Palmiros horoskopas antradieniui, gruodžio 16 d.

Neprognozuojamas laikas, kai įvyksta staigių ir dažnai netikėtų likimo pokyčių. Tad mažiau vilkitės, kad bus taip, kaip numatėte, nekurkite ateities planų, taip pat nepradėkite nieko nauja, nepasirašykite svarbių dokumentų, susitarimų – viskas išeis atvirkščiai.

Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 16, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 3:02 AM

Būkite pasiruošę netikėtumams – žmonės, kuriuos gerai pažįstate, gali pasielgti visiškai sau nebūdingai.

Tiktai nemanykite, kad tai išdavystė, – tiesiog šiandien tokia perversmų diena, kai nesinori ir nebegalima gyventi kaip anksčiau.

Tačiau kad ir kokį jusite nepasitenkinimą savo gyvenimu ir pasauliu, atsisakykite radikalių žingsnių.

Ne laikas nutraukti santykių tiek su artimais žmonėmis, tiek su draugais ar darbo partneriais.

Kita vertus, ši diena bus nelabai naudinga ir tiems, kurie mėgins gerinti santykius, spręsti bendravimo arba veiklos problemas, – teks nusivilti. Geriausia kol kas viską palikti savieigai – nieko nekeiskite.

Šiandien galima didelė nervinė įtampa – patartina dažniau atsipalaiduoti ir paklausyti savo kvėpavimo, širdies plakimo. Gerkite raminamosios arbatos ir būkite geranoriški bendraudami su aplinkiniais.

Netinka pirkti ryšio aparatūros, vertingos elektros technikos, ypač kompiuterių, televizorių. Itin atsargūs būkite dirbdami su elektros prietaisais, kompiuteriais. Nebūkite atlapaširdžiai su naujais žmonėmis, neskubėkite užmegzti pažinčių. Pavojus ir per degiąsias, sprogiąsias medžiagas.

Iš pirmadienio į antradienį geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite rimtų problemų. Gerai regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę.

Blogas ženklas: išlieti kokį nors skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti, susitikimams, kelionėms; palankios spalvos – gelsva, žydra.

Avinas (03 21–04 21). Teisybės ieškoti beprasmiška, tad tuščiai nesinervinkite bendraudami, tvarkydami reikalus. Jums gali būti nepelnytai užkrauta atsakomybė už sutuoktinio, partnerių ar kolegų klaidas, nusižengimus.

Jautis (04 21–05 21). Nerizikuokite nei pinigais, nei sveikata, nei darbo vieta – galite pridaryti rimtų klaidų. Vertinkite gerus santykius su antrąja puse. Pasisaugokite vagių, apgavikų ir darbe, ir namie. Didesnė automobilių avarijų tikimybė, tad būkite atidesni prie vairo ar išvis kelionės atsisakykite.

Dvyniai (05 21–06 22). Kvailos nesėkmės, nelemti sutapimai, nemalonūs prisiminimai. Itin atidūs turėtų būti dirbantys su pinigais ar vertingomis prekėmis, ypač ryšio technika, kompiuteriais. Galimos klaidos ar netikėti techniniai trukdžiai.

Vėžys (06 22–07 22). Pasistenkite nepasiduoti liūdesiui, bet ir nepuoselėkite vilčių – šiandien viskas tuščia. Būkite atidesni, kad artimųjų ir aplinkinių neužkrėstumėte netikusia nuotaika ir nenuslopintumėte jų ryžto kuo skubiau užbaigti metų darbus.

Liūtas (07 22–08 23). Galite nepajusti apgaulės, pasikliauti nesąžiningu draugu, giminaičiu, ne laikas ir į ką nors kreiptis su prašymu, kitiems tarpininkauti. Nerizikuokite kelyje, būkite budresni viešajame transporte ir prekyvietėse – galite būti apgauti, apvogti.

Mergelė (08 23–09 23). Darbe galite susidurti su netikėtais sunkumais, išgirsti kritišką kolegų nuomonę, patirti, kas jus apvaginėjo, apgaudinėjo. Netvarkykite svarbių piniginių, turto reikalų: geriausiu atveju tuščiai laiką sugaišite, blogiausiu – rimtų nuostolių patirsite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neleiskite niekam naudotis jūsų vardu, įtaka. Patiems irgi derėtų elgtis kukliau. Nesivelkite į avantiūras, kad ir kokie naudingi pasirodys šiandien gauti pasiūlymai. Mažiau įtarinėkite mylimą žmogų – nė nepastebėsite, kaip susipyksite.

Skorpionas (10 23–11 23). Nepalankus metas – galimas neteisėtas įžeidimas, nepelnytas pažeminimas ar materialinė skriauda. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus, nesinešiokite didelių pinigų sumų, svarbių dokumentų, brangių papuošalų.

Šaulys (11 23–12 22). Viskas gali pakrypti ne ta linkme, kuria jums reikia, tad geriau netvarkyti jokių svarbių reikalų ir neskubinti įvykių. Itin nepalankus vakaras – galimi apmaudūs nesusipratimai tarp sutuoktinių, ypač jei imsite klausytis, kas ką apie jus kalba. Labiau pasisaugokite vagių.

Ožiaragis (12 22–01 21). Dirbkite itin atidžiai – nepastebėsite, kaip privelsite rimtų klaidų. Nepykite, jei artimas žmogus ar kolega primins neįvykdytą įsipareigojimą, neatliktą pareigą.

Vandenis (01 21–02 20). Nesivelkite į avantiūras, netikėkite pažadais, nesižavėkite naujais pasiūlymais – vėliau tai nepasiteisins. Galite smarkiai suklysti ir dėl mylimo žmogaus. Pasisaugokite, kad neišlietumėte nepasitenkinimo ant vaikų, sutuoktinio.

Žuvys (02 20–03 21). Nesmagus laikas – didelė įtampa, tuščios viltys. Pasikliaukite tik savimi, imkitės tik tos veiklos, kurios negalima atidėti, ir mokėkite laiku pasakyti „ne“, kai būsite verčiami daryti tai, kas nenaudinga, kai norėsis išleisti didesnę pinigų sumą ar įsimylėti pirmą sutiktą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.