Palmira patarė tykoti lemtingos pažinties - sutiksite antrą pusę

Taip pat derėtų atsargiau vertinti išgirstus dalykus. Vėliau geras laikas susitikti su jums svarbiu asmeniu, pasitarti jums svarbiu klausimu – išgirsite vertingų dalykų, ypač jei kreipsitės į moteris.

Antra dienos pusė bei vakaras palankūs bendrauti, šventiniams renginiams, romantiškiems pasimatymams.<br>123 rf.com nuotr.
Antra dienos pusė bei vakaras palankūs bendrauti, šventiniams renginiams, romantiškiems pasimatymams.<br>123 rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2014, 6:00 AM, atnaujinta Jan 17, 2018, 11:25 PM

Taip pat derėtų atsargiau vertinti išgirstus dalykus. Vėliau geras laikas susitikti su jums svarbiu asmeniu, pasitarti jums svarbiu klausimu – išgirsite vertingų dalykų, ypač jei kreipsitės į moteris.

Mat pagal Saulės kalendorių – tai moteriškos valdžios bei magijos metas, kai dominuoja inj energijos, ir vyrams privalu paklusti moteriškai valdžiai, juolab kad šiuo metu Venera dar ir susijungusi su Baltuoju Mėnuliu (siejamas su angelais sargais, gerąja karma)!

Antra dienos pusė bei vakaras palankūs bendrauti, šventiniams renginiams, romantiškiems pasimatymams.

Jei tuo metu užsimegztų jausmai – jie bus ypatingi, mat šiandien mylimas asmuo bus atsiųstas angelų. Didelė tikimybė, kad tai ir bus jūsų antroji pusė.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį dažniausiai nereikšmingi, nebent buvo ryškūs, įsimenami – tuomet jie pildysis greitai. Gerai buvo regėti maistą, ypač pieną, pieno produktus, taip pat juos valgyti – sėkmė, skalsa; pinigus – turto, pinigų įgijimas. Blogai tuštintis – nuostoliai, vagystės, maudytis – apkalbos, žiemą matyti – liga, kraujas – katastrofos.

Blogas ženklas: jei kristų peiliai, šakutės, druską išberti, jei visą dieną troškintų, žagsulys kankintų, jei ant jūsų drabužis užsidegtų, jei vandenį išjungtų, pamesti grandinėlę, apyrankę, sagą. vyrui įžeisti, užgauti moterį.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę, jei į namus katė ateitų (ar kas ją padovanotų) – apsauga moteriai bei jos šeimai, netyčia vandeniu apsilieti ar į balą įkristi,

Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo pranašiški.

Avinas (03 21–04 21). Įdomiu ir netikėtu būdu gali pradėti spręstis jūsų finansinės problemos. Būkite atkaklūs, užsispyrę.

Jautis (04 21–05 21). Nuo jūsų apsisprendimo daug kas priklausys vėliau, tad elkitės ryžtingai ir neslėpkite motyvų (jie vis tiek paaiškės).

Dvyniai (05 21–06 22). Atidžiau įsiklausykite, įsižiūrėkite į tai, kas šalia jūsų vyksta, – gali atsiverti svarbi paslaptis. Sužinoti dalykai suteiks slaptą pranašumą bendraujant su partneriais, darbo kolektyvu.

Vėžys (06 22–07 22). Netikėtai jus gali susirasti senas draugas, buvęs partneris ir pasiūlyti įdomių dalykų. Kodėl gi nepamėginti savo laimės?

Liūtas (07 22–08 23). Ne laikas šykštėti, ypač savo draugams. Beje, likimas jums bus tikrai dosnus. Šiomis dienomis galite įgyti tikrų draugų, gerbėjų tarp aukštų, įtakingų asmenų.

Mergelė (08 23–09 23). Reikalams tvarkyti bei kelionėms itin palankus – gauti dalykiniai ar finansiniai pasiūlymai bus naudingi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kad ir kas įvyktų, tik į naudą, nors iš pradžių gal tuo nenorėsite tikėti. Labiau pasikliaukite partneriais, sutuoktiniu bei netrukdykite jiems veikti, ypač tai bus svarbu per Naujųjų metų sutikimą.

Skorpionas (10 23–11 23). Verta prisiminti neįgyvendintus projektus, atgaivinti ryšius su senais, ypač užsienio, partneriais. Plėskite savo įtaką ir veiklą. Intriguojančių netikėtumų žada ir pirmosios metų dienos – gali užsimegzti nuostabi draugystė ar romantiški santykiai.

Šaulys (11 23–12 22). Būsite darbingi ir sumanūs, jums seksis bendrauti su kolegomis – įsidėmėkite jų pastabas, patarimus. Ieškokite patikimų partnerių, investuotojų.

Ožiaragis (12 22–01 21). Sėkmė gali netikėtai nusišypsoti ir veikloje, ir asmeniniame gyvenime. Palanku bus spręsti savo vaikų, artimųjų problemas.

Vandenis (01 21–02 20). Pasyvi pozicija yra naudingiausia – pasiduokite jus nešančiam srautui, ir savaime išsispręs varginantis klausimas.

Žuvys (02 20–03 21). Ne antradienis, o trečiadienis, ketvirtadienis sėkmingi kelionėms, viešnagėms, bendrauti su naujais žmonėmis – netikėtai gali užsimegzti ypatinga pažintis, galite sužinoti vertingų dalykų, kurie padės ateityje įgyti persvarą svarbiame reikale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.