Zodiako ženklų tamsioji pusė: kokios rūšies niekšas esate jūs?

Avinas

Visi Zodiako ženklai turi šiek tiek niekšiškumo.<br>123rf nuotr.
Visi Zodiako ženklai turi šiek tiek niekšiškumo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 16, 2014, 7:37 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 2:44 AM

Avinas

Impulsyvus niekšas.

Iškrėtęs piktadarybę, nedelsiant prašo atleidimo: garsiai, barstydamasis galvą pelenais ir pasitelkdamas kitus teatrinius triukus, kad kitą dieną vėl griebtųsi to paties - arba neatsiprašo, nes išdidumas neleidžia. Pasiaiškina: „Nežinau, kas man užėjo“, „Velnias protą susuko“ ir pan.

Jautis

Apdairus niekšas.

Visiška priešingybė Avinui. Galima net nesivarginti jo klausti: „Ar tu suvoki ką darai?“ Ir dar kaip suvokia! Iš anksto apsisprendė kur smogti, kad būtų kuo skausmingiau. Pasiteisina žodžiais: „Tu to nusipelnei“.

Dvyniai

Lengvabūdis niekšas

Dažnai tiesiog nesuvokia, kad elgiasi kaip niekšiškai. Apie padarytą šunybę pamiršta jau po 5 minučių. Teisinasi: „Tu, ką įsižeidei? Kodėl?“

Vėžys

Nelaimingas niekšas

Vėžys visuomet yra nekalta auka. Ir taip bus visada, nors jo sąskaitoje niekšybių dešimtis kartų daugiau nei jūsų. Negana to, jis pasistengs, kad visas pasaulis sužinotų, kaip blogai jūs elgiatės su juo, - vargšeliu, nelaimėliu. Pasiteisina žodžiais: „Tu mane privertei!“

Liūtas

Savimyla niekšas

Jis - didelis, visi kiti - šiukšlės po jo kojomis. Iš tokio požiūrio į save bei kitus ir išplaukia jo niekšybės. Teisinasi: „Man taip užsinorėjo“.

Mergelė

Kerštingas niekšas

Jei kur nors kada nors Mergelei pastojote kelią ar tiesiog netinkamai pasisakėte jos adresu -- už tai teks „susimokėti“. Ji tiesiog laukia tinkamos progos. Teisinasi: vaizduodama nekaltą avinėlį :„Aš?! Kaip tu galėjai pagalvoti?“ arba triumfuodama: „Ar prisimeni...“

Svarstyklės

Bailus niekšas

Apskritai, jei būtų sudaromas niekšų reitingas, Svarstyklės užimtų 1-ąją vietą. Niekšiška, nedora būtybė. Čia sumelavo, ten apšmeižė, ten išdavė - toks jau Svarstyklių gyvenimo būdas. Ir dėl to kaltas jų bailumas. Kaip teisinasi? Ogi niekaip: pridirbo ir pasislėpė.

Skorpionas

Principingas niekšas

Principai gali būti bet kokie - jie nėra svarbiausi. Sudėtingos ir sunkiai suvokiamos pasaulėžiūros požiūriu pažeidėte kažkokį Skorpiono draudimą ir turite būti nubausti. Save jis laiko Teisingumo įrankiu - žinoma, iš didžiosios raidės. Dėl savo niekšybės niekaip nesiteisina. Ir tik laiko arogantiškai pakeltą smakrą.

Šaulys

Skandalingas niekšas

Jį galima drąsiai vadinti autobuso chamu, turgaus boba. Patiria malonumą iš konfliktų ir tiek. Geriau nelaukti jo pasiteisinimų, nes tai bus beprasmių žodžių kratinys, stipriai „pagardintas“ itin riebiais necenzūriniais žodžiais, ir kalbės Šaulys pakeltu tonu.

Ožiaragis

Ribotas niekšas Jaučio abejingumas, Liūto egoizmas plius jo asmeninis nepakartojamas bukumas ir dar gobšumas - kaip prieskoniai. Pasiteisina: „Taip jau nutiko“.

Vandenis

Ciniškas niekšas

Niekšų reitingų sąraše užima garbingą 2-ąją vietą. Padarys niekšybę tik dėl to, kad pasijuoktų iš jūsų. Jam būdinga įgimta širdies yda, kas reiškia, kad Vandenis visai neturi širdies.

Žuvys

Abejingas niekšas

Išgirdusios šauksmą, „Padėkite!“, uždaro orlaidę ir dar giliau įsikniaubia į pagalvę. Neateis jūsų aplankyti į ligoninę, kur gydotės nuo baisios ligos ar gydytojai skaičiuoja paskutines jūsų gyvenimo dienas. Pasiteisina: „Kiekvienas už save, atleisk“.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.