Palmiros horoskopas savaitgaliui

Savaitgalis – itin aktyvus pilnaties metas. Šeštadienį iki 16 val. 25 min. tinka imtis ko nors nauja, svarbaus. Palanku susitikti su bičiuliais, bendraminčiais. Tinkamas laikas ir naujoms pažintims. Vakaras jau sudėtingas – pasijus įtampa, jį geriausia praleisti ramioje namų aplinkoje su savais.

Sužinokite, ką žada žvaigždės.<br>123rf nuotr.
Sužinokite, ką žada žvaigždės.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 8:28 PM

Sekmadienį iki 17 val. 16 min. tęsis nepalankus vakarykštis metas, bus nemenka konfliktų, traumų, autoavarijų tikimybė. Vėliau ramus susitaikymo laikas, tiesa, tinkamesnis bendrauti su savais nei su svetimais.

Savaitgalis ir savaitės pradžia bus itin palankūs ir svarbūs tiems, kurie turi didelį įdirbį. Tai magiškas laikas, kai geri darbai sugrįžta.

Pirmadienį nereikėtų imtis naujų darbų, tvirtinti susitarimų, tvarkyti reikalų – šiandien tinka atsipalaiduoti, pailsėti, bet ne dirbti. Tai įkvėpimo metas, tad tinka užsiimti kūrybiniu darbu. Jei dirbate su pinigais, dokumentais, vairuojate, būtina atida.

Ne laikas pirmadienį kreiptis į vadovybę su prašymais, pasirašyti darbo sutartį. Tai kebli diena tolimoms kelionėms, susitikimams su užsieniečiais – galimi trukdymai, kliūtys.

Pirmadienis nepalankus ir politikams, pedagogams, teisininkams, muitininkams, policininkams.

Šventinėms dovanoms pirkti tinkamas laikas: šeštadienį iki 16 val. 25 min., sekmadienį nuo 17 val. 16 min. ir visas pirmadienis.

MARSAS VANDENYJE (12 04–01 12)

Penktadienį 0 val. 36 min. Marsas įėjo į Vandenio ženklą ir juo judės iki kitų metų sausio 12 d. Pergalę lems išradingumas, originalios idėjos, mokėjimas racionaliai planuoti veiklą. Tai bus puiki proga imtis ryžtingų permainų.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį reikšmingesni moterims. Palanku regėti kovą, ginklus, metalinius instrumentus, kraują.

Blogas ženklas: jei šukos lūžtų, daug plaukų išsipeštų ar būtų labai susivėlę, jei tarakonų namuose pasirodytų, jeigu laikrodis vėluotų ar sustotų, veidrodį sudaužyti.

Geras ženklas: iš ko nors pinigų gauti (pelnas visą mėnesį), jeigu laikrodis skubėtų – greita sėkmė, rasti blizgantį daiktą, išvysti laužą; tamsiai ruda, vyšninė.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį susiję su aplinkinių likimu, bet ne jumis asmeniškai.

Blogas ženklas: nemalonius kvapus užuosti ar visai nieko neužuosti dėl slogos, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą ar nupūstų kepurę, šaliką, skarelę, nulaužti šaką, jei paukštis virš galvos klyktų ar per langą įskristų ar ant palangės atsitūptų; tamsiai mėlyna, žalsva, apelsininė.

Geras ženklas: užuosti malonius kvapus, keliskart išvysti vienodą debesį, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą; perlamutrinė, sidabrinė, gelsvai rusva.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški, pildysi greitai. Kelis sapnus regėti – geros permainos. Ugnis – pagalba. Medžiai, miškas – naujos pažintys, globėjas. Maudytis, vandenį matyti – liga. Valtimi plaukti – pavojus gyvybei. Lietus – pagijimas. Jausti vėją, skraidyti, regėti vaivorykštę, debesis – pagalba, apsauga. Būti baltai apsirengus arba daug baltos spalvos regėti – nuostoliai, gėda.

Blogas ženklas: vandenį išlieti, indą su vandeniu sudaužyti, vandentiekio gedimai, jei dulkės į akis lėktų, jei ant jūsų užkristų medžio šaka.

Geras ženklas: dažnai išvysti šviesų dūmą (ne cigarečių), jeigu voras užliptų – apsauga, sėkmė; rasti gelsvų monetų – išsiaiškinsite painiavą; vaikišką žaisliuką, kaukę – teisingumo atkūrimas; pamesti sagą arba sagtį – pavyks atsikratyti nereikalingų pažinčių, žalingo įpročio.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – juoda ir raudona, vengtinos – violetinė, ruda, pilka.

Avinas (03 21–04 21). Pramogauti su draugais, švęsti, pasirodyti visuomenėje labiau tinka šeštadienį. Sekmadienį stenkitės į viską reaguoti optimistiškai – atsispirkite pagundai suirzti, priekabiauti prie artimųjų (t.y. juos mokyti gyventi). Pirmadienį netinka tvarkyti atsakingų darbo ir asmeninių reikalų, vykti į kelionę.

Jautis (04 21–05 21). Šeštadienis puikus užsiimti buitimi, savo namų gražinimu, interjero tobulinimu. Gali šauti puikių idėjų renkant šventines dovanas, taip pat ir šventinius drabužius. Sekmadienio vakaras geras šeimos susibūrimams. Pirmadienis tinkamas imtis užvilkintų, senų darbų.

Dvyniai (05 21–06 22). Šeštadienis sėkmingas, nors staigmenų pakaks, dėl to grius planai, teks derintis prie kitų. Pasistenkite šiomis dienomis būti ne tik paslaugesni sutuoktiniui, bet ir atlaidesni. Pirmadienio planai gali strigti dėl finansų stygiaus.

Vėžys (06 22–07 22). Gana įtemptos, slegiančios dienos – erzins smulkmenos, dėl niekų ką nors ims skaudėti, mausti. Savaitgalį geriausia praleisti namie su artimaisiais ir šeimos draugais. Pakiliau jausitės sekmadienio vakarą. Galimi nenumatyti susitikimai su žmonėmis iš toli. Pirmadienį vis dėlto būsite priversti skubiai tvarkyti užvilkintą reikalą. Jei nepagailėsite jėgų, problemą sėkmingai išspręsite.

Liūtas (07 22–08 23). Daug žadantys susitikimai, optimistiškos naujienos jus gerai nuteiks. Pasistenkite įgyti jums svarbaus žmogaus pasitikėjimą, užsitikrinti įtakingo asmens paramą. Tai puikios dienos rengti šventes savo namuose. Pirmadienį neplanuokite nieko atsakingo.

Mergelė (08 23–09 23). Savaitgalį lydės sėkmė ką nors perkant arba užmezgant pažintis. Beje, šeštadienis – puiki diena nudžiuginti netikėtu pasiūlymu, kvietimu artimą, mylimą žmogų. Sekmadienio vakaras geras atvirai pasikalbėti su šeima. Pirmadienį gali tekti užsiimti nenumatytais reikalais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Atgaunate pilnatvę, tampate išmintingi ir kilnūs. Pats laikas ieškoti protingos išeities iš keblios šeiminės situacijos, mąstyti apie būsimą veiklą ir uždarbį. Sekmadienio vakarą palanku pasikalbėti su įtakingais asmenimis, galinčiais lemti jūsų karjerą ar uždarbį. Pirmadienį galite išgirsti seniai lauktą pasiūlymą.

Skorpionas (10 23–11 23). Daug žadantis šeštadienio vakaras. Sekmadienį galite sulaukti išskirtinio dėmesio ir nuoširdžios meilės. Beje, savaitgalio pažintys bus naudingos jūsų veiklai. Pirmadienis neblogas seniai nutrūkusiems saitams su žmonėmis iš toli atgaivinti. Galimas romantiškas nuotykis toli nuo namų.

Šaulys (11 23–12 22). Smagios dienos – daug dėmesio, įvairių susitikimų, pokalbių. Tik per draugus, pažįstamus nepamirškite ir savo artimųjų, antrosios pusės. Pirmadienis sudėtingas – reikia būti atsargiems, atidiems ir niekur neskubėti, nieko nesiekti jėga.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nervingos dienos, kai tenka susitaikyti su tuo, kas vyksta, ir džiaugtis tuo, kaip pavyksta. Todėl mažiau norėkite ir tikėkitės, kitaip sau ir kitiems lengvai sugadinsite nuotaiką, nes kelsite per didelius reikalavimus. Sekmadienio vakaras bus puikus, jeigu pasikviesite į savo namus senų tikrų draugų, – surenkite jiems mažą šventę. Pirmadienis geras taikytis, deryboms.

Vandenis (01 21–02 20). Šeštadienį gali pasirodyti, kad pagaliau svajonės ima pildytis. Ir iš tiesų savaitgalis ir savaitės pradžia – sėkmingas metas, kai vyksta svarbių pokyčių, kai galimas esminis persilaužimas. Pirmadienis geras imtis atidėtų, užvilkintų darbų.

Žuvys (02 20–03 21). Šeštadienis įtemptas, didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Sekmadienį tiktų įteikti susitaikymo dovaną (arba ją pirkti šventėms) draugui, mylimam asmeniui, sutuoktiniui ar tėvams. Pirmadienis geras kūrybai. Daugiau laiko skirkite savo vaikams. Vakaras itin palankus romantiškiems pasimatymams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.