Palmiros horoskopas antradieniui, gruodžio 2 d.

Aplinkybės keičiasi į gera, nors vargu ar šiandien tai akivaizdžiai matysite. Vienokių ar kitokių kliuvinių pakaks. Dėl aplinkybių, nuo jūsų nepriklausančių, dėl kieno nors valios, kuri neatitiks jūsų planų, poreikių, gali tekti griebtis visai kitų, nenumatytų darbų, ką nors skubiai spręsti, taisyti. Aplinkybės gali versti ir sugrįžti prie nebaigto ir nelabai malonaus reikalo, įvykdyti seną pažadą. Likite budrūs tvarkydami reikalus, pasirašydami dokumentus. Beje, bus nepalanku tvirtinti finansinius sandorius.

Sužinokite, ką šiandien jums žada žvaigždės.<br>123rf nuotr.
Sužinokite, ką šiandien jums žada žvaigždės.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 4:31 AM

Diena bus kiek įtempta, dėl niekų kils konfliktai, tad gali reikštis besikaupiantis aplinkinių nepasitenkinimas. Stenkitės visus išklausyti, suprasti. Bus visiems geriau, jei liksite lankstūs, o jūsų pozicija nebus griežtai apibrėžta – tai gelbės nuo paikų ginčų. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite – nebus lengva susikaupti, susitelkti. Išaugs žioplų, atsitiktinių klaidų tikimybė.

Ne pats geriausias laikas ir romantiškiems santykiams, juolab aiškintis. Audringai pramogauti irgi netiks – venkite stiprių svaigalų ir azartinių žaidimų.

Palankus metas kelionėms, susitikimams su užsieniečiais.

Iš pirmadienio į antradienį buvo svarbūs tik paprasti, aiškūs, spalvoti sapnai. Gerai buvo regėti arklius ir šunis – tai pagalba iš aukščiau, blogai – kitus gyvūnus. Paukščiai – negera, liūdna žinia. Būti nuogam – jūsų paslaptys gali išaiškėti. Jeigu regėjote artimuosius – gresia nelaimė, pasisaugokite neapdairaus žingsnio.

Blogas ženklas: jei paukštis paženklintų jus ar jūsų daiktą, valgyti paukštį, kiaušinius, pakelyje sutikti žuvusį paukštį – laukia nesėkmė; greitai arba dažnai išsitepti – vidinės nešvaros, nesąžiningumo požymis; jei viskas iš rankų kristų, rankose lūžtų, pamesti raktus – nelaimė, liga; išpilti šiukšles ne vietoje, išberti kruopas, miltus prapilti – gresia liga.

Geras ženklas: jegu ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė; rasti daug panašių metalinių daikčiukų – nelaukta laimė; paberti lesalo paukščiams (vyrams per kairį petį, moterims – per dešinį, o kairiarankiams atvirkščiai).

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus bet kokiems reikalams tvarkyti; palankios tamsios, blankios spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Aktyvus metas, tačiau neskubėkite, nepriimkite atsakingų sprendimų. Nevarginkite savęs sudėtingais ir nemaloniais reikalais. Nerizikuokite pinigais. Likite ištikimi savo porai. Svarbius reikalus, didelius pirkinius atidėkite rytdienai.

Jautis (04 21–05 21). Neskubinkite įvykių, ypač finansinių reikalų tvarkymo, kitaip situacija gali atsigręžti prieš jus. Būkite kantresni ir švelnesni tiems, kurie jus myli, daugiau laiko raskite poilsiui.

Dvyniai (05 21–06 22). Siekite susitaikyti su draugu, atnaujinti reikalingus partneriškus ryšius – ateityje daug ką lems dabartinių ryšių stiprumas. Būkite atidūs įsipareigodami – šios dienos susitarimų gali nepavykti įvykdyti.

Vėžys (06 22–07 22). Tinkamas metas susitikimams su įtakingais asmenimis, galinčiais turėti įtakos jūsų karjerai. Jei tektų dėl ko nors tartis, būkite konkretūs, reikalaukite tikslumo, jei reikia, tai ir patvirtinimo raštu – abstraktūs pažadai, ko gero, bus pamiršti. Venkite svaigalų.

Liūtas (07 22–08 23). Nusivilti visada suspėsite, o kol kas pasidžiaukite tuo, kas išeina, ką turite. Ir neskubėkite veltis į romantiškus nuotykius, o jūsų laukia populiarumas toli nuo namų. Diena palanki viešnagėms, kelionei.

Mergelė (08 23–09 23). Nepasiduokite liūdesiui, kaip ir konkurentų provokacijai. Ko gero, viskas kiek geriau, nei manote. Saugokite savo ramybę, pinigus, turtą. Būkite atidesni sveikatai. .

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiandien bus svarbu įveikti aplinkinių nepasitikėjimą, nepasitenkinimą, sutvirtinti gerus santykius su partneriais, kolegomis, draugais, šeimos nariais, kad ilgam laikui turėtumėte patikimų sąjungininkų, galinčių jus suprasti ir paremti. Būkite pakantesni antrajai pusei, taikytis suskubkite pirmi.

Skorpionas (10 23–11 23). Siekite labiau pasitarnauti artimiesiems – jų labui vertėtų paaukoti ir dalykinius reikalus. Patartina grąžinti skolas draugams ir giminaičiams. Tai geras laikas tikrintis sveikatą.

Šaulys (11 23–12 22). Kūrybingas metas – būsite apimti įkvėpimo. Labiau seksis intuityviems asmenims. Siekite atitaisyti bendravimo klaidas su vaikais, sutuoktiniu, daugiau dėmesio skirkite tėvams, seneliams.

Ožiaragis (12 22–01 21). Jaučiatės pavargę? Geriausia likti namie, atidedant dalykinių reikalų tvarkymą kitam trečiadieniui, penktadieniui. Jūsų nuoširdus rūpinimasis artimaisiais jus sustiprins, nuramins.

Vandenis (01 21–02 20). Aktyvus metas, žadantis gausius susitikimus, pažintis – tiek dalykines, tiek romantiškas. Tik venkite lengvabūdiškų pažadų, neapgalvotų susitarimų – gali būti nelengva juos įvykdyti.

Žuvys (02 20–03 21). Keblokas laikas – neapsigaukite. Tai keistas metas, kai reikia pasikliauti savieiga, – aktyvios pastangos vargu ar pasiteisins. Šiandien derėtų vengti svaigalų ir neblaivių asmenų. Patartina eiti anksčiau ilsėtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.