Astrologės S.Liepienės prognozės gruodžio 16 –22 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

Šauliui ši savaitė – tai dar vienas šansas, dar viena galimybė viską pradėti iš naujo.
Šauliui ši savaitė – tai dar vienas šansas, dar viena galimybė viską pradėti iš naujo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 16, 2014, 9:36 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 2:31 AM

Viskas, kas vyksta, vyksta darbe. Jūs neturite laiko sau, savo namams, vaikams ar meilei. Bet jūs turite didelių svajonių ir darbą. Ten galite pasireikšti visu gražumu: galite vadovauti, rėkti, reikalauti, o kartu ir patys dirbti iki nukritimo. Jauskite saiką, nes gali būti, kad jus aplankys Kalėdų dvasia, kuri dažniausiai ne dovanas, o įspėjimus atneša. Planuokite savo darbus, neplanuoti patys ateis.

Jautis (04 20–05 20)

Nesvarbu, kokį personažą pasirinksite, nesvarbu, kiek kalėdinių rytmečių ar vakaronių dalyvausite, svarbu, kad patys pajustumėte artėjančių švenčių dvasią. Tarp darbų, dovanų pakavimo ir malonumų ieškojimo mažoka laiko liks rimtiems darbams, dar mažiau namams tvarkyti. Todėl neatsisakykite pagalbos iš šalies. Vis dar sunkiai prisibeldžiate į giminaičių duris.

Dvyniai (05 21–06 20)

Laikas, kai norisi keliauti, užmegzti pažintis, dalyvauti įvairiuose renginiuose. Tai laikas, kai galite daug nuveikti savo namų labui, suorganizuoti kaimynus bendriems darbams, taip pat ir bendriems pasisėdėjimams. Dažnesni skambučiai tiems, su kuriais retai matotės. Nenuostabu, kad dabar norėsis dovanų, kurios atveria naujus horizontus: kam kelionės, kam naujos mašinos, o kažkas pasitenkins nauja knyga.

Vėžys (06 21–07 22)

Manoma, kad ateinantys metai priklauso ne tik ožkai, bet ir vėžiui. Ir jau dabar pajusite tą išskirtinumą – gausite daugybę pareigų, atsiras daugybė dalykų, už kuriuos turėsite atsakyti tik jūs. Dažnokai jausite spaudimą iš šalies, girdėsite reikalavimus, o kartais tiesiog būsite priversti nusileisti. Tai nedžiugins, bet gerai apsvarstę suprasite, kad ne vien jūsų sprendimai teisingi. Kartais ir kiti gali gerai sugalvoti.

Liūtas (07 23–08 22)

Kam stengtis, jei ir taip esate gražūs ir laimingi? Pasitikėjimas savimi – labai geras dalykas, kol tai nevirsta aplaidumu. Nesinorės dirbti. Ne todėl, kad esate turtingi kaip Arabijos šeichas, tiesiog planai ir polėkiai kiti. Kai kam pavyks atsisakyti pareigų, nustumti tolyn pažadus, kai kas tiesiog ras būdą išsisukti. Kad ir kaip būtų, ši savaitė išliks tingi. Bausti niekas nebaus, glostyti neglostys.

Mergelė (08 23–09 22)

Nors aplinkiniai gyvena smagiomis šventinėmis nuotaikomis, jūs net nematote galimybės pradėti ruoštis tam išskirtiniam vakarui. Daugybė reikalų, pareigų, pagaliau norų, kuriuos reikia įvykdyti. Neverta išgyventi ir plėšytis – viską padarysite. Vienaip ar kitaip, dirbdami naktį ar dvi iki termino, vis tiek viską atliksite. Juo labiau kad sąrašas dovanų, kurios galėtų jus pradžiuginti, beveik sudarytas.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Atrodo, kad reikia tik vieno vakaro be pamokų ruošos, pasiruošimo debatams, karnavalinių kostiumų, stendų, žiemos puokščių, ir viskas susidėlios. Bet ne, tada būtų tuščia ir toje tyloje jūs pasiklystumėte, nerastumėte savęs. Todėl džiaukitės viskuo, kas sukasi aplink jus, viskuo, kas suteikia rūpesčių ir džiaugsmo. O jei esate vieni, pats laikas pasinerti į patį artimiausią užburtą ratą.

Skorpionas (10 23–11 21)

Svajojate apie mylinčią šeimą? O gal jau ją turite, tik pamiršote parodyti, kad mylite? Geri tarpusavio santykiai priklauso ne nuo viską užgožiančios meilės, bet nuo bandymų kartu įveikti problemas. Tų problemų buvo ir bus. Jos dabar nedidėja, jau greičiau traukiasi, gūžiasi nuo gerų žodžių, šilumos, karšto vyno ir cinamonu kvepiančių bandelių. Daugiau laiko praleiskite namuose, ir viskas bus gerai.

Šaulys (11 22–12 21)

Ši savaitė – tai dar vienas šansas, dar viena galimybė viską pradėti iš naujo. Bet tam reikia pasiruošti, pastatyti savo vilčių, išsigelbėjimo laivą. Tam reikia nemažai pastangų. Gali būti, kad didžiąją dalį darbų jums teks atlikti vieniems, ir tik tada, kai įsibėgėsite, atsiras norinčių padėti. Svarbu nenukrypti nuo tikslo. Karštas šokoladas, pyragėliai su grybais, Kalėdų giesmės – visa tai jus verčia paskubėti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Svarbiausia – įvaizdis. Tačiau nepersistenkite, netapkite pajuokos objektu vaikydamiesi madingų menkniekių, stilingų šukuosenų ar batų, kuriuos apsiavę negalite paeiti. Tegul grožis bus praktiškas, patogus. Tegul noras pasirodyti bus nukreiptas į namus, šeimą. Dabar labai daug gula ant jūsų pečių, bet pasitraukti nebus kur, nes tolimiausią kampą užėmusi eglutė. Todėl likite ten, kur esate, ir pasitikite šventes joms pasiruošę.

Vandenis (01 20–02 18)

Dviprasmiški norai. Atrodo, kad visi lyg susitarę veda jus iš kantrybės. Ir norite arba kantrybės, kad galėtumėte tai iškęsti, arba kantrybės išaiškinti, ko norite iš žmonių, esančių greta. Tai du skirtingi dalykai, du skirtingi norai. Ir tik jūs žinote, ko reikia. Toks neapibrėžtumas laukia daugelyje sričių. Šventinis varpelių skambėjimas kol kas labiau erzinantis nei džiuginantis. Tikėkimės, kad savaitei baigiantis viskas bus kitaip.

Žuvys (02 19–03 20)

Gyventi reikia taip, lyg rytojus neišauš. Viską atlikti dabar, nieko neatidėlioti ateičiai, negalvoti, kad rytoj bus palankesnė diena. Darda gyvenimo ratai, kartais pakrypsta, kartais apdrabstomi pakelės purvu, bet jie rieda. Ir rieda gana greitai. Todėl stenkitės neatsilikti, iš vežimo neišdribti. Iki didžiųjų metų švenčių lieka nedaug – tai ir pasinaudokite visomis darbo dienomis iki galo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.