Palmiros žodis: neužsikraukite ant pečių visų reikalų

Ši diena sudėtinga bendrauti, kelionėms. Gali tekti netikėtai keisti planus. Problemos laukia per ryšio priemones, kompiuterius. Ideologai, politikai, dvasininkai irgi turės progos pasitikrinti savo pažiūrų tvirtumą. Visą šią sumaištį sukelia Saturnas.

Šią dieną optimistinis mąstymas ne tik naudingas, bet privalomas.<br>"Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
Šią dieną optimistinis mąstymas ne tik naudingas, bet privalomas.<br>"Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-24 07:07, atnaujinta 2018-01-18 09:34

Saturnas, įėjęs į Šaulio ženklą, judės juo iki 2017 m. gruodžio 20 d. Saturnui Šaulys – sudėtingas ženklas. Saturnui reikia koncentruotis, susitraukti, o štai Šauliui – plėstis. Vis dėlto tiek Saturnui, tiek jo globojamiems fanatikams bei dogmatikams atėjo laikas praplėsti akiratį ir savo vertybių sistemą.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, jei plaukai slinktų.

Blogas ženklas: jausti šaltį – apsaugos praradimas, jei ugnis, šviesa namuose gestų savaime ar kas nors savaime užsidegtų, išvysti dūmus, ypač juodus, jų įkvėpti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, laužą išvysti, pajusti stiprų vėjo gūsį

Avinas (03 21–04 21). Pamąstykite apie draugus – ar visi jie turės Kūčių stalą, ar norės būti savo namuose? Gal jie geriausiai jausis su jumis? Per šventes pasiruoškite staigmenoms, dėl kurių teks pakeisti planus, ko nors atsisakyti ar net su kai kuo susipykti.

Jautis (04 21–05 21). Nepraraskite kantrybės ne tik bendraudami su artimaisiais, bet ir vairuodami automobilį. Sudėtingesnis ketvirtadienis, kai svarbu prisiminti tiesą, kad viskas, ką Dievulis siunčia, – tik į gera.

Dvyniai (05 21–06 22). Ne toks velnias baisus, kaip jį piešia... Spręskite svarbius klausimus – jums pasiseks. Tiesa, derėtų vengti pamokslavimų ir ginčų namuose. Prie vairo irgi nereikėtų rizikuoti – galima nelaimė kelyje.

Vėžys (06 22–07 22). Įtempta diena, pasistenkite per Kalėdas susikurti kuo malonesnę aplinką ir bendrauti tik su tais, kuriuos išties mylite, mėgstate. Nepatartina planuoti kelionių, derėtų būti atsargesniems dirbant su aštriais instrumentais, karštais skysčiais ar vairuojant automobilį. Penktadienį pasijusite geriau.

Liūtas (07 22–08 23). Neužsikraukite visų kalėdinių rūpesčių, nes greit pavargsite. Beje, atidžiau rinkitės valgį. Vėliau skirkite daugiau laiko ramiam poilsiui – bendravimas kels įtampą, atims jėgas.

Mergelė (08 23–09 23). Kiek nerami diena – galite imti be reikalo jaudintis dėl menkų nesklandumų. Tiesa, svarbu labiau pasaugoti sveikatą, niekur neskubėti. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors jums skirtas laukimo metas, būsite guvūs, atsargiai - galite be reikalo susivaidyti su vaikais ar mylimu žmogumi – nepamirškite, kad kartais svarbu nepraleisti progos patylėti. 

Skorpionas (10 23–11 23). Optimistinis mąstymas ne tik naudingas, bet privalomas,  kelionių geriau atsisakyti, nebent pas tėvus, taip pat į kaimą – etnografinė aplinka jus ramins, tinkamai nuteiks nuostabiausiai metų šventei. Šaulys (11 23–12 22). Nors norėsis daugiau bendrauti, keliauti, geriau atsiriboti nuo pašalinių, be reikalo iš namų nekelti kojos. Būkite pakantesni tėvams – galite be reikalo susivaidyti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Laukia sėkminga diena, vis dėlto jums teks nemenka atsakomybė ruošiant Kūčias, bet niekur  neskubėkite, labiau pasilepinkite.

Vandenis (01 21–02 20). Švenčių pradžia bus smagi, tiesa, venkite sakyti viską, ką galvojate – atvirumas gali būti aplinkinių įvertintas kaip bjaurus netaktas. Bus nemenka traumų tikimybė – saugokite rankas, galvą, būkite atidesni su peiliais, aštriais daiktais, elektros prietaisais.

Žuvys (02 20–03 21). Ypač antrą dienos pusę būsite įžvalgūs, sumanūs, tai padės negaištant sutvarkyti svarbų reikalą. O per Kalėdas vertėtų atsisakyti kelionių, viešnagių ir nereikalingo bendravimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.