Palmira perpėjo: nepalankus metas megzti pažintis ir pramogauti

Galima imtis rimtos veiklos, tačiau neskubant, nesiblaškant, apgalvojant kiekvieną žingsnį. Ši diena, gruodžio 11-oji, ketvirtadienis, itin susijusi su profesionalumu, atsakingumu – netiks atmestinai dirbti, nes tai greit paaiškės ir ilgam pakenks jūsų veiklai bei reputacijai.

Šiandien geriau stabtelėti ir atsigręžti atgal, patikrinti, įvertinti ankstesnių darbų kokybę.<br>123 rf.com nuotr.
Šiandien geriau stabtelėti ir atsigręžti atgal, patikrinti, įvertinti ankstesnių darbų kokybę.<br>123 rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-11 06:00, atnaujinta 2018-01-19 11:27

Šiandien geriau stabtelėti ir atsigręžti atgal, patikrinti, įvertinti ankstesnių darbų kokybę.

Dabar turite progą ką nors perdaryti, ištaisyti ir atsiprašyti. Tiks imtis sunkių darbų, kurių paprastai vengiate, kuriems trūksta jėgų, laiko ar pasitikėjimo savimi. O vengti reikėtų nereikalingo bendravimo (juolab santykių aiškinimosi), taip pat svarbu susitvardyti ir ramiai reaguoti į įvairius nesklandumus, nesusipratimus.

Netinkamas laikas įvairiems susitarimams, įsipareigojimams, sandoriams, svarbioms finansinėms operacijoms. Pinigų nederėtų nei skolinti, nei grąžinti. Nepalankūs jokie finansiniai įsipareigojimai.

Iki 21 val. 20 min. nepalankus metas bendrauti, užmegzti naujas pažintis. Diena netinkama ir pramogauti, švęsti.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški: gerai buvo matyti ugnį – pagalba, medžius – apsauga, globa, naujos pažintys, lietų – išsivalymas. Puiku skraidyti, regėti vaivorykštę, debesis. Blogai būti baltai apsirengus – gėda, nuostoliai.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį lydės finansinė sėkmė).

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, kelionėms; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Nepersistenkite, neskubinkite įvykių, į viską reaguokite ramiai. Ne laikas avantiūroms – nežaiskite su likimu, nepasitikėkite sėkme paskutinę akimirką. Būkite atidūs, kaip klostysis santykiai su vaikais – nepykite ant jų, susivaldykite, kad ir ką jie iškrėstų.

Jautis (04 21–05 21). Imkitės tik einamųjų reikalų. Ne laikas naujovėms – problemų kils net tuomet, jei viską apgalvojote, apskaičiavote. Būkite atidesni tėvų sveikatai, saugokite jų nervus. Nesiimkite namuose remonto, neperstumdykite baldų.

Dvyniai (05 21–06 22). Jokių skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų. Nors išties seksis tvarkyti skubius reikalus, venkite rizikuoti. Nepalanku žadėti, įsipareigoti, ypač jei kas nors spirs greitai apsispręsti.

Vėžys (06 22–07 22). Nieko nesiekite jėga – laikas dirbs jūsų naudai. Būkite atidūs atlikdami kasdienes užduotis, jei saugote savo darbo vietą – dėl šios dienos klaidų galite jos netekti ar būti perkelti į žemesnes pareigas. Tikėtinos ir išlaidos ar skandalai dėl netikusio vaikų elgesio.

Liūtas (07 22–08 23). Jausitės geriau nei kiti, tačiau rizikuoti tvarkant reikalus nepatartina. Nesiveržkite imtis ko nors nauja veikloje, venkite ko nors reikalauti iš vadovybės ar aukštų asmenų. Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje. Per skubėjimą galimos buitinės avarijos.

Mergelė (08 23–09 23). Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, nesivelkite į ginčus, nepatikėkite svetimiems savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Mažiau planuokite, tuomet neteks nervintis, kai būsite priversti užsiimti kitais klausimais nei ruošėtės. Stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Jei seniai esate nusprendę su kuo nors nutraukti santykius, šiandien tiktų atsisveikinti gražiuoju.

Skorpionas (10 23–11 23). Ne laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjo diena. Mažiau planuokite – pagalba ateis iš ten, iš kur jos nesitikėsite, o reikalai pakryps nenumatyta linkme. Didesnė traumų darbe, buityje, kelyje tikimybė.

Šaulys (11 23–12 22). Jūsų galimybės gali būti apribotos. Tai blogas laikas plėsti savo įtaką, naudotis ryšiais su įtakingais asmenimis tvarkant tarnybinius reikalus. Būkite atidesni savo vaikams – stenkitės juos suprasti, venkite spausti. Galimi rimti nesusipratimai, net santykių su mylimu žmogumi atšalimas.

Ožiaragis (12 22–01 21). Galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais ir savotiška moraline prievarta – netikėtai teks pakeisti planus. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Galimi netikėti nusivylimai mylimu žmogumi ar senu bičiuliu.

Vandenis (01 21–02 20). Esate kupini vilčių ir geriausių ketinimų, tačiau dienai baigiantis kantrybė išseks ir sutuoktinis ar mylimas asmuo gali tapti jūsų nepasitenkinimo auka. Būkite pagarbesni tėvų valiai ir labiau pasaugokite savo sveikatą.

Žuvys (02 20–03 21). Kas nors pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas, bet labai nepykite, mat tuo pat metu sulauksite ir netikėtos pagalbos, užuojautos. Tiesa, būkite atidūs, iš ko galima priimti pagalbą, o iš ko ne. Saugokitės, kad nepakliūtumėte į priklausomybę nuo jums padėjusio asmens.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.