Palmira perspėjo: gerų naujienų tikėtis nereikėtų

Aiškėja nemalonios tiesos, ypač susijusios su veikla, pinigais, ryškėja teisinės problemos, ir tai gali priversti atsisakyti tam tikrų ketinimų.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei paukštis ant palangės nutūptų, giedras rytmetys.<br>123 rf.com nuotr.
Geras ženklas: dažnai nustebti, jei paukštis ant palangės nutūptų, giedras rytmetys.<br>123 rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-26 06:00, atnaujinta 2018-01-20 15:16

Gerų naujienų tikėtis nereikėtų. Net jei lapkričio 26-ąją, trečiadienį, tokių išgirsite, labai nesidžiaukite – tai gali būti laikina.

Gal iliuzija, apgaulė arba likimo pokštas.

Kad ir ką sužinotumėte, kad ir kas nutiktų, kompromisai šiuo metu ne išeitis. Nepataikaukite nei sau, nei kitiems. Tai laikas, kai reikia likti švariems, sąžiningiems ir draugiškiems. Šiuo klaidinančiu metu sulauksime pagalbos (bent jau gero patarimo) iš bičiulių, bendraminčių.

Tai gana apgaulinga diena, reikėtų vengti įsipareigojimų – tiek darbe, tiek jausmų srityje. Taps svarbu nepainioti meilės žaidimų su dalykiniais reikalais, o kiekvienos rodomos simpatijos nelaikyti meilės ženklu.

Kita vertus, šiandien itin svarbu ramybė, tad likite taikūs, venkite ginčų – objektyvumo, teisingumo stigs visiems, o fanatizmo bus per akis.

Nerizikuokite pinigais, venkite pažeidinėti įstatymus – finansinės ir juridinės avantiūros pavojingos. Ne pats geriausias laikas kelionėms (ypač vandens transportu). Būtina atida vairuojant.

Derėtų vengti svaigalų ir apsvaigusių žmonių. Didesnė vandentiekio, kanalizacijos avarijų tikimybė.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, gali išsipildyti per ilgą laiko tarpą. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia. Bet jei regėjote ugnį – jums gresia pavojus, galima liga, blogai, jei plaukai slinko, matėte gyvates, drakonus – nuostoliai, liga.

Blogas ženklas: sudaužyti stiklą – vienatvė, pamesti sagą – liga, jei spyna sugestų, raktas sulūžtų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei paukštis ant palangės nutūptų, giedras rytmetys.

Žvilgsnis į priekį. Ketvirtadienis sudėtingas, neplanuokite nieko naujo ar rizikingo; palankios spalvos – pilka, melsvai žalsva.

Avinas (03 21–04 21). Nebus lengva – galimas nusivylimas ir nuoskaudos, kita vertus, jumis irgi gali nusivilti aplinkiniai, ypač viršininkas ar tėvai. Būkite itin atidūs atlikdami savo užduotis – galite padaryti klaidų, kurios pakenks jūsų profesinei reputacijai. Patartina nepriimti svarbių sprendimų dėl šeimos, ne laikas įsipareigoti darbe.

Jautis (04 21–05 21). Galite nepastebėti apgaulės ar pavojaus, ypač jei bendrausite su įtakingai ar mažai pažįstamais asmenimis, užsieniečiais ar dalykiniais partneriais, tačiau ir patys save galite suklaidinti, norimus dalykus įžvelgdami ten, kur jų nėra (širdies reikaluose tai itin aktualu).

Dvyniai (05 21–06 22). Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus – arba nejusite pavojaus, arba tuščiai nerimausite. Darbe būkite itin atidūs su gaunama informacija, dokumentais, taip pat instrumentais. Ir mažiau vilkitės naudos ir sėkmės iš gautų pasiūlymų.

Vėžys (06 22–07 22). Nieko rimto nesiimkite – vėliau vienaip ar kitaip teks koreguoti šios dienos sprendimus ir veiksmus. Būkite nuoširdesni sutuoktiniui, be reikalo neįtarinėkite. Kita vertus, būtent šiomis dienomis gali atsiskleisti tikroji sutuoktinio neištikimybė.

Liūtas (07 22–08 23). Nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas. Atsakingus, pavojingus darbus, sudėtingą kelionę verta atidėti kitai dienai. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų, ypač kolegas ir artimuosius būsite linkę neteisingai kaltinti. Labiau pasaugokite sveikatą.

Mergelė (08 23–09 23). Nors šiandien galimos nemalonios staigmenos, sugebėsite rasti greitą ir tinkamą išeitį. Draugais pasikliauti galite – jie padės rasti išeitį iš sunkios padėties. Jūsų sąžiningumą gali patikrinti mylimas žmogus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne pati geriausia diena tvarkyti skubius reikalus – tuščiai laiką sugaišite. Nusivylimai laukia tų, kurie pervertina savo galimybes ir yra pernelyg daug užsibrėžę. Nepatartina tvarkyti piniginių, su nekilnojamuoju turtu, kraustymusi į kitą vietą susijusių reikalų.

Skorpionas (10 23–11 23). Nesigailėkite dėl to, kas negrįžtamai prarasta, – galvokite apie ateitį. Ir mažiau svajokite – viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Tardamiesi, žadėdami būkite tikri, kad tai tikrai galėsite įgyvendinti. Atidžiau kelyje. Pasisaugokite vagių ir liežuvautojų.

Šaulys (11 23–12 22). Neverta vaikytis konkrečios naudos – bus sunku perprasti finansinius klausimus, galite pervertinti ir savo galimybes. Neatidumas sutuoktinio poreikiams, ypač jausmams, neatleistinas.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nors įtaka iš šalies dažniausiai bus žalinga, ir savimi pasikliauti rizikinga. Pirmas įspūdis, staigūs sprendimai dažniausiai bus klaidingi, tad svarbiausia bus neskubėti ir tikrinti jus pasiekiančią informaciją. Nerizikuokite savo geru vardu bei sveikata ir mažiau įtarinėkite mylimą žmogų.

Vandenis (01 21–02 20). Ne viskas taip blogai, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Nors diena apgaulinga, jums pavyks rasti tą vienintelę išeitį, sulaukti pagalbos. Vis dėlto labiau save pasaugokite. Šiandien geriausia nuo visko atsitraukti ir ramiai palaukti. Emocijos turi nurimti.

Žuvys (02 20–03 21). Tai netikusi diena, kai likimo kaprizai gali sugriauti tai, kas buvo stabilumo, džiaugsmo pagrindas. Vis dėlto jei šiandien neskubėsite nieko spręsti ir atidėsite iki savaitgalio ar net kitai savaitei, situacija išsispręs jūsų naudai. Netikėkite tarpininkų pažadais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.