Palmira įspėja: šiandien pasisaugokite sukčių ir vagių

Nieko nauja nesiimkite. Ši diena nebloga baigti didesnį darbų ciklą. Tiesa, nebus palanku tvarkyti juridinių, finansinių reikalų. Netinka susitikti su verslo partneriais, investuotojais, bent jau nieko nauja su jais neaptarinėkite, neplanuokite, daugiau dėmesio skirkite senoms problemoms spręsti. Netinkamas laikas ir sandoriams pasirašyti, investuoti pinigus. Nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius, turto reikalus. Labiau pasisaugokite sukčių, vagių.

Nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius, turto reikalus. Labiau pasisaugokite sukčių, vagių.<br>123rf nuotr.
Nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius, turto reikalus. Labiau pasisaugokite sukčių, vagių.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2014, 6:00 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 8:53 PM

Tai vidinės įtampos metas, kai svarbu vengti asmeniškumo, apskritai nespręsti jokių asmeninių, ypač meilės, problemų. Šiandien gresia nesutarimai su tais, kurie mums brangūs, kuriuos mylime, gerbiame, kuriems paprastai pritariame. Konfliktai persekios, jei aklai leisitės užvaldomi neigiamų emocijų, nesistengsite erzinančiuose dalykuose išvysti smagių ir naudingų bruožų. Bendraudami nepraleiskite progos patylėti, o kalbėdami pasverkite kiekvieną žodį. Nesistenkite kitų mokyti (juolab neprašomi), nesivelkite į svetimus reikalus (ypač meilės).

Meilės klausimas apskritai bus vienas svarbiausių, mat gali kilti abejonių dėl pasirinkimo teisingumo. Kokio nors draugo išsakyta nuomonė, nauja pažintis gali tapti pagrindu atsiriboti nuo mylimo asmens. Vis dėlto ši diena visiškai netinkama aiškintis meilės santykius, juos nutraukti, nepalanki ir spontaniškiems nuotykiams: meilė iš pirmo žvilgsnio – tai blogiausia, kas šiandien gali nutikti (trenks kaip žaibas, o jis, kaip žinoma, gali ir užmušti).

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nebuvo reikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurę – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas nereikalinga gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, – pergalė kovojant su priešais; jei indai sudužtų į smulkias šukes – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis tinkamas seniems reikalams tvarkyti, nebaigtiems darbams užbaigti, sekmadienis sudėtingas – verta atsiriboti nuo išorinio pasaulio ir pabūti vieniems.

Avinas (03 21–04 21). Netikėtumas ar jūsų bloga nuotaika, per didelis įsitempimas gali priversti pakeisti planus, pakenkti geriems santykiams ne tik darbe, bet ir namie. Sėkme pasikliauti tikrai nederėtų – viskam ruoškitės atsakingiau, iš anksto apmąstykite galimas nepalankias situacijas, ypač prieš sėsdami prie vairo ar imdamiesi pavojingo darbo.

Jautis (04 21–05 21). Sudėtingas metas, prasidėjęs savaitės pradžioje, kai gresia netikėti nuostoliai, nusivylimai, tęsiasi. Būtina atida, santūrumas. Siekite likti ramūs, kad ir kas nutiktų, kad ir ką sužinotumėte. Didesnė traumų, konfliktų tikimybė. Nesitikėkite didelio palaikymo, paramos iš šalies. Tiesa, jums patiems gali tekti pasirūpinti kitų problemomis.

Dvyniai (05 21–06 22). Dirbant atsiskleis silpnosios vietos. Galite dažniau suklysti darydami įprastus, automatiškai atliekamus darbus. Didesnė traumų, nuostolių tikimybė dėl skubėjimo ar išsiblaškymo. Labiau susikaupkite vairuodami automobilį, nevažinėkite techniškai netvarkinga mašina. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti.

Vėžys (06 22–07 22). Neblogas laikas, ypač jei pasistengsite nurimti, dažniau prisiminsite praeities sėkmę ir paieškosite nepanaudotų galimybių. Vakare būtinas didesnis taktas bendraujant su sutuoktiniu – ne laikas nuoskaudoms, priekaištams (jų niekas neišgirs, o jei išgirs, rezultatas bus priešingas).

Liūtas (07 22–08 23). Neapsiimkite daug darbų – įvykių nepagreitinsite, o nervindamiesi dar ir ką nors sugadinsite. Rūpesčius atidėkite kitai savaitei. Beje, vakaras ne visai smagus – būkite kantresni bendraudami su artimaisiais, atsargesni ką nors dirbdami rankomis. Vakaras nepalankus viešnagėms. Būkite atidesni maisto kokybei – gali sutrikti virškinimas.

Mergelė (08 23–09 23). Nesiblaškykite ir neskubėkite, tuomet patirsite kur kas mažiau problemų. Jei kils nesusipratimų, nesinervinkite – įvairūs kliuviniai, ypač tvarkant biurokratinius reikalus, keliaujant, sunkiai išvengiami. Jei reikalai klostysis sklandžiai, apsidairykite: gal nepastebite trūkumų, gal tikite apgaule?

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali strigti reikalai, jei jie susiję su pinigais, dokumentais. Beje, jei nenorite papildomų išlaidų, neskubėkite nei tvarkydami reikalus, nei vairuodami automobilį. Vakare didesnė baudų, kvailų išlaidų tikimybė.

Skorpionas (10 23–11 23). Kad ir kas nutiktų, rasite optimalią išeitį. Tik nieko nauja nesiimkite, nors galite susižavėti naujovėmis, gauti įdomių pasiūlymų – jums reikia tai geriau apmąstyti. Seni draugai dar kartą pagelbės sprendžiant dalykines ar šeimos problemas, jei į juos kreipsitės iš ryto.

Šaulys (11 23–12 22). Aktyviai veiklai, rizikingai kelionei, atsakingam sprendimui priimti netinkamas metas. Ypač reikėtų vengti tvarkyti finansinius reikalus. Netiks ir aiškintis santykių su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu.

Ožiaragis (12 22–01 21). Varginti savęs darbais, problemų sprendimu tikrai neverta. Neskubinkite įvykių – susitaikykite su tuo, kaip reikalai klostosi savaime. Nuramins, įkvėps susitikimai su draugais. Venkite pažeidinėti taisykles, įstatymus, ginčytis su pareigūnais. Vakaras nepalankus – verta anksčiau eiti ilsėtis.

Vandenis (01 21–02 20). Tai netikėtų kliuvinių, nesusipratimų laikas, kai geriau mažiau laukti pagalbos iš kitų, reikalus tvarkyti patiems. Pasistenkite nepriekaištingai atlikti darbus ir nespausti, nemokyti kitų nei darbe, nei namuose. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su šefu geriau atidėti. Mokėkite pasidžiaugti net nedidelėmis sėkmėmis.

Žuvys (02 20–03 21). Net jei pasirodys, kad reikalas perspektyvus, nieko nauja nepradėkite, niekam nieko nežadėkite, svarbius pokalbius atidėkite. Jei jaučiate, kad stinga moralinio tvirtumo, įkvėpimo, prisiminkite praeitį, susitikite su senais draugais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.