Astrologės S.Liepienės prognozės lapkričio 25–gruodžio 1 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

Šauliui - puikios prognozės. Tai laikas, kai jus visi myli, garbina, teikia dovanas ir sako komplimentus.
Šauliui - puikios prognozės. Tai laikas, kai jus visi myli, garbina, teikia dovanas ir sako komplimentus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2014, 9:16 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 4:57 PM

Nuojautos, sapnai, potyriai. Viskas susipina ir sprendimai priimami impulsyviai. Iš to išnyra baimės, kurios neturi pagrindo ir keičiasi kartu su Mėnulio fazėmis. Todėl viskas tampa nestabilu, laikina.

Pabuskite ir tapkite savimi – juk turite darbų, laiko trūksta, o jūs vaikštote lyg miegodami, nepastebėdami, kad gyvenimas eina tolyn. Neatsilikite.

Jautis (04 20–05 20)

Svarstydami praleidžiate pagrindinį įvykių katalizatorių – savąjį užsispyrimą. Negalvokite, kas ir kodėl taip pasakė, kodėl ką nors padarė. Dirbkite savo darbus, domėkitės savu gyvenimu, užsiimkite savo pramogomis.

Neprisiriškite prie datų, įvykių, nesilaikykite įsikibę tradicijų, kurios dirbtinai sukurtos ir bandomos užkonservuoti. Leiskite gyvenimui tekėti ir keistis.

Dvyniai (05 21–06 20)

Laikas buvo sudėtingas, komplikuotas, o kai kam ir ašaringas. Bet užteks šniurkščioti nosimi, reikia pradėti džiaugtis. Negalite pabaigti darbų? Ieškokite pagalbininko. Nesusitariate namuose – pakalbėkite su draugais, išklausykite patarimų ir pasielkite, kaip jums atrodo teisinga.

Neturite laiko? Nieko baisaus, niekas jo neturi. Bandykite net pačioje klampiausioje situacijoje rasti kupstą, ant kurio atsistojus matyti žydintis krantas.

Vėžys (06 21–07 22)

Atrodo, kad didelio pasirinkimo neturėsite – viską lems šeima. Ir naujus tikslus iškels, ir iššūkių pateiks. Turėsite būti labai drąsūs, kad atlaikytumėte šios savaitės maratoną. Kažkuria prasme tai jau pasiruošimas Kalėdoms, tačiau puikiai suprantate, kad tai tik pirmosios snaigės.

Tačiau laikas, praleistas tarp mylimų žmonių, atpirks visus nesklandumus ir papildomus rūpesčius.

Liūtas (07 23–08 22)

Ieškoti idealų ne visada smagus darbas. Kartais netgi betikslis, varginantis ir neduodantis rezultatų. Todėl ateina laikas, kai reikia suprasti, kad viskas, ką svarstėte, apie ką galvojote, ieškojote ir vylėtės, tiesiog paseno, atgyveno. Ir nustokite ieškoti.

Tai, ko jums reikia, ateis savaime, nespaudžiant, neieškant ir nepilstant iš tuščio į kiaurą. Idealų nėra, nebent jūs vieninteliai ir nepakartojami.

Mergelė (08 23–09 22)

Svečių tikrai nelaukiate. Nei po vieną, nei bandomis. Erzina bet koks ramybės trikdymas, atitraukimas nuo darbų ar ritmo keitimas. Nesvarbu, kas suplanuota savaitgaliui, – tai laikas, skirtas šeimai. Visa kita – antraeilis dalykas.

Todėl norėdami išvengti nesusipratimų tiesiog visus įspėkite, kad dabar nieko nenorite matyti, padėti ar patarti. Vieną savaitę apsieis be jūsų.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Šurmulys aplink jus nerimsta. Ieškote naujų galimybių, ryšių. Bandote keisti aplinką ir kartu stengiatės nesugriauti to, ką turite. Tačiau vis tiek reikia rinktis: arba tai, ką turite, arba ten, kur nieko nepažįstate ir nežinote.

Jus vilioja nežinia ir galimybė viską pradėti iš naujo. Bet ir tai, ką sukūrėte, turi savo vertę. Sprendimo diena artėja ir tai kelia įtampą. Nepanikuokite.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kantrybė neišpasakyta. Viskas tempiasi lyg ant ilgo ir plono plauko. Gali būti, kad užteks smulkmenos – ir trūks. O kol netrūko, kol darbai juda į priekį, kol nematote nieko, kas galėtų jus pakylėti, pakišti naują mintį ar parodyti naujas kūrybines galimybes, sėdite ten, kur sėdėjote, ir užsiimate darbais, kuriuos reikia užbaigti.

Sudėtinga su vertinimu, kritika, bet tik tada, kai tai susiję su jumis asmeniškai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Sumaištis ne tik darbe, bet ir namuose. Norite pasielgti teisingai. Norite, kad ir kiti taip elgtųsi. Bet, atrodo, praradote viltį, kad taip gali nutikti. Todėl viską, ką sugebate, užsiverčiate ant pečių ir bandote nešti.

Neškite, bet nepatrūkite, juo labiau kad tikrai yra žmonių, kurie gali dalytis su jumis ne tik darbais, bet ir atsakomybe. Leiskite jiems pasireikšti. Neatimkite galimybės ir kitiems pasirodyti.

Vandenis (01 20–02 18)

Norisi žinoti, kad ilgėjantys vakarai nepaliks jūsų vienumoje, kad turėsite linksmą kompaniją. Gali būti, kad už palaikymą, bendrus sumanymus būsite atsakingi jūs – ir organizaciniais, ir finansiniais klausimais. Ką gi – draugystė kartais kainuoja.

Savaitgalis gali būti komplikuotas, todėl pasiruoškite konfliktus spręsti prie karšto vyno ir kvapaus pyrago.

Žuvys (02 19–03 20)

Nedarbinga savaitė. Tiesiog reikia poilsio, jūs jo nusipelnėte. Gali būti, kad pačioje pradžioje dar ką nors darysite, galvosite, bandysite visus darbus suspausti į porą dienų, bet vėliau mostelėsite ranka ir leisitės ieškoti Kalėdų dvasios.

Kas prekybos centre, kam laimė nusišypsos išvykti į svečią šalį, o treti užsiims mielų mažmožių, dovanų pakavimu ir gaminimu. Viskas – būdas prasiblaškyti ir pailsėti.

Šaulys (11 22–12 21)

Tai laikas, kai jus visi myli, garbina, teikia dovanas ir sako komplimentus. Gali būti, kad taip bus dar ilgai. Laikas dabar – geriausias jūsų sąjungininkas. Todėl neskubėkite nei su darbų atidavimu, nei su oficialiais raštais, nei su garsiais pareiškimais.

Viskas išsispręs savaime. Namuose gal kiek ir kedens jums plunksnas, svarbu, kad nenupeštų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.