Palmira pranašauja geresnį laiką moterims, vyrai - būkite budrūs

Savaitgalis – moteriškų energijų vyravimo metas, kai nereikia skubėti, kai svarbu viską daryti gražiai ir su malonumu. Šeštadienis – rami diena, gera ir įvairiems namų darbams atlikti, ir švęsti, susitikti su jums brangiais žmonėmis. Mėgaukitės bendravimu, užmegzkite ar atnaujinkite pažintis.

Dangaus ženklai rodo, kad moterys šį savaitgalį bus aktyvesnės.<br>123rf nuotr.
Dangaus ženklai rodo, kad moterys šį savaitgalį bus aktyvesnės.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2014, 6:00 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 8:41 AM

Tai geras laikas džiaugtis paprastais, žemiškais dalykais – skaniai valgykite, pirkite gražius daiktus, šventines dovanas, sugalvokite ką nors miela savo artimiesiems nudžiuginti. Ir pasirūpinkite gyvūnais, daugiau laiko su jais praleiskite, – ši diena susijusi su gyvūnų globa. Net, jei savo jų ir neturite, ką nors paaukokite gyvūnų prieglaudai.

Bus puiki ir sekmadienio pirmoji pusė, – palanki bendrauti, įsigyti vertingų daiktų. Visa ši diena susijusi su moterų dominavimu (pagal senąjį persų Saulės dienų kalendorių), kai manoma, jog vyrams nedera prieštarauti moters valiai, nes galima užsitraukti dangaus nemalonę.

Nuo 13 val. 13 min. prasidės kritinis laikas (jis truks ir pirmadienį), netinkamas bendrauti, švęsti, vertingiems pirkiniams. Tai apgaulių, iliuzijų metas, kai neverta nieko vertinti ar daryti kokių nors išvadų. Neskubėkite patikėti tuo, ką išgirsite, – ko gero, tai tik gandai ir jie vėliau nepasitvirtins.

Antrą sekmadienio pusę ir pirmadienį padidės ne tik apgaulių, bet ir vagysčių, taip pat traumų buityje, darbe, kelyje tikimybė. Derėtų vengti svaigalų bei apsvaigusių asmenų. Atidžiau rinkitės maistą – gresia apsinuodyti konservuotais maisto produktais, žuvimi, vaistais, svaigalais, narkotinėmis medžiagomis. Sekmadienį tikėtinos ir buitinės avarijos, susijusios su vandentiekiu, kanalizacija.

Sekmadienio antrąją pusę ir pirmadienį reikėtų būti atidesniems kelyje – tai itin avaringas metas, pavojingas ir važiuojantiems, ir einantiems keliu: kas nors ims ir netikėtai suges, kas nors ko nors nepamatys, neteisingai apskaičiuos savo galimybes. Deja, reakcija bus greita, bet netiksli. Tad jokios rizikos – ramiai, taikiai ir blaiviai.

Pirmadieniui jokių svarbių darbų neplanuokite – blogas laikas ir kelionėms, ir susitikimams, ir susitarimams, ir vertingiems daiktams įsigyti. Atidėkite svarbius sumanymus kitoms savaitės dienoms – nesigailėsite: nuo trečiadienio prasidės sėkmingas etapas.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti ugnį, ryškią šviesą – apsauga, pagalba; būti su kailiniais, kepure – sėkmė, artimųjų globa; moterims žuvį išvysti – šeiminio gyvenimo laimė (nėščiajai – nuostabus vaikas). Blogai plaukti – papulsite į priklausomybę; būti nuogam – neturtas, vienatvė. Pamesti raktus, būti svetimuose namuose – prarasti apsaugą. Būti savuose namuose, ant savo namų stogo, raktus turėti – įgyti apsaugą. Knygą skaityti, ką nors rašyti – nauja pažintis (merginai – susitikimas su sau skirtuoju).

Blogas ženklas: jei jus užpultų naminis gyvūnas, išvysti katastrofą.

Geras ženklas: susitikti daug gyvūnų, jei šalia jūsų tūptų paukščiai.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tuomet, jei aiškūs, konkretūs. Puiku valgyti sūrį, varškę, gerti pieną – sėkmė, skalsa. Blogai regėti žiemą, kraują, būti nuogam – katastrofa, nesėkmės, neturtas.

Blogas ženklas: vyrui moterį nuskriausti, jei namie dingtų vanduo, visą dieną trokšti, žagsėti, jei perdegtų lemputė ar be aiškios priežasties gestų ugnis.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, sulyti.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški, jei giedra naktis. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skaidyti danguje – sveikata; drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos. Tačiau žvėrys – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katinas – vagystė, apgaulė, paukščiai – bloga žinia; blogai regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei akmuo iš žiedo iškristų, jei sugestų laikrodis.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti; palankūs balti, raudoni, oranžiniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 21). Pasyvus metas, kai reikia atsiriboti nuo reikalų, nuo nereikalingo bendravimo. Šios dienos gali atskleisti svarbią paslaptį. Šeštadienis tinkamas tvarkyti senus dokumentus, ieškoti dingusių daiktų, slaptos informacijos. Tądien galite išgirsti vertingą naujieną, gauti intriguojamą pasiūlymą. Sekmadienį, pirmadienį bendrauti su svetimais jau nereikėtų, ypač – imtis finansinių reikalų, nes jus bus lengva suklaidinti, apgauti.

Jautis (04 21–05 21). Šeštadienį atsipalaiduokite gerų draugų kompanijoje. Tos dienos susitikimai džiugūs, raminantys. Tinka spręsti finansines problemas, pirkti elektros techniką. Sekmadienį venkite pažadų, nerizikuokite vairuodami. Itin nepalankus pirmadienis – nieko svarbaus neplanuokite.

Dvyniai (05 21–06 22). Šeštadienį tiktų aplankyti tėvus, susitikti su žmonėmis, kuriuos gerbiate, kurių nuomonę vertinate. Palanku pasitarti veiklos, karjeros klausimais. Ši diena gera ir sveikatai stiprinti. Tačiau sekmadienio antrąją pusę ar pirmadienį panašūs pokalbiai jau nebus naudingi – tai apgaulių, nesusipratimų, nesusikalbėjimų, tuščių vilčių dienos, kai galite nukentėti dėl informacijos stygiaus, patiklumo.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalis praeis puikiai – tai šaunios dienos pramogauti, įvairiems šventimams, išvykoms: jūsų ir svečių nuotaika bus pakili. Tiesa, sekmadienį pramogaudami stenkitės būti santūresni. Pirmadienį galite patirti rūpesčių darbe – imkitės tik to, ką gerai išmanote, venkite svarbių pokalbių, įsipareigojimų – tai apmaudžių klaidų metas.

Liūtas (07 22–08 23). Būsite įsitempę, tačiau šeštadienį tai padės išspręsti itin painią problemą: drąsiai kirskite Gordijo mazgą, ryžkitės lemtingai permainai. Sekmadienį galite pajusite, kad imate prarasti iniciatyvą, – neišsigąskite, jau pirmadienį vėl būsite stiprūs. Tik neaišku, ar tai į naudą. Atidėkite svarbius sprendimus savaitės viduriui, pabaigai.

Mergelė (08 23–09 23). Nesinorės būti vieniems, ir šeštadienis puikiai tinkamas pasikviesti svečių ar aplankyti tėvus, giminaičius, senus gerus draugus ir kartu skaniai papietauti. Sekmadienį kuo daugiau laiko skirkite antrajai pusei, tiesa, tai neturi būti santykių aiškinimasis, nes tik dar labiau viskas gali komplikuotis. Pirmadienis daug kuo nepalankus. Labiau pasaugokite sveikatą, turtą, stenkitės palaikyti gerus santykius tiek darbe, tiek namie.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalis kupinas rūpesčių bei darbų. Ypač šeštadienį pavyks daug naudinga nuveikti. Sekmadienis ir pirmadienis gana sudėtingas metas – iš nieko išpūsite problemą, būsite linkę ir labiau ginčytis, pykti, išaugs ir traumų, automobilių avarijų tikimybė. Mažiau kritikuokite tiek namie, tiek darbe – niekas neįvertins jūsų skrupulingumo bei maksimalizmo.

Skorpionas (10 23–11 23). Šeštadienis geras išsijudinti atlikti itin nemalonų, bet privalomą darbą. Beje, tai harmoningas metas, palankus šeimos šventei, taip pat meilės pasimatymams. Sekmadienį, pirmadienį bus svarbu labiau save kontroliuoti – nepasiduokite azartui, nesivelkite į avantiūras. Pirmadienį būtina atida dirbant su aštriais įrankiais, ką nors rašant, skaičiuojant, vairuojant transporto priemonę – tai klaidų, broko, traumų, avarijų metas.

Šaulys (11 23–12 22). Šeštadienį gerai kartu su artimaisiais namie imtis kokio nors svarbaus darbo. Sekmadienis, pirmadienis – sudėtingesnės, konfliktiškos dienos – padidės traumų, nelaimių tikimybė. Tuo laiku neverta kur nors vykti, geriausia laiką leisti su šeima. Pirmadienį jausitės geriau, deja, pavojus kils dėl nesugebėjimo realiai įvertinti situaciją, savo jėgas, galimybes.

Ožiaragis (12 22–01 21). Šeštadienis puikus bendrauti, leistis į kelią, o štai sekmadienį (ypač vakarop) verta atisakyti pramogų, bendravimo, juolab rizikingų kelionių. Beje, sekmadienis palankus higieninėms, kosmetinėms procedūroms. Sekmadienį, o ypač pirmadienį venkite ginčų su sutuoktiniu bei kolegomis, vadovybe – teisybės vis vien nerasite.

Vandenis (01 21–02 20). Šeštadienis – sėkmingų avantiūrų metas. Beje, ši diena puiki ko nors sudėtingo imtis kartu su draugais. Sekmadienį (ypač antrąją pusę) bei pirmadienį svarbu paisyti saiko: nebūkite šnekūs, išlaidūs, labiau pasirūpinkite artimaisiais. Ir jokių įsipareigojimų ar komentarų, – šiomis dienomis ne viskas atrodys taip, kaip yra iš tiesų.

Žuvys (02 20–03 21). Šeštadienį gerai demonstruoti ryžtą tvarkant namus, sprendžiant šeimos problemas. Diena tinkama įvairioms išvykoms, įvairiems susitikimams – tiek dalykiniams, tiek draugiškiems, romantiškiems. Sekmadienis gana įtemptas, tačiau neblogas aktyviam poilsiui su šeima ar mylimu asmeniu. Pirmadienis pavojingas – dėl skubėjimo, neapdairumo galite patirti nemenkų nuostolių. Sekmadienį, pirmadienį padidės konfliktų, apgaulių, apsinuodijimų, vagysčių, avarijų tikimybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.