Ramunės horoskopas - ką žada žvaigždės gruodžio mėnesį?

Paskutinis metų mėnuo - koks jis bus? Gal atneš pinigų, o gal naują meilę? Žiūrint, koks jūsų Zodiako ženklas. Bent jau Dvyniai, pasak astrologės Ramunės, gruodį džiaugsis didesnėmis nei įprastai pajamomis. O Svarstyklės, sutikusios naują meilę, tegul per daug nesitiki - panašu, kad ryšys nebus ilgalaikis. Tačiau tai nereiškia, kad negalima juo pasimėgauti čia ir dabar.

Kas jūsų laukia gruodį?<br>123rf nuotr.
Kas jūsų laukia gruodį?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 30, 2014, 2:48 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 7:13 AM

Avinas (03 21–04 19)

Gyvenimas juda į priekį. Tad nesustokite iškilus kliūčių. Jas aplenkite ir paspaudę pavarą važiuokite toliau. Jausitės laimingesni.

Kasdienybė atrodys šviesesnė ir lengvesnė. Gruodis palankus prašyti geresnės pozicijos darbe. Jei vadovaujate savo verslui, nebijokite imtis rinkodaros eksperimentų. Jie atsipirks.

Jūsų laukia romantiškos Kalėdos. Palanku jas sutikti užsienio šalyje. Turėkite omenyje, kad esate linkę persivalgyti. Šventiniu laikotarpiu turėsite pasitelkti valią.

Visų gardžių patiekalų tikrai neišragausite. Turėsite pasakyti „ne“ kai kuriems gardumynams. Antraip 2015-uosius pasitiksite ne tik pora kilogramų sunkesni, bet ir, tikėtina, kamuojami sveikatos sutrikimų.

Jautis (04 20–05 20)

Prieš pasitikdami 2015-uosius nepamirškite padėkoti už tai, kas gera nutiko dar šiais metais.

O iš tiesų 2014-ieji jums buvo palankūs ir geri metai. Toks bus ir paskutinis šių metų mėnuo. Net jei darbe jus ne visi supras ir palaikys jūsų sprendimus, dėl to neišgyvensite ir tvirtai žengsite savo keliu. Sveikintina! Šeimoje visą mėnesį sklandys artėjančių švenčių nuotaika.

Patartina Naujuosius metus sutikti namuose. Pasikvieskite didelį būrį draugų ir surenkite nepamirštamą vakarėlį! Paskutinę metų naktį švęskite iki paryčių. Iš anksto gerai apgalvokite ateinančių metų pažadus sau ir norus. Jie juk pildosi.

Sėkmingi gruodžio skaičiai – 15 ir 27. Šios mėnesio dienos irgi turėtų suteikti daug malonių netikėtumų.

Dvyniai (05 21–06 20)

Jūsų gyvenime iš tiesų nemažai chaoso. Galbūt metas ko nors imtis, kad viskas stotų į tvarkingesnes vėžes? Pirmos dvi gruodžio savaitės tam labai tinkamos. Apsivalykite ir atsikratykite visko, kas jūsų gyvenimą daro sudėtingą, sunkų ir chaotišką.

Paskutinį metų mėnesį galite sulaukti daugiau pajamų nei įprastai. Šios įplaukos bus labai netikėtos ir nelauktos. Bet, be abejo, labai malonios. Jei galvojate apie naują darbą, dabar tinkamas laikas imtis veiksmų.

Pradėkite nuo savo gyvenimo aprašymo kūrimo ar jo perrašymo. Geriau būti pasirengusiems, kai pasitaikys gera proga imtis ko nors naujo.

Paskutinį metų mėnesį raskite laiko sau. Išeikite pasižmonėti, susitikite su seniai matytais draugais. Užsirašykite į sporto klubą, šokių pamokas.

Vėžys (06 21–07 22)

Su didžiuliu nekantrumu laukiate gražiausių metų švenčių. Galbūt todėl elgsitės lengvabūdiškai ir net vėjavaikiškai.

Jums norėsis supirkti dovanas visiems aplinkiniams. Be abejo, susilaikyti nuo gausių dovanų sau jums taip pat sunkiai seksis. Jeigu galite sau tai leisti, prašom. Kodėl gi ne? Juk šventės!

Tačiau pirkdami dovanas siekite ne kiekybės, o kokybės. Ypač jei kalbama apie jūsų aprangą. Kokybiški ir visuomet madingi klasikiniai drabužiai – gera investicija.

Darbe nestigs veiklos. Didesnis nei įprasta darbo krūvis jums nuotaikos nesugadins.

Atvirkščiai. Jums patiks būti užsiėmusiems, reikalingiems.

Liūtas (07 23–08 22)

Paskutinį metų mėnesį jausitės lyg supančioti ir įsprausti į rėmus. Jums stigs laisvės. Gera žinia, kad ta laisvė prieinama. Ir lengvai. Jums tik reikia šiek tiek daugiau ryžto.

Imkitės veiksmų, juk jūs patys atsakingi už savo gyvenimą, o ne kas kitas. Išsilaisvinkite nuo visų ir visko, kas sulaiko nuo tobulėjimo, žengimo į priekį.

Gruodį nestigs romantikos. Jei esate vieniši, tikėtina, kad šį mėnesį sutiksite tą, kuris privers jūsų širdį plakti kur kas greičiau.

Jei jau esate įsipareigoję, galite tikėtis malonių, romantiškų staigmenų iš savo antrosios pusės. Apdairiai elkitės kalėdiniame darbo vakarėlyje. Saikingai vartokite alkoholį bei maistą. Taip pat visą gruodį atidžiau elkitės vairuodami.

Mergelė (08 23–09 22)

Norėsite, kad gruodis kuo greičiau praeitų. Gaila, bet tai nebus pats geriausias laikas. Laimė, jus sups nemažai artimų žmonių, kurie padės susidoroti su iškilusiomis negandomis.

Šeimoje tvyros ramybė ir harmonija. Tačiau ne viskas taip gerai klostysis profesinėje srityje. Čia koją pakišti vis bandys jūsų nemėgstantys žmonės. Apie kai kuriuos jų nė nenutuokiate. Su negatyviais žmonėmis, jų sukeliamomis situacijomis ir emocijomis kovokite savo nuoširdumu ir gerumu.

Nesistenkite nieko apgauti, pasipelnyti iš kitų naivumo ir nemeluokite. Būtent paaiškėjęs melas jums šį mėnesį gali daugiausia pridaryti bėdų.

Jei esate vieniši, tikėtina, kad dar iki 2015-ųjų sutiksite tą vienintelį ar vienintelę. Plačiai atmerkite akis ir atverkite širdį.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jei šiuo metu neturite antrosios pusės, būkite pasiruošę. Iki Naujųjų metų sutiksite naują meilę. Vis dėlto būkite atsargūs.

Kažin ar su šiuo žmogumi užmegzti santykiai bus stabilūs ir ilgalaikiai. Taigi mėgaukitės vienas kito kompanija, bet iš šių santykių nieko per daug nesitikėkite.

Gruodį būsite kupini energijos. Panaudokite ja visiems seniems projektams ir darbams užbaigti. Be to, atraskite laiko peržvelgti visus savo šių metų laimėjimus. Iš tikrųjų turite kuo didžiuotis.

Nesumažinkite tempo ir užsibrėžkite ne mažesnius tikslus naujiesiems 2015 metams. Pasistenkite daugiau laiko praleisti su šeima. Vis dėlto Kalėdos – šeimos šventė.

Skorpionas (10 23–11 21)

Su nekantrumu laukiate šių metų pabaigos. 2014-ieji nebuvo geriausi metai, tad Naujuosius norite sutikti kitaip nusiteikę, su didelėmis viltimis ir lūkesčiais. Jums galvoje sukasi galybė naujų idėjų. Jūs tik laukiate progų, kada galėsite jas įgyvendinti.

Kol kas tas idėjas susirašykite ir laukite, kol pasitaikys geriausia proga. Ji – ne už kalnų.

Šį mėnesį patartina investuoti į save. Pakeiskite savo išvaizdą, aprangą. Jei reikia, kreipkitės į specialistus. Nieko gėdinga prašyti pagalbos tų, kurie geriausiai išmano savo darbą. Nepamirškite posakio, kad pagal apdarą sutinka, pagal protą išlydi.

Padaryti pirmą, nepamirštamą įspūdį labai svarbu – naujas įvaizdis jums gali padėti atverti ne vienas iki šiol jums uždarytas duris.

Šaulys (11 22–12 21)

Sutikite Naujuosius metus pasikeitę. Gruodis – idealus laikas keisti savo įvaizdį. Atnaujinkite drabužinę. Perskaitykite keletą knygų. Nueikite į teatrą ar koncertą. Tegul naujasis jūsų „aš“ būna gražus tiek išore, tiek vidumi. Venkite supainioti darbo ir asmeninius reikalus.

Šventes sutikite ne su kolegomis ar partneriais, o su pačiais brangiausiais žmonėmis.

Tiesa, kai kurie jūsų artimieji gali supykti, kad gruodį jiems skirsite mažiau nei įprastai laiko ir dėmesio. Nesijauskite dėl to kalti. Visus metus rūpinotės jais.

Dabar metas pasirūpinti savimi ir savo poreikiais. Šventiniu laikotarpiu atsipalaiduokite. Įkraukite baterijas naujiems darbams, kurių 2015-aisiais bus tikrai nemažai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Tikėtina, kad jūsų norui išvengti tradicinių Kalėdų šiemet lemta išsipildyti. Gali būti, kad gražiausias metų šventes sutiksite ne kur kitur, o saulėtame paplūdimyje su šampano taure rankoje. Vilioja? Dar ir kaip!

Pastarieji metai buvo įtempti, todėl natūralu, kad metų pabaigoje jaučiatės pavargę. Labiau nei prabangių dovanų trokštate pabėgti nuo kasdienybės, rutinos, tempo ir net savų namų.

Paskutinį metų mėnesį galite sutikti įdomų žmogų, kuris taps artimu draugu. Nenustebkite, jei laikui bėgant įsižiebs ir romantiškesni jausmai.

Dabar netinkamas laikas investuoti. Su pinigais elkitės apdairiai ir jais nesišvaistykite. Tiesa, netradicinėms Kalėdoms pinigų negailėkite. Jūs nusipelnėte šios dovanos.

Vandenis (01 20–02 18)

Jei turite savo verslą, tikėtina, kad jis seksis. Jums pavyks pasiekti užsibrėžtus šių metų tikslus. Gali pavykti pralenkti net savo konkurentus ir taip pelnyti jų pagarbą.

Su savo kolegomis ir darbuotojais būkite griežti, bet teisingi. Dabar ne metas nuolaidžiauti. Būkite atidūs darbe. Menkiausias aplaidumas, ir gali iškilti nenumatytų problemų.

Mėnesio pabaigoje galite pristigti energijos. Dėl to kaltos žvaigždės ir, be abejo, niūrūs orai. Todėl jei galite kur nors pabėgti nuo šalčio, drėgmės ir tamsos, taip ir padarykite.

Sutikite Naujuosius metus ten, kur šviečia saulė! Jei neturite antrosios pusės, tikėtina, kad ją sutiksite paskutinę metų naktį. Pamirškite drovumą ir paklausykite patarimo – nebijokite į širdį įsileisti naujo žmogaus.

Žuvys (02 19–03 20)

Viskas gerai, jei gruodį visą savo energiją sutelksite į darbą ir karjerą. Juk tikrai nebūtina šventėms ruoštis visą mėnesį.

Jei norite, kad pasisektų, dirbkite kantriai, kruopščiai ir visuomet išlikite šalto proto. Esate linkę panikuoti atsiradus nors mažiausiai problemėlei. Pasistenkite į iškilusius sunkumus žiūrėti kaip į iššūkius ir jų nesibaiminkite. Mėnesio viduryje gali iškilti šiokių tokių nesusipratimų su antrąja puse.

To priežastis greičiausiai bus jūsų partnerio impulsyvumas ir nemokėjimas atsiprašyti. Jei norite išsaugoti santykius, būkite atlaidesni ir tolerantiškesni.

Atidžiau rinkitės žodžius. Tai pasakytina apie bendravimą su visais aplinkiniais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.