Astrologė Palmira: šiandien sėkmė ir įkvėpimas garantuoti

Tinkamas laikas ir investuoti į brangius, vertingus daiktus, meno kūrinius, juvelyrinius dirbinius, nekilnojamąjį turtą.

Tai nuostabos ir geros pradžios, reikalingų permainų (gal iš pirmo žvilgsnio ir ne visai malonių, ne visai priimtinų, kai tenka keisti ankstesnes nuostatas, nusistovėjusią poziciją) metas.<br>123rf com nuotr.
Tai nuostabos ir geros pradžios, reikalingų permainų (gal iš pirmo žvilgsnio ir ne visai malonių, ne visai priimtinų, kai tenka keisti ankstesnes nuostatas, nusistovėjusią poziciją) metas.<br>123rf com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-05 06:39, atnaujinta 2018-01-19 22:37

Tinkamas laikas ir investuoti į brangius, vertingus daiktus, meno kūrinius, juvelyrinius dirbinius, nekilnojamąjį turtą.

Tinka pradėti organizmo stiprinimo, lavinimo ar gydymosi, taip pat įvairių dietų kursą.

Derėtų užsiimti labdara.

Diena itin palanki pedagogams, politikams, teisėsaugos ir teisėtvarkos atstovams, keliautojams, dvasininkams, moterims, dirbančioms vadovaujamą darbą. Geras laikas ir su laivais susijusių, kūrybinių profesijų atstovams – įkvėpimas ir sėkmė garantuoti!

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai apgaulingi, geriau juos pamiršti.

Blogas ženklas: ryte pieną išlieti, jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krintantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painią situaciją, susižeisti kruvinai – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui.

Avinas (03 21–04 21). Geras laikas įvairiems susitikimams ir kelionėms – gauti pasiūlymai bus perspektyvūs. Paklausykite gautų patarimų, ypač dėl sveikatos ir išvaizdos. Palanki diena eiti į meilės pasimatymą ar svečius, kur, beje, gali užsimegzti nauja romantiška pažintis. 

Jautis (04 21–05 21). Puikus metas spręsti finansines problemas, pasirašyti sandorius, tvarkyti turto reikalus. Tačiau tai ir jėgų bei sveikatos atgavimo metas – labiau pasirūpinkite savimi. Ir nešykštėkite laiko bei pinigų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui. Palanku pirkti daiktus namų patogumui ir jaukumui.

Dvyniai (05 21–06 22). Naudingų rūpesčių diena: sutelkite jėgas, kad sutvarkytumėte svarbų reikalą, kad priverstumėte partnerius ir sutuoktinį įvykdyti duotus įsipareigojimus. Tai puiki diena susitikimams su naujais žmonėmis, svarbiais jūsų veiklai, profesiniam pripažinimui. Palanki proga atkreipti į save jums patinkančio asmens dėmesį.

Vėžys (06 22–07 22). Nepersistenkite, taupykite jėgas. Patartina daryti tik tai, kas malonu, kas patinka. Kita vertus, kuo ramiau, tyliau elgsitės, tuo daugiau laimėsite. Būtent tuomet, kai numosite ranka į svarbų reikalą, palikdami jį likimo valiai, – kas nors ims ir padarys tai, ko jums reikia. Po pietų geras metas įvairiems konfidencialiems reikalams tvarkyti.

Liūtas (07 22–08 23). Sėkminga diena – ateina gerasis persilaužimas. Pats laikas vakare paprašyti įtakingų asmenų pagalbos, taip pat užmegzti reikalingas pažintis.

Mergelė (08 23–09 23). Svarbus metas – pasijusite aukštai vertinami, gerbiami ir mylimi. Vakarop itin palanku pasišnekėti su šefu, pareikalauti tai, kas jums priklauso, ar pasiūlyti ką nors nauja. Palanki diena susitikti su užsienio partneriais, kolegomis, taip pat vykti į komandiruotę. Būkite atidesni, švelnesni artimiesiems, ypač vaikams bei mylimam žmogui, tuomet tikrai įvyks geri pokyčiai jūsų santykiuose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gera diena kelionėms, viešnagėms, susitikimams su užsieniečiais bei reikalams tvarkyti su aukštais, įtakingais asmenimis. Ypač vakaras bus puikus, romantiškas – praleiskite jį su tais, kuriuos mylite. Palankios bus viešnagės, tiks priimti garbingus svečius savo namuose.

Skorpionas (10 23–11 23). Tinka spręsti finansines problemas – palanku skolintis ar imti kreditą. Galima aiškintis santykius su žmogumi, kuris jus skaudina, jūsų nevertina – neslėpkite savo išgyvenimų, tai geras laikas išsakyti viską, kas susikaupė.

Šaulys (11 23–12 22). Geras laikas ieškoti paramos, užmegzti bendradarbiavimą. Tačiau labiausiai pasistenkite suprasti, įvertinti savo sutuoktinį – tai padės atgauti dvasios pusiausvyrą ir išspręsti šeiminio bendravimo nesklandumus. Beje, nereikėtų klausyti apkalbų apie antrąją pusę: gero linkintys „draugai“ šiuo metu aktyvesni.

Ožiaragis (12 22–01 21). Dirbkite negailėdami jėgų ir tai lems geras permainas. Tinka susitikti su būsimu darbdaviu, pereiti į naują darbovietę ar pasirašyti naują darbo sutartį. Galite gauti puikių dalykinių pasiūlymų, tik neskubėkite jų priimti, kol nesužinosite visų jums keliamų sąlygų. Pravartu tvarkyti reikalus, susijusius su veikla užsienyje. Palanku tikrinti sveikatą, pradėti gydymosi kursą.

Vandenis (01 21–02 20). Laukia geros žinios apie jūsų šeimos reikalus ir pinigus. Ši diena palankiausia per savaitę. Tiesa, verta ne tik imtis sunkiai įveikiamų darbų ar susitikti su asmenimis, galinčiais padėti išspręsti darbo problemas, bet ir nueiti į meilės pasimatymą. Galima netikėta dovanėlė iš vaikų ar mylimo žmogaus.

Žuvys (02 20–03 21). Pirma dienos pusė palankesnė – suskubkite iki 12 val. 30 min sutvarkyti skubius reikalus. Vėliau imkitės tik neatidėliotinų, neišvengiamų darbų – taupykite jėgas. Palanku užsiimti nekilnojamojo turto reikalais, spręsti skolų, investicijų problemas. Vakarą praleiskite savo namuose su šeima.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.