Palmira įspėja: gerus savaitgalio planus gali sugadinti draugai

Savaitgalis iš esmės palankus, nors ir tikėtini nesusipratimai, trukdžiai, nesklandumai dėl kompiuterių, mobiliųjų telefonų, taip pat problemos jūsų draugų gyvenime, dėl kurių gali griūti planai. Vis dėlto šios dienos palankios bendrauti – tiek su savo rato žmonėmis, tiek su aukštesnių visuomenės sluoksnių atstovais, ypač su žmonėmis iš toli. Sekmadienis geras ko nors mokytis, susitikti su asmeniu, kurį laikote sau pavyzdžiu, kuris yra jūsų guru. Savaitgalis geras ir šeimos šventėms rengti.

Savaitgalį galimos problemos jūsų draugų gyvenime, dėl kurių gali griūti ir jūsų planai.<br>123 rf nuotr.
Savaitgalį galimos problemos jūsų draugų gyvenime, dėl kurių gali griūti ir jūsų planai.<br>123 rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 13, 2014, 6:00 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 7:15 AM

Šeštadienis ir sekmadienis tinkami rinkti vardą savo vaikui ar firmai pavadinimą.

Kita vertus, šios dienos (ypač pirmadienis) – nervingas ir pavojingas metas, tad niekur neskubėkite, venkite impulsyvių sprendimų. Atsargiau elkitės ir su elektros prietaisais, kompiuteriais, išmaniaisiais telefonais (visa modernia technika, įskaitant transporto priemones) – galimi netikėti gedimai. Patartina leisti laiką tarp artimųjų. Ne laikas užmegzti naujas pažintis, nebent tai būtų seniai planuoti susitikimai su žmonėmis, kurie jums yra autoritetai, kurie gali tapti jūsų gyvenimo vedliais ateityje.

Savaitgalį, ypač savaitės pradžioje, išaugs nelaimingų atsitikimų kelyje, transporte, buityje tikimybė. Labiau tikėtini gaisrai, sprogimai, įvairios traumos (ypač kojų, akių).

Pirmadienis netinkamas kelionėms, svarbiems reikalams tvarkyti. Tai maišto, konfliktų, skyrybų su partneriais metas, kai neišvengiami įvairūs stresai, planų suirimas.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tiems, kurie kelyje, ir tiems, kurie miegojo prie atviro lango. Jei regėjote dangų, žvaigždes, vaivorykštę – sėkmė, būti nuogam – sveikata. Atidaryti duris – naujas jūsų gyvenimo etapas, būti savo sename name – skolos sugrąžinimas. Maudytis – apkalbos, matyti vaisius, daržovės, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: purvu išsitepti, jei ant jūsų užkristų tinko gabalas, kas nors žemės grumstą mestų, jei bėgtų rudas vanduo, susižeisti iki kraujo, jei iš nosies kraujas bėgtų, batas suplyštų, šukos sulūžtų, jei paukštis virš galvos suklyktų, veidrodį sudaužyti; geltona, apelsininė, raudona.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, rasti monetų; juoda, ruda, tamsiai mėlyna.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški, jei juos regėjote saulei tekant. Puiku, jei jus vardu sapne kas nors pašaukė, jei skraidėte. Blogai kristi, būti po žemėmis, uolose – liga, medžius kirsti, valtį matyti – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: sagą pamesti, jei drabužis suplyštų – apsaugos praradimas, jei nagas užlūžtų – peštynės, jei kristų peiliai, šakutės – konfliktai, įstrigti einant, važiuojant; žalia, ruda.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, rasti odinį daiktą, atsibudus keliskart nusičiaudėti, jei į nugarą pūstų stiprus vėjas; ryškių spalvų deriniai, geltona, auksinė, alyvinė.

Iš sekmadienio į pirmadienį svarbesni nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai regėti naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei vardu pašauktų. Bet degančios knygos bei laiškai ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, veidrodis ar stiklinis daiktas sudužtų – konfliktai su artimaisiais, jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė, jei akmuo iškristų iš žiedo – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga, pamesti sagą, jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Savaitgalis – geras metas, kai tinka spręsti buitines, darbo problemas: susitikite draugiškoje aplinkoje su kolegomis ar žmonėmis, reikalingais jūsų veiklai, aptarkite jums svarbius klausimus, ypač susijusius su darbo pakeitimu ar naudingo užsakymo gavimu. Pirmadienį pasistenkite nesinervinti, atsipalaiduoti – būsite linkę dėl niekų ginčytis su visais, ypač su sutuoktiniu, tad mokėkite nusileisti.

Jautis (04 21–05 21). Smagus savaitgalis: būsite linkę pramogauti, veltis į avantiūras (ypač meilės srityje). Galima ir lemtinga romantiška pažintis, laimingai pakeisianti vienišių ateitį. O pirmadienį gali kilti noras pasidarbuoti. Gal tai bus būdas paatgailauti už lengvabūdiškai praleistą savaitgalį ir patirtus romantiškus nuotykius?

Dvyniai (05 21–06 22). Nors savaitgalį gali stigti ūpo, jėgų, dėl artimųjų teks pasiaukoti ir vietoj poilsio užsiimti jų reikalais, rūpesčiais. Tiesa, tai bus malonu ir naudinga jūsų šeimai. Tai neblogas metas pristatyti savo išrinktąjį (-ąją) šeimai. Pirmadienį jausitės smagiau, tiesa, gali suirti planuotas reikalas ar meilės pasimatymas. Labai nenusiminkite: netekę vieno, gausite ką nors kita.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgaliui planuokite svarbesnius susitikimus, pokalbius bei darbus, tai nebloga diena ir nedidelei komandiruotei. Pirmadienį pasistenkite labiau pasirūpinti savo sveikata. Galimi rūpesčiai dėl artimųjų. Ne laikas rizikuoti tvarkant dalykinius reikalus.

Liūtas (07 22–08 23). Jūsų laukia netikėti sutikimai ir net rizikingi pasiūlymai – asmeniniai, dalykiniai. Savaitgalio pasiūlymus verta priimti. Pirmadienį būkite santūresni bendraudami, atsargesni ką nors darydami rankomis, žadėdami, pasirašydami popierius. Ši diena ne pati geriausia ir apsipirkti – tai, ką įsigysite, arba dažnai ges, ar tiesiog nedžiugins, be to, galimi ginčai dėl pirkinio su sutuoktiniu.

Mergelė (08 23–09 23). Savaitgalis ypatingas – jūs patys, jūsų poreikiai tampa svarbūs aplinkiniams. Karaliausite bičiuliškuose susitikimuose, pobūviuose – turėsite puikią progą nustebinti aplinkinius (ypač patinkantį asmenį), kai ką sužavėti ar net priversti įsimylėti. Pirmadienį galimi nenumatyti finansiniai rūpesčiai, gresia ir neplanuotos išlaidos. Būkite tądien atidesni šeimos narių poreikiams – tai padės išvengti konflikto.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors savaitgalis puikus, galite dėl niekų nuliūsti. Vis dėlto neatsisakykite bendrauti su draugais, mylimu žmogumi. Jei esate itin sunerimę dėl kokių nors asmeninių priežasčių, išsiruoškite aplankyti bičiulį, mokantį saugoti paslaptį. Pirmadienį jausitės tvirčiau. Tiesa, ši diena netinkama kuo nors rizikuoti. Atsargiau važinėkite, dera būti atsargesniems su karštomis medžiagomis. Netinka erzinti mylimo žmogaus – netikėtai galite susikivirčyti.

Skorpionas (10 23–11 23). Savaitgalis – puikus laikas kelionėms, viešnagėms ar svečiams iš toli priimti. Suskubkite atlikti visus darbus, susitikti su reikalingais žmonėmis, draugais, kad pirmadienį galėtumėte ramiai atsipalaiduoti ir niekuo nesirūpinti. Tai daug kuo pavojingas ir nepalankus metas, kai išauga įvairių avarijų, konfliktų, smurto tikimybė. Galima nukentėti per degiąsias, sprogiąsias medžiagas.

Šaulys (11 23–12 22). Savaitgalis geras įvairioms talkoms organizuoti, taip pat svarbiems dalykiniams susitikimams neoficialioje aplinkoje. Pirmadienis galimi neplanuoti pokyčiai, dėl kurių teks atidėti jums svarbų reikalą.

Ožiaragis (12 22–01 21). Savaitgalį laukia sėkmė pramogaujant, viešint – toli nuo namų gali užsimegzti romantiška pažintis ir pasijusite ypatingi, laimingi. Tai palankus metas kelionėms, viešnagėms, susitikti su seniai matytais žmonėmis. Pirmadienį būkite atidūs, kad bendraudami su artimaisiais, giminaičiais, draugais nebūtumėte pernelyg kategoriški, karštakošiški. Šią dieną tikėtini nesmagumai darbe.

Vandenis (01 21–02 20). Savaitgalis nervingas, tačiau labai svarbus. Šių dienų susitikimai, pokalbiai gali radikalai pakeisti jūsų ateitį. Beje, neužsisėdėkite namie – kelionė, viešnagė, susitikimas su senais draugais išblaškys netikusias nuotakas ir nuramins. Pirmadienis lyg ir ramesnis, tačiau būkite pasiruošę ir ne visai smagioms staigmenoms.

Žuvys (02 20–03 21). Savaitgalį bus puiki proga pademonstruoti sutuoktiniui ir visai šeimai savo gerą valią, nuoširdumą, dosnumą – tai santarvės metas. Pirmadienį nemėginkite reikšti savo nuomonės, kad ir kokia svarbi ar teisinga ji būtų, – galite išprovokuoti konfliktą. Tai gana nesėkminga diena – galimos traumos, problemos dėl technikos (ypač kompiuterių) gedimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.