Palmiros horoskopas trečiadieniui, gruodžio 10 d.

Diena netinkama intensyviai veiklai ar sunkiems darbams atlikti. Ypač biurokratiniai reikalai nesiklostys taip sklandžiai, kaip norėtųsi. Labiau gali nusivilti ir tie, kuriems teks tvarkyti reikalus su užsieniečiais, spręsti išvykimo į užsienį problemas. Ne pats geriausias laikas ir juridiniams bei piniginiams, turto reikalams tvarkyti – galimi įvairūs nenumatyti kliuviniai. Tad nereikėtų dėti didelių vilčių į gaunamus pasiūlymus ar pažadus (ypač užsieniečių ar valdininkų). Labiausiai kliudys per dideli reikalavimai ir ambicijos, tad būkite kuklesni, saikingesni.

Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 10, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 1:51 PM

Šiandien svarbu atjauta. Tai dovanojimo laikas. Pamąstykite apie tuos, kuriems sunkiau nei jums. Svarbiausi šiandien bus vaikai. Jiems skirkite daugiau dėmesio ir negailėkite dovanų.

18 val. 43 min. Venera įeis į Ožiaragio ženklą ir juo judės iki kitų metų sausio 3 d. Per šį laiką romantiški jausmai taps ne tokie reikšmingi, labiau slepiami.

Kita vertus, tikri meilės ryšiai tik dar labiau sustiprės, o atsitiktiniai subyrės savaime. Šiuo metu megsis nuolatiniai meilės ryšiai, pagrįsti rafinuotais jausmais ir dažnai protingu išskaičiavimu. Mėgstantiems flirtą, pramogas – nuobodus metas. Geras laikas ieškoti pelningesnio darbo.

Iš antradienio į trečiadienį geriausia nieko nesapnuoti, bet kokie sapnai – geri ar blogi – reiškė įspėjimą apie galimą grėsmę, apgaulę.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą (prisiimsite svetimas problemas), atsakyti prašančiam, nulaužti medžio ar krūmo šaką, skinti gėles, jeigu namie gėlė nuvystų, sugrįžti kur nors išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti ar jei iš jūsų ką nors pavogtų (išvengsite gresiančių nemalonumų, nesėkmių, ligų), jei namie gėlė išsiskleistų ar gauti gėlių dovanų, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti; palankūs gelsvi, auksiniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 21). Nors metas palankus, rizikuoti nederėtų. Venkite avantiūrų tiek tvarkydami reikalus, tiek jausmų srityje. Patartina netvarkyti atsakingų juridinių, finansinių reikalų. Netinkamas laikas aiškintis santykius su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu.

Jautis (04 21–05 21). Niekur neskubėkite, venkite ginčų su tėvais, juolab vadovybe. Jei nuomonės skiriasi, atidėkite svarbų pokalbį. Rytmetys kiek palankesnis – vakarop įtampa didės. Patartina netvarkyti svarbių profesinių reikalų. Būkite atidesni maisto kokybei.

Dvyniai (05 21–06 22). Aplinkinius intriguosite, tačiau neskubėkite užmegzti naujų pažinčių, ypač kelionėje, taip pat venkite ginčytis ar aklai palaikyti kieno nors nuomonę. Apdairiai žadėkite, atsargiai įsipareigokite – galite ilgam susikompromituoti, ypač per netikusius partnerius ar pažeisdami įstatymus.

Vėžys (06 22–07 22). Darbų per akis, tačiau nesistenkite jų visų atlikti – skubėdami darbo tik padvigubinsite. Galimos problemos dėl pinigų, užsienio partnerių, sutuoktinio reikalų ar kelionės, tačiau šiandien nieko nepavyks pakeisti.

Liūtas (07 22–08 23). Ryžtingam, savarankiškam apsisprendimui palankesnis rytas, ir tai bus nebloga proga perimti iniciatyvą. Geriau atidėti atsakingus žingsnius dėl karjeros.

Mergelė (08 23–09 23). Jeigu esate įpratę pirma pajusti, o tuomet apsispręsti, nemalonumų nepatirsite. Vis dėlto šiandien reikėtų labiau pasisaugoti intrigantų, paskalų platintojų. Ir nesiveržkite prie darbų, ką galite, atidėkite porai dienų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Permainingas metas – gali tekti staigiai persiorientuoti ir gelbėti savo reputaciją. Antrą dienos pusę galimas nemalonus įvykis, jis sutrikdys visą dienos eigą, sujauks planus. Atidžiai įsiklausykite į draugų patarimus, tačiau turėkite ir savo nuomonę.

Skorpionas (10 23–11 23). Patartina pabaigti užmestus darbus, jei nenorite patekti į vadovybės nemalonę. Nederėtų duoti atsakymo į gautus pasiūlymus, net jei jie pasirodys naudingi. Jei teks bendrauti su vadovybe, būkite aiškūs, konkretūs, kitaip liksite nesuprasti, neišgirsti.

Šaulys (11 23–12 22). Nors ši diena gana palanki, galite nukentėti dėl ambicijų, per geros nuomonės apie savo draugus, partnerius – jei remsitės jais, o ne savimi, galite pralaimėti kritinę akimirką. Taip pat nereikėtų manyti, jog kas nors paisys jūsų senų nuopelnų, autoriteto.

Ožiaragis (12 22–01 21). Įtemptas metas, tad neskubinkite įvykių eigos ir neišgyvenkite dėl galimų nesusipratimų. Deja, šiandien viskas brangiai kainuos – už ačiū nieko negausite. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius, turto ir teisinius reikalus. Galimos baudos, netikėti mokesčiai.

Vandenis (01 21–02 20). Pasistenkite į situaciją pažvelgti iš šalies ir nebijokite dvejonių: jos bus naudingos, nes apsaugos nuo impulsyvaus sprendimo. Venkite pasiduoti sutuoktinio ar partnerių spaudimui – vėliau gailėsitės.

Žuvys (02 20–03 21). Būkite atsargūs kelyje, atidūs darbe – klaidos, kvaili atsitiktinumai gali nulemti nelaimę. Venkite bet kokių ginčų su vadovybe – nenorėkite būti protingesni už savo viršininką, tad darykite, kas pasakyta, priešingu atveju bus užkirstas kelias siekti karjeros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.