Astrologės S.Liepienės prognozės gruodžio 2–8 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

Šauliams patariama tikrinti kiekvieną gautą informaciją, tad nedarykite skubotų sprendimų.
Šauliams patariama tikrinti kiekvieną gautą informaciją, tad nedarykite skubotų sprendimų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2014, 9:26 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 4:13 AM

Svarbu ne tai, kaip gyvenate, svarbu, kaip pasirodysite. Gali būti, kad pateksite visai ne ten, kur planuojate, pamatysite ką nors nauja, įdomaus, o gal net tai, kas jums nepriimtina. Tačiau per pažinimą pavyksta rasti savo tobulėjimo kryptį.

Laikas ne toks palankus finansinėms investicijoms, deryboms su teisininkais, bet drauge atveria langus, pro kuriuos plūsteli magija.

Jautis (04 20–05 20)

Viskas lengva ir paprasta, bent jau iki penktadienio. O savaitgalio pradžia bus kupina įtampos, nesusipratimų ir konfliktų. Viską galima užglostyti, jei neskubėsite reikalauti, teisti ar įsakinėti. Svarbiausia – pasirašyti taikos sutartį, o jau po to bus galima įvairiais būdais siekti tikslo.

Gyvenimas dabar baudžia nekantriuosius, o nuolankiuosius myli. Kad ir kaip nesinori savo troškimų atidėti ateičiai, vis tiek reikia.

Dvyniai (05 21–06 20)

Turite planų ir norų, bet kažkas kiša pagalius į ratus. Labai svarbu santykiai jūsų artimoje aplinkoje: šiuo metu visi nesusipratimai, svarstymai ar spėliojimai baigiasi kritinėmis situacijomis.

Tęsti ar išsaugoti, priklauso tik nuo jūsų. Ne visada verta santykius saugoti, puoselėti, kartais reikia tiesiog juos nutraukti, kad ir kaip būtų skaudu ar nemalonu.

Vėžys (06 21–07 22)

Įsipareigojimai šeimai, vaikams, pareigos tėvams pradeda slėgti, kad ir kokie šeimyniški būtumėte, kad ir kaip jums malonu saugoti senolių palikimą. Reikia atskirti šias pareigas nuo kasdienio gyvenimo, nuo savos buities ir užsiimti ne tik tuo, kas būtina, bet ir tuo, kas smagu.

O jei manote, kad viskas pasikeis savaime, klystate. Palaikote tradicijas, bet kartu kuriate savąsias. Leiskite šventėms būti tokioms, kokių trokštate.

Liūtas (07 23–08 22)

Jei nėra problemos, dabar ją susikursite. Puikiai žinote, suprantate, kad vaikydamiesi praeities šešėlių, senų meilių ar išblukusių sentimentų toli nenueisite. Bet vis tiek grįžtate ten, kur viską užnešė laiko dulkės.

Bet gal nepasiklysite, juo labiau kad artėjantis švenčių laikotarpis turėtų pažerti ne tik naujų pramogų, linksmybių, bet ir daugiau darbų. Veiklos užteks, nors pajamos ir bus mažesnės, nei tikitės.

Mergelė (08 23–09 22)

Ne tik tai, kas malonu, bet ir tai, kas būtina. Nenoromis, ožiuodamiesi pradedate naujus darbus ir projektus. Nesvarbu, kad tai gal ne jūsų amplua, gal jums visai svetima ir labai nemalonu, bet turite tai padaryti.

Gali būti, kad pats nelabasis jus prikalbino imtis svetimo darbo. Tačiau viskas eisis gerai, sėkmingai, nors sveikatos sugadins nemažai. Priimkite tai kaip iššūkį.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Atrodytų, kad visa diplomatija ir visi išankstiniai geri ketinimai tiesiog ištirpsta. Juos nuneša netikusios pastabos, replikos ir ne vietoje išgirsti patarimai.

Nenuostabu, kad kalba pasidaro aštresnė, o noras elgtis pagarbiai virsta šaltu abejingumu.

Reikia tikėtis, jog visa tai nepalies santykių namie, kur ir be to angelas vaikšto basas ir burbantis. Ieškokite atokvėpio virtuvėje.

Skorpionas (10 23–11 21)

Iš anksto žinote, kaip viskas klostysis. Ir net tada bandydami viską užglostyti, pasidėti pagalvę, kad kristumėte minkštai, nieko nepasiekiate, nieko nepakeičiate. Todėl liaukitės nervintis iš anksto ir tiesiog išgyvenkite nemalonius momentus, nes jų pakeisti negalite.

O kai tai praeis, viskas vėl bus kaip buvę – vėl visi šypsosis, vaidins draugus, mylimuosius ir vers jus tikėti, kad tai, kas nutiko, nėra svarbu.

Šaulys (11 22–12 21)

Klaidinanti informacija. Ar draugė jums išplepėjo, ar navigacija veda ne tuo keliu, bet jaučiatės sutrikę. Bandydami apgraibomis rasti teisingą sprendimą greičiausiai pasuksite klystkeliu Ir teks vis grįžti į pradinį tašką.

Bus sugaištas laikas, sugadinta nuotaika ir prarastas pasitikėjimas. Todėl kiekvieną gautą informaciją tikrinkite, nedarykite skubotų sprendimų.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Pilkuma ir išlieka pilkuma, nesvarbu, kokiais gražiais karoliais ją padabinsite ar kiek pūstų sijonų užsisegsite. Greičiausiai pilkuma lydės visą šią savaitę. Ir nesvarbu, ar rūpesčiai dėl mažų vaikų, ar dėl didelių – jie visi labai svarbūs.

Todėl vienos mamos siūs princesėms sukneles, o kitoms teks padėti finansiškai. Vienaip ar kitaip, šeimos reikalai – pirmame plane, o jūsų asmeninis gyvenimas – tik kokiame penktame.

Vandenis (01 20–02 18)

Norų dėželė pildosi. Kasdien įkrinta po mažą spalvotą popierėlį su troškimu, viltimi, lūkesčiu, o kartais ir su nauju pasiryžimu. Viskas gerai, tegul pildosi, norai turi būti užrašyti, taip jiems lengviau materializuotis.

Tikrai atsiras kam vėl jus pakviesti į naują nuotykį. Labai tikėtina, kad neatsispirsite pagundai ir leisitės jo link. O kad nebūtų viskas taip paprasta ir linksma, darbe atsiras papildomų užduočių.

žuvys (02 19–03 20)

Iškrito gera korta. Ir atrodo, kad sėkmė atsisėdo greta pasišnekučiuoti. Ne dienai ir ne dviem. Labai svarbu, kad suprastumėte, jog gyvenimas suteikė jums galimybę ir jūs ja galite pasinaudoti.

Lengva nebus, nes laimėjimas didelis, svarbus, galbūt net keičiantis gyvenimą. Kiek tai bus rimta, priklausys ne tik nuo aplinkybių, bet ir jūsų pareigingumo ir pasiruošimo permainoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.