Palmira įspėjo: reikalai strigs, naujos idėjos nebus naudingos

Šiandien, gruodžio 8-ąją, pirmadienį, laikytis senos pozicijos bus geriausia pozicija – naujovės ir naujos idėjos nebus naudingos.

Tai sudėtinga diena, kai kyla nenumatytų kliūčių, kai neįmanoma nieko paskubinti.<br>123rf nuotr.
Tai sudėtinga diena, kai kyla nenumatytų kliūčių, kai neįmanoma nieko paskubinti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-08 06:00, atnaujinta 2018-01-19 17:54

Tai sudėtinga diena, kai kyla nenumatytų kliūčių, kai neįmanoma nieko paskubinti. Susitaikykite, kad reikalai strigs, o už menkiausią pražangą savo vadovybės būsite vertinami pagal principą: „Nėra žmogaus – nėra problemų.“

Šiandien geriau svarbių reikalų netvarkyti, nepradėti naujų darbų, nepasirašinėti atsakingų dokumentų. Tolimoms kelionėms irgi nepalankus metas, taip pat ir bendrauti su žmonėmis iš toli. Netinkamas laikas ir pradėti bylinėjimąsi.

Vis dėlto diena gana taiki, ir jei būsite ramiai nusiteikę, ypatingų kliūčių nepatirsite, nesunkiai susitarsite su aplinkiniais net ir ginčytinais klausimais. Vakaras romantiškas, palankus meilės pasimatymams, nedideliems šventimams. Vis dėlto vakare vykti į svečius, į klubą nepatartina.

Šiandien 21 val. 34 min. Jupiteris ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Toks retrogradinis judėjimas truks iki kitų merų balandžio 8 d. Šiuo metu socialiniai, politiniai įvykiai, religinės dogmos, visuomenės moralinės nuostatos ima mažiau jaudinti asmenį. Atsiranda apribojimų plėsti savo veiklą ir įtaką. Tai neigiamas veiksnys ir ryšiams su užsieniu plėtoti.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški, pildysis greitai. Kelis sapnus regėti – geros permainos. Ugnis – pagalba. Medžiai, miškas – naujos pažintys, globėjas. Maudytis, vandenį matyti – liga. Valtimi plaukti – pavojus gyvybei. Lietus – pagijimas. Jausti vėją, skraidyti, regėti vaivorykštę, debesis – pagalba, apsauga. Būti baltai apsirengus ar daug baltos spalvos regėti – nuostoliai, gėda.

Blogas ženklas: vandenį išlieti, indą su vandeniu sudaužyti, vandentiekio gedimai, jei dulkės į akis lėktų, jei ant jūsų užkristų medžio šaka.

Geras ženklas: dažnai išvysti šviesų dūmą (ne cigarečių), jei voras užliptų – apsauga, sėkmė; rasti gelsvas monetas – išsiaiškinsite painiavą; vaikišką žaisliuką, kaukę – teisingumo atkūrimas; pamesti sagą, sagtį – pavyks atsikratyti nereikalingų pažinčių, žalingo įpročio.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – juoda ir raudona, vengtinos – violetinė, ruda, pilka.

Avinas (03 21–04 21). Nemėginkite išjudinti įstrigusio reikalo. Jei yra galimybė užsiimti artimųjų rūpesčiais, padėkite jiems. Atsargiau vairuokite mašiną.

Jautis (04 21–05 21). Tikrinkite gaunamą informaciją – galite patys ką nors ne taip suprasti ar kitų būti suklaidinti. Venkite ginčytis ir žadėti, tarpininkauti, už ką nors laiduoti. Ne laikas pasirašinėti atsakingus dokumentus.

Dvyniai (05 21–06 22). Gauti dalykiniai, finansiniai pasiūlymai bus naudingi negreitai. Taupykite jėgas, laiką ir pinigus. Nesiaiškinkite santykių su artimaisiais. Nepavyduliaukite.

Vėžys (06 22–07 22). Ši diena privers skubiai spręsti seną reikalą. Beje, nekeiskite ankstesnių ketinimų, net jei šiuo metu nekaip jausitės ir būsite linkę kiek nusivilti. Didesnė traumų, avarijų tikimybė kelyje.

Liūtas (07 22–08 23). Sudėtinga, liūdnoka diena – niekur neskubėkite, dėl nieko nesijaudinkite. Pasistenkite mažiau aplinkiniams (ypač šefui) kristi į akis ir nesileiskite įtraukiami į avantiūras.

Mergelė (08 23–09 23). Sudėtingas laikas – nepervertinkite savo jėgų ir galimybių. Pasinaudokite senais ryšiais, tvarkydami reikalus, bei draugų pagalba, patarimais. Tik mažiau planuokite ir atidėkite savo reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galite nespėti atlikti svarbiausių darbų, tad negaiškite laiko niekams. Nesivelkite į avantiūras veikloje – ne viskas auksas, kas žiba. Šiandien galite išgirsti ir seniai laukto pasiūlymo.

Skorpionas (10 23–11 23). Bus svarbu priminti senas klaidas, jas analizuoti, iš jų mokytis – tai tas metas, kai beveik magiškai traukia užlipti ant to paties grėblio... Ir neskubėkite žadėti – šiuo metu galite pervertinti save ir įsipareigoti nerealiems terminams ( dėl darbų atlikimo, pinigų grąžinimo). Tai neblogas laikas nutrūkusiems saitams su žmonėmis iš toli atgaivinti. Galimas romantiškas nuotykis toli nuo namų.

Šaulys (11 23–12 22). Neišgyvenkite dėl to, kad kažkur vėluosite, kažko nespėsite, kažkas duš, ges, dings, kad aplinkiniai bus nepunktualūs, kvaili. Tai ta diena, kai tuščia viltis supratimo, palaikymo.

Ožiaragis (12 22–01 21). Gali pristigti ne tik objektyvumo kolegų, partnerių, artimųjų, ypač sutuoktinio, atžvilgiu, bet ir optimizmo – galite be reikalo įsivelti į skandalą ar imti išgyventi ten, kur reikėtų tik pasidžiaugti.

Vandenis (01 21–02 20). Gali pablogėti savijauta, nuotaika, jei tikėsitės (juolab imsite reikalauti) tvarkos, atsakingumo ar bent jau sveikos nuovokos. Deja, kvailių ir nepunktualių piliečių šiandien padaugės... Didesnė klaidų, broko, traumų, įvairių gedimų tikimybė. Saugokite sveikatą.

Žuvys (02 20–03 21). Pasisaugokite, kad nebūtumėte įtraukti į avantiūrą. Neskubėkite patikėti viskuo, ką išgirsite apie savo vaikus, mylimą asmenį. Daugiau laiko skirkite savo vaikams. Vakaras itin palankus romantiškiems pasimatymams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.