Astrologės S. Liepienės prognozės gruodžio 9 - 15 dienomis

Avinas

123rf.com n uotr.
123rf.com n uotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2014, 3:49 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 2:31 PM

Ne viskas vyksta taip, jūs norite ar planuojate. Vieni per mažai įdeda darbo, pastangų ar tiesiog eina visai ne tuo keliu, kuriuo turėtų eiti. Jūs negalite laukti kol palankiai susiklostys aplinkybės. Jūs turite tas aplinkybes provokuoti, patys būti įvykių katalizatoriumi. Ir jei manoote, kad kas nors ką nors pasiūlys šventėms ir jūs galėsite tik prisidėti, tai klystate. Organizuoti, galvoti turite tik jūs.

Jautis

Labdara ne piaras. Arba jūs tai darote nuoširdžiai, jausdami tam poreikį, arba nedarote visai. Ir nesvarbu kaip į jus pažiūrės kiti. Nei tai taupymas, nei tai pasirodymas, tiesiog norisi kažko nepačiuopiamo, neaiškaus, sunkiai gaunamo, bet labai skanaus. Jūs puikiai jaučiate, kad su Kalėdomis baigsis tam tikras etapas ir jūs turėsite naujai peržiūrėti savo šeimos biudžetą, naujai įvertinti savas galimybes – bet tai bus po Kalėdų, o dabar tegul viskas žiba.

Dvyniai

Žiemos nuotaikos labai nedrąsiai įžengia į kasdieninę buitį. Labiau jaučiasi pačių Kalėdų artėjimas, nei žiemos alsavimas. Jūs bandote atitolinti šventinius planus, nenorite spėlioti kaip bus, o ką jau kalbėti apie kažkokį tai ruošimąsi. Ir nesvarbu, kad seniai jau papildytos Kalėdinių prieskonių atsargos, kad sausainių formelės apžiūrėtos, pakilnotos, bet dar ne laikas. Gali būti, kad laikas kažką daryti taip ir neateis.

Vėžys

Azarto nelieka. Jūs žinote, kad galite, bet viskas ir taip juda savaime, o pasikeitimais gyvenimas negąsdina. Todėl liekate nuošalyje, nekalto stebėtojo vietoje. Tačiau tie, kas greta jūsų, nori kad kažkas keistųsi, kad parodytumėte nors kiek iniciatyvos, pasidomėtumėte jais, jų problemomis, norais, o ne tik sumokėtumėte už pirkinius. Anksčiau ar vėliau pasiduosite pagundai ir eisite kartu ieškoti nuotykių.

Liūtas

Galite turėti viską, bet ne viską iš karto. O norisi čia ir dabar. Niekas negali apriboti jūsų norų – jūs jei galėtumėte, tai pakratytumėte Kalėdų senį, kad visas dovanas išpurtytumėte. Jau šią savaitę. Tačiau aplinkybės bus menkai palankios tokiam apiplėšimui. Atsiras daugybė naujų susidomėjimo objektų, naujų pagundų, kurios ves ne tik į kolektyvinius vakarėlius, bet ir ištirpdys laiko, bei padorumo ribas.

Mergelė

Noras namus paversti ramybės, pasakos ar stebuklo oaze, gali pildytis labai sunkiai – nebus kas padeda, pataria ar bent ranką prideda. Tai jūsų nepalauš ir jūs ne tik surasite visas reikalingas dovanas, papuošimus, bet viską ir supakuosite. Ši savaitė bus panaši į nedidelę šventę sau – jūs darysite tai kas malonu jums, o rezultatu džiaugsis visi. Bet nepamirškite, kad turite dar ir darbus.

Svarstyklės

Neužsigriebkite per daug. Jūs žinote, kad galite, mokate ir sugebate, kad išsisuksite iš bet kokios situacijos, kad ir kas nutiktų. Tačiau pasistenkite bent patys nekomplikuoti savojo gyvenimo. Reikia realiai pasverti savo finansines galimybes ir neprisiimti sunkiai įveikiamų įsipareigojimų. Net ir tuo atveju, jei galvojate, kad viskas turėtų pavykti, žaisliukas gali slystėti iš rankų ir sudužti.

Skorpionas

Iš jei niekas neįgėlė, jūsų nesukritikavo, nesugadino nuotaikos, tai nereiškia, kad jūs tapote geresni. Tiesiog dar niekam neužkliuvote ar tiesiog dar neatėjo jūsų eilė. Tai nemenkina jūsų savivertės. Paprasčiausiai jūs žinote ir ką nykštukai veikia, ir ką Snieguolė mąsto ir kokie pokyčiai nusimato kitais metais. Tai ir pasilaikykite sau tą žinojimą, neskubinkite įvykiš ir nelįskite niekam į akis – džiaukitės momentu, kai galite veikti tai ką norite.

Šaulys

Ieškokite variantų dabar, neatidėliokite kitiems metams, nesitikėkite, kad kažkada bus geriau, kad dabar tereikia išlaukti. Laukimas nepadės, reikia imtis radikalių priemonių. Kartais jos nemalonios, bet būtinos. Vaikų problemas nustumkite tolyn, spręskite savąsias. Viską dar galima sutvarkyti, sudygsniuoti ir sulopyti, bet reikia veikti dabar, kol dar niekas nepradėjo naršyti po dovanas skirtas jums.

Ožiaragis

Visi geri ir blogi darbai surašyti į ilgą sąrašą, kuris yra tikrinamas tris kartus. Panašu, kad jūsų vardas buvo rastas gerąjame sąraše, todėl jums ruošiama dovana. Gaila, bet anksčiau laiko jos nepamatysite, nepačiupinėsite ir net neužuosite. Laukite, laukimas irgi gali virsti švente. Nors kažko trūksta, kažkas nesiseka, kliūva ar net byra, žinokite: tai permainos, kurioms jūs jau pribrendote.

Vandenis

Norisi nuversti kalnus. Nesvarbu kurioje pusėje jie būtų, nesvarbu kokio aukštumo. Jums to reikia, reikia veiklos, užsiėmimo, kuris pasiglemžtų visą jūsų laiką. Todėl nenuostabu, kad prisiimate ir savus ir svetimus darbus. Ir laikas tada tirpte tirpsta, o jūs esate užsiėmę. Darbinis grafikas taip pat lieka įtemptas, nes nuo jūsų priklauso kitų žmonių darbo rezultati.

Žuvys

Neįmanoma viską pasiekti, paimti vienu grybšniu. Reikia labiau pasitengti. Ir jei nukreipiate energiją viena linkme, tai kitoje pusėje lieka properša. O toje properšoje – nepadaryti darbai, neįvykdyti įsipareigojimai. Ir didelis nepasitenkinimas situacija. Bandykite pirmiausiai atlikti tai kas svarbu, o tik po to tai, kas malonu. Kad ir kokie užimti būtumėte, raskite laiko puodeliui karšto vyno kartu su draugais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.