Dovanos pagal horoskopo ženklą

Kaip išrinkti dovaną? Galvosūkis, į kurį dar sunkiau atsakyti, jei ruošiatės pirkti dovaną ne itin artimam žmogui. Galbūt šiuo atveju gali padėti žvaigždės?

Dovanos - maloni staigmena, jei neprašaunama pro šalį.<br>123rf nuotr.
Dovanos - maloni staigmena, jei neprašaunama pro šalį.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-03 15:12, atnaujinta 2018-01-20 01:41

Avinui

Avinus galima nustebinti neįprastomis dovanomis. Jei tai žvakidė – turi būti originali, jei papuošalai – ryškūs ir neįprasti, jei paveikslas – tik puikaus meno kūrinio reprodukcija. Šio ženklo atstovai yra dideli meno gerbėjai.

Neapsiriksite padovanoję bilietą į teatrą, koncertą, parodą. Dalis Avinų yra aktyvaus sporto mėgėjai, tad dovanų galima ieškoti ir sporto prekių parduotuvėse.

Jaučiui

Jaučiai pasižymi praktiškumu ir geru skoniu. Jie vertina daiktus, kurie naudingi namuose, todėl nesuklysite dovanodami skoningus indus iš stiklo, šlepetes, šaliką, pirštines.

Jei Jautis mėgsta prabangą, nupirkite jam ką nors iš prabangių aksesuarų salono – užrašų knygutę, tušinuką, raktų pakabutį.

Tokie daiktai Jaučiams paglosto savimeilę.

Dvyniams

Dvyniams svarbu ne dydis, o kiekis. Šio ženklo žmonės džiūgauja gavę daug dovanėlių, ir nesvarbu, kad tai tik mielos smulkmenos. Svarbiausia, kad jų būtų daug.

Dvyniai labai smalsūs, todėl ir dovanos turi patenkinti jų smalsumą. Tai gali būti įdomi knyga, bilietas į koncertą, niekutis iš antikvariato, turintis savo istoriją, ar tiesiog mėgstamiausio žurnalo prenumerata.

Vėžiui

Šio ženklo atstovui įtikti nelengva, todėl pasistenkite iš anksto sužinoti, ko jis trokšta. Vėžiai vertina pačių gamintas, praktiškas dovanas. Jei padovanosite menininko sukurtą puodelį, kiekvieną kartą gerdamas arbatą Vėžys prisimins, kas jam jį padovanojo.

Kita Vėžio silpnybė – saugumo jausmas, todėl pasidomėkite, kokie akmenys tinka šiam ženklui. Be to, jų puiki intuicija, jiems patinka mistika, todėl galite išrinkti dovaną ir ezoterinių daiktų parduotuvėje.

Liūtui

Teikiant dovanas Liūtams būtina pabrėžti, kad dovana iš tiesų vertinga. Nepamirškite pažerti ir komplimentų. Jei sugebėsite paglostyti savimeilę, tiks bet kokia dovana – kaklaraištis, auskarai ar kosmetikos priemonės.

Puiki dovana Liūtui – nuotraukų albumas su jo paties nuotraukomis. Dovanas pasistenkite kruopščiai supakuoti – puikiai tiks pats ryškiausias dovanų popierius.

Mergelei

Mergelės ženklo atstovai ypač kruopščiai renka dovanas ir jas įteikia pagal visas taisykles. Todėl pasistenkite ir jūs tai padaryti pagal taisykles: su palinkėjimu, gražiai supakuotą. Venkite stereotipinių dovanų. Gali būti smulkmenos, bet būtinai originalios ir stilingos. Šio ženklo atstovai priima viską, kas gali praversti tobulinant savo įgūdžius ar yra susiję su jų pomėgiais.

Svarstyklėms

Svarstyklėms labai svarbu grožis ir viskas, kas madinga. Jei ketinate dovanoti kvepalus, būtinai turi būti patys naujausi, jei kosmetiką – tai tik tą, kuri plačiai reklamuojama.

Tiks ir aksesuarai, tačiau būtinai iš visiems žinomų prestižinių parduotuvių. Galima dovanoti ir rimtą romaną, nes Svarstyklės žmonių santykiuose viską mėgsta pasverti „už“ ir „prieš“.

Skorpionui

Skorpionus sunku perprasti, todėl ir renkant dovaną įtikti nelengva. Be to, ir humoro jausmas dažnai ne visiems suvokiamas. Jie mėgsta techniką ir tai, ką galėtų panagrinėti, išardyti ar sukonstruoti. Nedovanokite Skorpionui praktiškų dalykų. Jam reikia ko nors naujo, neįprasto, paslaptingo. Jei neturite idėjų, nupirkite kokį nors juokingą suvenyrą.

Šauliui

Šauliai – linksmybių mėgėjai. Jie yra aktyvūs, sportiški ir mėgsta laisvę. Viskas, kas susiję su kelionėmis, bus priimta su džiaugsmu. Puikiausių dovanų Šauliams siūlo sportinių prekių parduotuvės – nuo sportinių aksesuarų iki rimto inventoriaus. Šauliai dievina staigmenas, todėl dovanos įteikimas turi būti nestandartinis. Gal paslėpkite kur nors lauke? Arba dovanos teikimą paverskite lobio ieškojimu.

Ožiaragiui

Ožiaragiai vertina kokybę. Šiam ženklui nelengva įtikti, todėl bandykite sužinoti, ko jam iš tiesų reikia, apie ką svajoja. Geriausia dovana – praktiška, bet su potekste.

Nedovanokite smulkių statulėlių, nes jos liks neišpakuotos. Ožiaragiai vertina naudingus daiktus, kurie gali praversti, arba tokius, kuriais galėtų pasipuikuoti prieš kitus.

Vandeniui

Šio ženklo atstovai dažniausiai nėra sentimentalūs, todėl dovanas, ypač jei jų negalima tuojau pat panaudoti, kur nors padeda ir pamiršta arba paprasčiausiai pameta.

Vandeniai labai mėgsta naujoves, todėl geriausia dovana – naujas mobilusis telefonas ar kompiuteris. Per brangu? Dovanokite kompaktinį diską, naujausią žaidimą.

Žuvims

Žuvys – švelnios ir tokios neišrankios, kad joms tiks viskas. Jos mokės nuoširdžiai džiaugtis tiek paprasta saldainių dėžute, tiek prabangiu laikrodžiu. Labai svarbu, kad dovana būtų iš širdies. Daugelis Žuvų yra muzikalios, todėl bus įvertintos visos su muzika susijusios dovanos. Taip pat mėgsta įvairius moteriškus dalykėlius – nuo kosmetikos iki įvairių aksesuarų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.