, jas spręsti.

Dvyniai (05 21–06 22). Švęsti, pasirodyti visuomenėje bus labiau tinkamas šeštadienis. Sekmadienį siekite į viską reaguoti optimistiškai (bent filosofiškai) – atsispirkite pagundai suirzti, priekabiauti prie artimųjų, t.y. juos mokyti gyventi. Pirmadienis neblogas įvairiems susitarimams.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis puikus užsiimti buitimi, savo namų gražinimu, interjero tobulinimu, – gali šauti puikių idėjų ar pavykti rasti būtent jūsų namams reikalingą puošmeną. Sekmadienis geras šeimos susibūrimams. Pirmadienis palankus sveikatai tikrinti.

Liūtas (07 22–08 23). Šeštadienis sėkmingas, nors staigmenų pakaks, dėl ko grius planai, teks derintis prie kitų... Ir pasistenkite sekmadienį būti ne tik atidesni, paslaugesni sutuoktiniui, bet ir atlaidesni. Neblogos dienos romantiškiems pasimatymams, tiesa, jei nebūsite labai kritiški savo poros atžvilgiu. Pirmadienis palankus bet kokiai veiklai – tai sėkmingas metas.

Mergelė (08 23–09 23). Savaitgalį geriausia praleisti namie su artimaisiais bei šeimos draugais. Nepalankios dienos ne tik viešnagėms, kelionėms. Pirmadieniui nieko svarbaus neplanuokite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Daug žadantys susitikimai, optimistiškos naujienos jus gerai nuteiks. Vis dėl to būkite santūresni žadėdami, ką nors vertindami – galite pervertinti savo galimybes. Būkite atidesni, atsargesni kelyje. Pasisaugokite vagių, apgavikų, melagių. Pirmadienis tinkamas įvairiems susitikimams, kelionėms.

Skorpionas (10 23–11 23). Savaitgalį nepraraskite saiko, blaivaus proto ką nors pirkdami arba užmegzdami pažintis. Labiau taupykite pinigus. Pasisaugokite vagių. Pirmadienis neblogas vertingam pirkiniui.

Šaulys (11 23–12 22). Atgaunate pilnatvę, tampate išmintingi ir kilnūs. Pats laikas ieškoti protingos išeities iš keblios šeiminės situacijos, mąstyti apie būsimą veiklą, būsimus uždarbius. Beje, venkite šiomis dienomis pažeidinėti Kelių eismo taisykles – baudos neišvengiamos. Pirmadienį imkitės tvarkyti susikaupusius reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Gana nervingos dienos, kai tenka susitaikyti su tuo, kas vyksta, bei džiaugtis tuo, kas pavyksta. Geriau šiomis dienos mažiau bendrauti, daugiau ilsėtis. Tai ne pačios geriausios dienos romantiškiems pasimatymams ar pažintims užmegzti... Pirmadienis netinkamas aktyviai veiklai, svarbiemsreikalams tvarkyti.

Vandenis (01 21–02 20). Permainų metas, kai nutinka ne visai tai, ko lauki. Daug neplanuokite – ne viską suspėsite, ne visi, kas žadės, padės. Ir venkite daug kalbėti, reikšti savo nuomonę – sulauksite kritikos daugiau, nei manote... Pirmadienis neblogas skubiems susikaupusiems reikalams tvarkyti. Nieko skubaus antradieniui neatidėkite.

Žuvys (02 20–03 21). Mažiau norėkite, mažiau tikėkitės savaitgalį –galite sugadinti sau ir kitiems nuotaiką, nes kelsite per aukštus reikalavimus sau ar artimiesiems. Sekmadienis bus puikus, jei pasikviesite į savo namus senus, tikrus draugus – surenkite jiems mažą šventę. Pirmadienis tinkamas atsakingiems veiklos susitikimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?