Astrologė Palmira: laikas palankus romantiškiems pasimatymams

Sąlyginai geras laikas, kai galima daug ką spėti. Verta imtis tų darbų, kuriuos reikia paskubinti, susitikti su žmonėmis, kurie sunkiai sukalbami ar mėgsta išsisukinėti. Tai geras laikas įsisenėjusioms problemoms spręsti, ilgalaikiams naujiems projektams apmąstyti. Jei gausite pasiūlymų (asmeninių ar dalykinių) nuo 15 val. 30 min. iki 17 val. 10 min. arba po 18 val., galite drąsiai priimti – tai atneš laimę, sėkmę. Ir pasistenkite kuo daugiau nuveikti, kad nieko atsakinga nereikėtų atidėti rytdienai.

Taip pat šis laikas palankus romantiškiems pasimatymams. Vakare užsimezgusi pažintis bus tvirta, ilgalaikė, patikima.<br>123rf.com nuotr.
Taip pat šis laikas palankus romantiškiems pasimatymams. Vakare užsimezgusi pažintis bus tvirta, ilgalaikė, patikima.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2014, 10:09 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 10:26 PM

Tiesa, diena kiek sunkoka emociškai – gali užvaldyti nepasitenkinimas savimi, savo aplinka ar visuomene, noras ginčytis, konfliktuoti. Vis dėlto pavakare ir ypač vakare palanku taikytis – pasistenkite susitikti su tais, kurie jums svarbūs, bet kuo nors nepatinka, erzina, nervina, ir paieškoti gerųjų sąlyčio taškų – tikrai rasite.

Beje, vakaras geras ir vertingiems daiktams, šventinėms dovanoms pirkti. Taip pat šis laikas palankus romantiškiems pasimatymams. Vakare užsimezgusi pažintis bus tvirta, ilgalaikė, patikima.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį gerai matyti save keliaujantį, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis netinkamas naujų darbų pradžiai; tinka vilkėti raudonų, rausvų atspalvių drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 21). Aiškumo pakaks, nors geros nuotaikos gali ir stigti. Vis dėlto tai gera proga pasigilinti į problemų priežastis ir paieškoti sprendimų. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su skolomis, finansiniais nuostoliais, mokesčiais, paskola, draudimu, paveldėjimu, alimentais.

Jautis (04 21–05 21). Korektiškiau bendraukite su kolegomis, klientais – tai metas, kai svarbu su visais susitarti, susitaikyti. Palanku tvarkyti teisinius reikalus. Tinka aptarinėti ginčytinus finansinius reikalus tiek su dalykiniais partneriais, tiek su savo pora.

Dvyniai (05 21–06 22). Darbingas metas – imkitės didelių krūvių, viską spėsite. Vakaras taps palankus svarbiems susitikimams, susijusiems su veikla. Neatsisakykite pasiūlymų, gautų nuo 15 val. 30 min. iki 17 val. 10 min. Tik būkite pagarbesni artimųjų nuomonei, pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus.

Vėžys (06 22–07 22). Keliate simpatijas, skatinate pasitikėjimą – tai padės įgyti sąjungininkų darbe ar kitiems padedant išspręsti asmeninę, o gal šeimos problemą. Iš mylimo žmogaus sulauksite nemažai atsidavimo, meilės įrodymų.

Liūtas (07 22–08 23). Ramus metas, tiesa, netinkama dalykinei veiklai, bet geras namų reikalams tvarkyti. Tad darbe imkitės tik to, kas būtina, neatidėliotina, – svarbiausias dėmesys turi būti skirtas šeimai, artimiesiems.

Mergelė (08 23–09 23). Jūsų veiksmai ir žodžiai turi būti apgalvoti – neskubėkite daryti išvadų, garsiai skelbti savo nuomonės. Stebėkite aplinkinių reakciją, venkite ginčų, taip pat didelių išlaidų. Ir nebūkite patiklūs. Vis dėlto laikas nuo 15 val. 30 min. iki 17 val. 10 min. ir vakaras nuo 18 val. gali būti palankus atsakingam susitikimui ar romantiškam pasimatymui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galima kurti ilgalaikius finansinius planus, įsipareigoti materialiai, pasirašyti ilgalaikius finansinius dokumentus. Vakaras po 18 val. palankus pirkti šventines dovanas artimiesiems.

Skorpionas (10 23–11 23). Puiki diena – daug energijos, ryžto. Apie jus bursis žmonės, turintys panašių minčių, siekiantys tų pačių dalykų, – tapsite jų lyderiu. Rizikuokite, jei jus remia kolektyvas, šeima, viršininkas. Geriausias laikas nuo 15 val. 30 min. iki 17 val. 10 min.

Šaulys (11 23–12 22). Vargu ar pavyks atsiriboti nuo pasaulio, nors sieksite ramybės, vienatvės. Ir nesistenkite kitiems įtikti – seniai patikrinta, kad tai geriausias būdas sugadinti gerą reikalą, gerus santykius.

Ožiaragis (12 22–01 21). Rasite žmonių, galinčių pagelbėti, tarpininkauti, – tai draugystės, nuoširdžios pagalbos metas. Sudėtingas problemas spręskite dabar – neatidėkite vėlesnėms dienoms. Itin palankus vakaras po 18 val., praleiskite jį su savo pora.

Vandenis (01 21–02 20).Tinka užsiimti profesinėmis problemomis, ypač jei jos susijusios su kolektyvu. Tik venkite nesusipratimų su šefu. Jei tikitės deramo supratimo iš artimųjų, patys būkite jiems atidesni, meilesni. Vakare gali paaiškėti, kas jus slapta myli...

Žuvys (02 20–03 21). Pasikliaukite savo praktika, vidine nuojauta, tuomet rasite gerą išeitį. Būkite tolerantiškesni tėvų ir visuomenės nuomonei. Nuo 15 val. 30 min. iki 17 val. 10 min. palanku klausti patarimo, pasikalbėti su asmeniu, kuris jums yra autoritetas. Vakaras po 18 val. geras metas viešnagei pas draugus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.