Palmira primena posakį: „Žmogus planuoja, Dievas juokiasi“

Savaitgalis žada pačius netikėčiausius dalykus – tai itin aktyvus pilnaties metas, kai gali nutikti kas tik nori, ypač ten, kur bus gausu susibūrusių bei mažai saiko, atsargumo ir daug emocijų. Aplinkybės šiomis dienomis gali klostyti kitaip, nei tikėsitės, tad verta dažniau prisiminti posakį: „Žmogus planuoja, Dievas juokiasi“.

Aplinkybės šiomis dienomis gali klostyti kitaip, nei tikėsitės, tad verta dažniau prisiminti posakį: „Žmogus planuoja, Dievas juokiasi“.<br>123 rf nuotr.
Aplinkybės šiomis dienomis gali klostyti kitaip, nei tikėsitės, tad verta dažniau prisiminti posakį: „Žmogus planuoja, Dievas juokiasi“.<br>123 rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-03 06:37, atnaujinta 2018-01-17 04:16

Poilsio dienos nebus tinkamos kelionėms (tolimoms itin), svarbiems susitikimams, bendrauti su naujais žmonėmis, ypač su žmonėmis iš toli. Nepatartina užmegzti ir naujų pažinčių: kaip staigiai, entuziastingai jos užsimegs, taip netikėtai, net skandalingai nutrūks.

Tiesa, bus ir naudingų dalykų šiomis dienomis. Jos geros kritiškai įvertinti bendravimo ratą ir planus, mat netikėtai išvysite, kur klystate planuodami ateitį, praregėsite, kokiais žmonėmis negalite remtis, pasitikėti, – juk nelaimėje draugą pažinsi... Tiktų pakoreguoti ir namų suplanavimą, baldų išdėstymą – dabar itin klius tai, kas trukdo laisvai judėti, patogiai dirbti ar bendrauti su artimaisiais, draugais.

Savaitgalį patartina neorganizuoti pavojingų pramogų, vengti svaigalų. Nereikėtų pirkti elektros prekių, kompiuterių, išmaniųjų telefonų, taip pat derėtų atsargiau elgtis su minėtais prietaisais. Nerizikuokite ir vairuodami, nepraraskite atsakomybės už savo bei keleivių gyvybę. Deja, reakcija nors bus staigi, bet netiksli, ir taps sunku atspėti kitų vairuotojų, pėsčiųjų elgesį. Būkite pasiruošę įvairioms staigmenoms kelyje, taip pat pramogų vietose, prekyvietėse, parduotuvėse.

Sekmadienis itin sudėtingas po 17 val. Nebūkite vakare kategoriški bendraudami su artimaisiais, venkite bet kokių santykių aiškinimosi. Galima sunki naktis, pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

Savaitgalį bus didesnis pavojus ir per degiąsias, sprogiąsias medžiagas. Labiau pažeidžiamos bus akys, kojos, rankos, kvėpavimo takai. Šeštadienį turi labiau save pasaugoti asmenys, turintys silpną širdį. Būkite atidesni virškinimui sekmadienį.

Pirmadienis daug kuo nepalankus ir emociškai įtemptas metas – būkite atsargūs vairuodami, eidami gatve, taip pat dirbdami su kompiuteriais. Venkite darbe atvirai reikšti atvirai nuomonę. Kad ir kas įvyktų – nepraraskite savitvardos. Vakaras nuo 18 val. ramesnis – grįš santarvė. Verta taikytis.

Šeštadienį 16 val. 49 min. Venera įeis į Vandenio ženklą, kuriuo judės iki sausio 27d. Tvarkant finansinius, turto reikalus bus daugiau rizikuojama, eksperimentuojama ir kitokiais būdais mėginama laimė. Meilės santykiuose permainų laikas – meilė netikėtai virs draugyste, o draugystė – meile. Tie, kurių neįmanoma išlaikyti, pabėgs. Suirs asmeninę laisvę varžantys santykiai, vietoj jų atsiras nauji. Venera Vandenyje kviečia ne tik pamilti laisvę, bet ir ją suteikti sau bei artimiesiems.

Pirmadienį Merkurijus įeis į Vandenio ženklą, kuriuo judės neįprastai ilgai – net iki kovo 13 d. Mąstymas tuo metu bus paradoksalesnis, tačiau griežtai logiškas. Elgesio, bendravimo stilius –ekstravagantiškas. Kils originalūs sumanymai, avangardinės idėjos. Stiprės poreikis rasti tikrų draugų, bendraminčių. Nors bendravimas aktyvės, tuo pat metu bus įgyjama ir daugiau savarankiškumo, vidinės nepriklausomybės. Puikus metas intelektualiai veiklai, palanku studijuoti okultinę, astrologinę literatūrą.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra svarbūs, nebent buvo apsiniaukusi naktis – tuomet jie pildysis labai greitai. Reikšmės – tradicinės.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, nagą nusilaužti, jei dantis nuskiltų, jei akmuo iš žiedo iškristų; juoda, oranžinė, geltona; išlieti pieną.

Geras ženklas: jei prie jūsų prieitų svetimas šuo, pašerti benamį šunį, šalia jūsų paukščiai tūptų; žalia.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški, tačiau pildysis negreitai. Mirusieji – apsauga, pagalba. Medžiai, gėlės – laimė, meilė, netikėtas turtas. Žvaigždės – sėkmė, skalsa namuose. Valgyti sapne ar matyti vaisius, daržoves – nesėkmės, nuostoliai. Gerti svaigalus – šmeižtas, nepagrįsti kaltinimai. Būti nuogam – apsaugos praradimas.

Blogas ženklas: jei nukristų ir įsmigtų aštrus daiktas – konfliktai namuose; jei jus užpultų naminiai gyvūnai – apsaugos praradimas; jei suplyštų batas ar kulniukas nukristų, jei pasimestų kur nors vienas batas, ypač vaikščioti vienu batu, jei sugestų spyna, raktas sulūžtų – apsaugos praradimas, gresia nesėkmės; jei namuose kas nors sulūžtų, parketlentė iškristų, tinkas byrėtų – nesantaika šeimoje, galimas net šeimos iširimas, nuostoliai; jei dantis nuskiltų – turto praradimas; jei nagas nulūžtų – liga; jei drabužis suplyštų – gresia nelaimė, išlieti pieną antrą dienos pusę.

Geras ženklas: rasti aštrius metalinius daiktus, instrumentus – išspręsite painią problemą, netyčia įsipjauti, įsidurti – skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas, jei vėjo gūsis atvertų langą – naujo gyvenimo pradžia; jei paukščiai tūptų ant jūsų namo stogo ar šalia jūsų; jei užkristų paukščio plunksna – apsauga, gera žinia; rasti batą – sėkminga reikalo pabaiga; jei ant galvos užkristų medžio lapas – nauda iš dabar pradėto reikalo; išvysti vaivorykštę – taika šeimoje.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai buvo labiau svarbūs moterims. Gerai buvo regėti kovą, ginklus, kirvį, peilį, kraują – tai neišvengiama kova gyvenime, tačiau pergalinga.

Blogas ženklas: jei laikrodis sustotų arba imtų vėluoti – jėgų praradimas, ligos; susižeisti kruvinai – apsaugos praradimas, jie tarakonai iš kaimynų ateitų – nemalonumai šeimoje; įkristi į rūsį, duobę, nuo laiptų nuriedėti, jei į grindų plyšį kas įkristų, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų šukuojantis, jei plaukai labai veltųsi, būtų neįmanoma jų iššukuoti, jei iš rankų pinigai iškristų, piniginę pamesti, jei ugnis ar šviesa gestų namuose be priežasties.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, veidrodžio šukę, laikrodį, pinigus, juos gauti (laukia geras pelnas šį mėnesį), jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, laužą netikėtai išvysti, jei laikrodis imtų skubėti.

Žvilgsnis į priekį: antradienis geras dirbti su svarbia informacija, palankus įvairioms profesinėms konsultacijoms; palankios šviesios, neryškios spalvos – ypač sidabrinė, rausva perlamutrinė, gelsvai rusva.

Avinas (03 21–04 21). Ko gero, savaitgalį staigmenos nesibaigs, tad mažiau planuokite: netikėtas įvykis, nelauktas susitikimas ar gauta žinia gali pakeisti ketinimus. Likite ramūs – venkite ginčų, ypač su vaikais (labiausiai dėl jų draugų ir laisvalaikio), tiek su savo draugais, tiek su mylimu asmeniu. Nepatartina veltis į naują romantišką ryšį, jis nebus laimingas. Labiau pasisaugokite vagių.

Jautis (04 21–05 21). Būkite dosnesni artimiesiems. Tiesa, gali paaiškėti jums nežinomos šeimos narių išlaidos – dėl to lengvai įsižiebs skandalas... Vis dėlto jei aštrinsite situaciją, galite išprovokuoti ir santykių nutraukimą, tad atidėkite ramesnėms dienoms šį nemalonų pokalbį. Savaitgalį, pirmadienį tikėtinos problemos per elektros prietaisus, kompiuterius bei netikusius draugus, naujus pažįstamus, taip pat vagis, transporto priemones. Nerizikuokite kelyje.

Dvyniai (05 21–06 22). Nors dažnai atsidursite dėmesio centre, tačiau šiomis dienomis geriau niekam nekristi į akis, nesistengti elgtis ekscentriškai, šokiruojamai – galite skandalingai pagarsėti. Bendraudami (tiek su savais, tiek su svetimais) nepasiduokite emocijoms ir pirmam impulsui, deja, bus didesnė nesusipratimų, konfliktų, taip pat traumų, avarijų tikimybė. Savaitgalį ir pirmadienį tikėtini ne tik vaidai, bet ir išlaidos.

Vėžys (06 22–07 22). Sudėtingas savaitgalis – į viską reaguosite pernelyg dramatiškai. Kad ir ką sužinosite, neskubėkite daryti išvadų, stenkitės nusiraminti, neaštrinti situacijos. Pamirškite nuoskaudas, kasdienybės rūpesčius, niekur neskubėkite, dėl nieko nesinervinkite. Savaitgalį ir pirmadienį išaugs nelaimingų atsitikimų, ypač per elektrą, bei įvairių traumų tikimybė. Atidžiau dirbkite su kompiuteriais, nerizikuokite prie vairo.

Liūtas (07 22–08 23). Permainingos, nepalankios dienos, kai keičiasi planai ir nuostatos: dėl ko anksčiau buvote tikri, suinteresuoti, gali pasirodyti tuščia, netikra, nereikalinga. Neskubėkite pasitikėti naujais žmonėmis, nors gresia nemalonumai, net išdavystės ir iš senų draugų. Deja, tikėtina, kad geram draugui gali atsitikti nelaimė – dėl to suirs savaitgalio planai. Bet kokiu atveju įvykiai parodys, kaip jūs vertinate draugus ir ką jiems reiškiate jūs. Pirmadienis nepalankus svarbiems reikalams.

Mergelė (08 23–09 23). Jūsų elgesys gali tapti gana netikėtas – būkite atidūs, kad neužgautumėte kitų, ypač artimųjų. Neskubėkite nieko keisti, nutraukti santykių – vargu ar jums pavyks tai padaryti gražiuoju. Labiau pasaugokite gerus santykius su mylimu asmeniu. Būkite atidesni vaikams – jiems gali itin prireikti jūsų nuomonės, pagalbos. Pirmadienis gali apversti visus jūsų planus, ir geri norai nueis vėjais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Įtemptos, net pavojingos dienos, netinkamos viešnagėms. Geriau priiminėti svečius savo namuose – tik venkite susitikti su tais, kurie mėgsta ginčytis, prieštarauti, mat šiuo metu patys būsite linkę kategoriškai mąstyti (bent jau garsiai nesakykite to, kas jums šaus į galvą šį savaitgalį). Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, kompiuteriais. Labiau pasaugokite mobiliuosius telefonus – jie greičiau ges, pasimes, paklius į skalbimo mašiną ar vagims į rankas. Pirmadienis žada nesmagumų darbe.

Skorpionas (10 23–11 23). Ypač šeštadienį jūsų elgesys, kaip ir reakcija, bus neįprasti net jums patiems – venkite bendravimo su tais, kurių nemėgstate, kurie erzina. Būkite apdairesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, taip pat nerizikuokite kelyje. Labiau pasaugokite sveikatą – galite patirti traumą ar netikėtai susirgti. Pirmadienis netinkamas kelionėms, susitikimams su įtakingais asmenimis ar žmonėmis iš toli.

Šaulys (11 23–12 22). Galimi nesusipratimai viešumoje per draugus ar sutuoktinį. Ypač venkite su antrąja puse aiškintis santykius žmonėse – ne laikas priekaištauti, įtarinėti, pavyduliauti (ypač jūsų bendriems draugams), tai baigsis rimtu skandalu. Ir būkite atidesni savo vaikams – jie gali nukentėti per draugus ar nelaimingą meilės ryšį. Pirmadienis nesėkmingas nei reikalams tvarkyti , nei kelionėms.

Ožiaragis (12 22–01 21). Sunkios dienos, galinčios atnešti nemalonių rūpesčių, ypač jei šiomis dienomis išpuola jūsų gimtadienis. Patartina jį švęsti kuo paprasčiau, kukliau – nesistenkite nustebinti, pradžiuginti bet kokia kaina, venkite ekscentriškumo. Nemenka konfliktų su gerais draugais, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, labiau pasaugokite mobiliuosius telefonus. Beje, neaptarinėkite telefonu svarbių dalykų, juolab nesiaiškinkite santykių – dar labiau susipyksite. Pirmadienį bus itin svarbi tolerancija – tiek darbe, tiek namie.

Vandenis (01 21–02 20). Džiaukitės žmonėmis, kurie jus myli ir vertina, būkite už tai dėkingi likimui ir nenorėkite, nereikalaukite daugiau, nei gaunate. Neeksperimentuokite, nemėginkite laimės, kitaip šios dienos taps kritinės. Beje, itin trapūs taps draugiški, taip pat meilės santykiai. Jei norite juos sugadinti, pats laikas siekti jums patinkančio asmens palankumo ar populiarumo tarp draugų šokiruojančiu būdu – sulauksite priešingo rezultato. Savaitgalis ir pirmadienis žada traumas, technikos gedimą. Gali pablogėti sveikata.

Žuvys (02 20–03 21). Neplanuokite didelių kelionių. Palanku užsiimti namais ir artimųjų problemomis – būkite pasiruošę išgirsti ir ne visai malonius dalykus (net naujienas). Būkite atidesni, švelnesni tėvams. Galimos buitinės avarijos namuose – atidžiau elkitės su elektros prietaisais. Pirmadienį gali kilti rūpesčių dėl vaikų. Būkite itin taktiški bendraudami su mylimu asmeniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?