Ką žada euras jūsų ženklui - astrologės S. Liepienės spėjimai

Artėja euro įvedimas - dėl to didžiausią įtampą jaučia po Šaulių ženklu gimę žmonės. O ką finansų srityje astrologė Skirma Liepienė pranašauja jūsų ženklui?

Šauliai jaučia didžiausią įtampą dėl euro įvedimo.<br>123rf nuotr.
Šauliai jaučia didžiausią įtampą dėl euro įvedimo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma LIEPIENĖ astrologė

Dec 20, 2014, 12:57 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 5:46 PM

ŠAULYS (11 23–12 22)

Įtampa. Laikas, kai viskas, kas gali nutikti, nutiks. Labiausiai įtampą jausite dėl finansinės situacijos. Lyg ir uždirbate, lyg ir turite, bet vis tiek trūksta. Kartais jūs per daug reikalausite, kartais – iš jūsų. Pradėsite nepasitikėti savimi, aplinkiniais, bet vis tiek manysite, kad tai laikina. Geriausias sprendimas – nesistengti visko sutvarkyti dabar. Turėsite laiko paskutinėmis šių metų dienomis.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Eglės spygliai. Negalėsite atsitraukti nuo kasdienių darbų, tačiau tuo pat metu kažkas rengs naujus išbandymus, kurs neįprastas situacijas, todėl turite pasirodyti gudresni, nei esate iš tikrųjų. Žinote, matote ir jaučiate, kad artėja šventės, bet į jas įsitraukti negalite. Jos primena konfeti – daug spalvų ir šiukšlių. Nesikrimskite, su eglės spygliais sušluosite ir nemalonumus.

VANDENIS (01 21–02 19)

Užkulisiai. Kad ir kokie atviri ar geranoriški esate, bus situacijų, kai švelnumas ar gvazdikėlių kvapas nieko pakeisti negalės. Viskas priklausys ne nuo jūsų, o nuo žmonių, esančių greta. Gali pasirodyti, kad net ir patys romiausi, geriausi sugeba regzti intrigas. Čia – kaip teatro užkulisiuose: kažkas vyksta, bet žiūrovai mato tik gražų spektaklį. Spektaklio premjera – per Kalėdas.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Teisuoliai. Daug sau leisite, bandysite būti įvykių centre. Jums tai seksis, tačiau nepatenkintųjų minia vis didės. Gali būti, kad sulauksite tikros revoliucijos – išprovokuosite pasipriešinimą, bet neturėsite argumentų, kaip jį atremti. Todėl sumažinkite norus, kaprizus, ambicijas ir bent šventiniu laikotarpiu neįrodinėkite savo tiesos.

AVINAS (03 21–04 20)

Dovanos. Norėtumėte, kad kas nors maloniai nustebintų, kad nepaliktų visko paskutinei nakčiai prieš Kalėdas. Tačiau gali būti, kad siurprizai bus susiję su kasdieniu darbu, pareigomis bei visuomenine veikla. Kai kam nustebimą teks suvaidinti, nes dovanos bus žymiai praktiškesnės, ne tokios spalvingos ar džiuginančios, kaip tikėtasi. Pašnibždėkite Kalėdų Seneliui, ko trokštate. Gal jis dar spės pakeisti dovanas.

JAUTIS (04 21–05 21)

Vaidmuo. Šių metų šventės jus mokys būti pakantesnius, kantresnius. Viskas ne taip, kaip norėjote, bet pasipriešinti negalėsite. Atrodo, kažkas prieš jūsų valią jus aprengė meškino kostiumu. Kad ir koks personažas būsite, kad ir kaip jausitės, Kalėdos vis tiek ateis. Todėl dabar kurkite tą vaidmenį, kurį gavote. Vėliau galėsite pretenzijas pareikšti raštu.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Krienai. Negalite nieko kaltinti – patys sutikote, pasisiūlėte ir užsikrovėte naštą. Atrodė, kad jūsų priešininkams prabilo sąžinė, bet iš tiesų jie rado silpnąją vietą ir spustelėjo. Jei norite, dar galite viską atšaukti, bet lengviau numoti ranka ir ieškoti pramogų. Namuose santykiai bus įtempti. Su kuo juos galima palyginti? Na, kad ir su krienais. Vėliau situacija sušvelnės. O kai gausite dovanų, atrodys, kad viskas taip, kaip ir turi būti.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Su meile. Kai sekasi, tai sekasi: ir myli, ir glosto, ir pasakas seka. Kiek tomis pasakomis tikite, kita kalba. Bet vis tiek malonu. Savaitė kvepės džiovintais grybais ir saldumynais. Ji bus tokia naminė, šilta. Atmosfera namuose užliūliuos, todėl nepastebėsite, kaip imsite daug žadėti, net tai, ko negalėsite įgyvendinti. Kol kas gyvenimas šiltas ir mielas. Toks ir liks, jei nereikės eiti į darbą.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Sėkmė. Yra daugybė galimybių pasirodyti, pasidžiaugti metų laimėjimais, pasigirti. Norai šiuo metu didėja, atsiranda planų, tačiau neaišku, ar kada nors jie bus įgyvendinti. Svarbu tai, kad tie planai realūs. Kiti neturės ko pridurti – jūs atrodysite kaip sėkmės numylėtinis. Bėda ta, kad eisite aklai. Priekyje – kliūtys, bet jų nepastebėsite.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Melodija. Atiduosite labai daug. Skleisite meilę, rūpinsitės aplinkiniais, bet pamiršite save. Stengsitės, kad namiškiai jaustųsi mylimi, reikalingi, globojami. Šventes sutiksite pavargę, bet visko iki galo vis tiek nepadarę. Sustokite jau dabar, atsipūskite, raskite širdžiai mielą melodiją. Susikurkite kad ir trumpas, bet savo Kalėdas. O paskui vėl galėsite dirbti Kalėdų Senelio padėjėju.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Kliuviniai. Tokiu metu norisi būti geresniems, malonesniems, bet aplinkybės ne visada susiklosto taip, kaip tikitės. Ne visada karštos kakavos puodelis toks kvapus, kokio norite. Laimė, žvaigždės jus globoja. Gyvenkite taip, kad patys džiaugtumėtės ir džiaugtųsi esantys greta. O jei kam nors kas nors kliūva, tegul pasitraukia.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Naujovės. Sumažinkite norus. Atskleiskite savo stilių. Siekite kokybės ir tobulumo. Nereikia blizgesio. Nereikia, kad visko būtų daug. Teikite pirmenybę subtilumui. Atminkite, kad skoningi turi būti ne tik daiktai, maistas ir drabužiai, bet ir santykiai. Leiskite kitiems pasimokyti iš jūsų, padėkite suprasti, kad viskas gali būti kitaip. Pažerkite naujovių ir sau, ir kitiems. Leiskite pamatyti žmonėms tai, ką matote jūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.