Palmira moko gyventi: nepradėkite remonto, vakare meskite burtus

Nebloga proga paskubinti įstrigusius reikalus, ypač dalykinius. Revoliucingas permainų metas tęsiasi, ir sentimentalumas gali virsti meškos paslauga: šiandien, gruodžio 17-ąją, trečiadienį, verta atsisakyti seno, paaukoti praeitį dėl ko nors nauja – permainos, reorganizacijos šiuo metu vis vien neišvengiamos.

Vakare tiks spėti ateitį, mesti burtus.<br>123 rf.com nuotr.
Vakare tiks spėti ateitį, mesti burtus.<br>123 rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 17, 2014, 6:00 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 12:51 AM

Ir mažiau planuokite, nebijokite ekspromto. Pasiteisins ir apgalvota, sąmoninga rizika.

Palanku plėsti akiratį ir bendravimo ratą. Tinka užmegzti bet kokius ryšius – asmeninius, dalykinius, vykti į keliones, užsiimti labdara (neatsakykite prašančiam).

Palanku dirbti su nauja informacija, mokytis amato, taip pat pirkti, parduoti. Tinka įsigyti naujų drabužių – tiek darbui, tiek šventėms.

Negerai namie pradėti remontą, tvarkytis, skalbti, taip pat priimti svečius.

Vakare tiks spėti ateitį, mesti burtus.

Šįryt 5 val. 54 min. Merkurijus įėjo į Ožiaragio ženklą ir juo judės iki kitų metų sausio 5 d. Kai Merkurijus judės Ožiaragiu, bendravimas taps oficialesnis, dalykiškesnis, racionalesnis, tad neišvengiamai ir santūrus. Emocijos netrukdys protui, ir sprendimai bus priimami šalta galva. Bus kritiškai vertinama svetima nuomonė, greičiau išryškės diletantiškumas. Tai geras laikas profesinėms žinioms tobulinti, dalykiniams ryšiams užmegzti ir plėtoti.

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai sapnuoti šventes, puotas, pramogas, žaidžiančius, išdykaujančius vaikus. Kuo sapnas buvo džiugesnis, tuo geriau.

Blogas ženklas: rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti), savaiminis užsidegimas, jei raktas sulūžtų ar jį pamesti, jei namie suplyštų užuolaida, staltiesė, jei skėtis sulūžtų, jei juoda katė kelią pereitų.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas karjeros ir kasdieniams reikalams tvarkyti; patartina vilkėti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Neplanuokite sunkių ir atsakingų darbų, tačiau suskubkite pasišnekėti su tais, kurie jus remia, palaiko ir žada ateityje jums padėti. Vakarop gresia netikėtas darbo ar buitinės technikos, transporto gedimas. Didesne avarijų, traumų tikimybė. Atsargiau lipkite laiptais.

Jautis (04 21–05 21). Verta imtis sunkių darbų, rizikuoti, nebijokite atsakomybės. Vakare – meilės metas, taikykitės su tais, kuriuos mylite, pasistenkite jiems skirti kuo daugiau dėmesio ir šilumos.

Dvyniai (05 21–06 22). Dvilypis laikas – sėkmė eis greta su pralaimėjimu: vienur laimėsite, kitur kai ko neteksite, tad skubėti nepatartina – galite pasirinkti ne tai, ko jums reikia. Tai romantiškas metas – netikėtas naujas jausmas, o gal susitikimas su senu gerbėju?

Vėžys (06 22– 7 22). Aplinkybės spaus iš visų pusių darbe ir namie, gali net pasirodyti, kad patekote į aklavietę. Neliūdėkite, nepanikuokite – tiesiog reikalai kiek strigs. Tiesa, kai pakeisite mąstymo ir elgesio principus, reikalai vėl ims klostytis taip, kai jums reikia. Svarbu labiau derintis prie partnerių, labiau įsiklausyti į oponentų nuomonę.

Liūtas (07 22–08 23). Verta imtis užvilkintų ar atidėtų reikalų. Ieškokite dingusių dokumentų ar daiktų. Iki pavakarės susitikite su reikalingais žmonėmis, kuriems vis nerandate laiko. Vakare tiks aplankyti senus draugus, giminaičius – jie laukia jūsų dėmesio, užuojautos.

Mergelė (08 23–09 23). Savęs vertinimo problema tampa itin aktuali. Gali būti, kad jus ims rimtai nebetekinti nuveikti darbai, socialinės padėtis. Labiau tikėkite savo jėgomis, nepanikuokite, nemaištaukite, bet ir nesėdėkite rankų sudėję. Neverta atidėti piniginių, turto reikalų tvarkymo rytdienai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Netikėtai galite suvokti seniai žinomo dalyko prasmę, rasti ilgai ieškotą išeitį. Svarbu planuoti šios ir artimiausių dienų veiklą, kad įtvirtintumėte jau turimus laimėjimus, – nesiveržkite į priekį tol, kol nebūsite tikri, kad nėra neišspręstų problemų, – vėliau tai gali netikėtai viską sugadinti.

Skorpionas (10 23–11 23). Iki 17 val. ramus laikas, geras svajoti ir ilsėtis. Vėliau sugrįš jėgos ir būsite pasirengę kalnus nuversti. Vakarą skirkite savo porai, surenkite romantišką vakarienę.

Šaulys (11 23–12 22). Iki 17 val. palankus metas skubiems piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Susitikite su žmonėmis, su kuriais jus sieja bendras verslas, investicijos, aptarkite aktualius klausimus – dabar kils naujų gerų sumanymų.

Ožiaragis (12 22 –01 21). Esate gana kategoriški, bet tai gerai, nes reikia atsikratyti iliuzijų ir pasirinkti ką nors viena. Gera diena svarbiam pokalbiui su vadovybe. Jei reikia, sutikite su kompromisu.

Vandenis (01 21–02 20). Palankus metas iki 17 val. Imkitės to, kas kažkada nepavyko, ką anksčiau atidėjote, pamiršote. Palanku užmegzti naujas pažintis, susitikti su žmonėmis iš toli, vykti į viešnages. Verta priimti naujus darbo pasiūlymus.

Žuvys (02 20–03 21). Įtemptas metas, tačiau nervinatės be reikalo ir dėl to galite sugadinti visai neblogus santykius tiek su artimu žmogumi, tieks su kolega ar darbdaviu. Iki pavakarės geras laikas mokesčių, draudimo, skolų reikalams tvarkyti. Vakaras palankus viešnagei, susitikti su žmonėmis iš toli.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.