Ramunės horoskopas vasariui: šis mėnuo lems visų metų sėkmę

Vasarį daugiau nei įprastai laiko turėsite skirti šeimai ir namams. Taip pataria astrologai Skorpionams. Šauliams žvaigždės rodo atvirkščiai – geriau vasarį skirti tik sau. Pažvelkite ir jūs į dangaus ženklus.

Vasaris itin reikšmingas visiems ateinantiems metams.<br>123rf nuotr.
Vasaris itin reikšmingas visiems ateinantiems metams.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 1, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 11:33 AM

Avinas (03 21–04 19)

Dabar metas, kai dėmesį ir laiką turėtumėte skirti darbui.

Poilsį ir tinginystę kuriam laikui pamirškite. Į šalį turėsite atidėti ir šeimos reikalus.

Viskas, ko pasieksite per šį mėnesį, turės milžiniškos įtakos jūsų karjerai ateityje. Dabar galite įgyvendinti užsibrėžtus siekius. Darbe sulauksite kolegų paskatinimo.

Tačiau būkite atsargūs pernelyg draugiškai bendraudami su savo vadovu. Gali įsižiebti aistra, kuriai užgesinti prireiks didelių pastangų.

Jei galvojate apie nuosavą verslą, tinkamesnio laiko nei vasaris kažin ar šiemet sulauksite. Neturintiems darbo Avinams šį mėnesį nusišypsos laimė – jums bus pasiūlytos įdomios ir perspektyvios pareigos.

Jautis (04 20–05 20)

Jei norite pakeisti pasaulį, pirmiausia pradėkite nuo savęs.

Ir visuomet prisiminkite, kad teigiamos emocijos traukia teigiamas, o neigiamos – neigiamas. Prisimenate posakį, kad bėda po vieną nevaikšto? Tad daugiau gerų emocijų!

Darbe drąsiai imkitės naujų rizikingų projektų.

Tačiau nepulkite į juos stačia galva – apgalvokite ir numatykite visus padarinius.

Asmeniniame gyvenime šiuo laikotarpiu laukia įdomūs ir visiškai netikėti pokyčiai. Nebijokite. Jie visi tikrai bus naudingi ir malonūs.

Net jei pačią pirmą akimirką gali pasirodyti visiškai kitaip. Priimdami sprendimus, klausykitės širdies. Ji jums padės teisingai pasirinkti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Laukia ramus mėnuo. Galėsite pamiršti pastaruoju metu kamavusius rūpesčius ir atsipalaiduoti. Tiesa, problemos kažin ar kur nors dings. Tiesiog pasikeis jūsų požiūris į jas.

Labiau mėgausitės gyvenimu ir mažais jo teikiamais džiaugsmais. Atrodo, kad pažadą išmokti labiau mylėti save jūs vasarį tikrai įgyvendinsite.

Profesinėje aplinkoje galite pajusti stiprų konkurentų siekį jums pakenkti. Būkite ramūs – visos jų pastangos nueis niekais. Jums dėl to nereikės nė stengtis. Tiesiog nesivelkite į jų žaidimus ir ramiai viską stebėkite.

Jūsų antrosios pusės nuotaikos šį mėnesį gali būti nekokios. Pasistenkite į tai nekreipti dėmesio ir neprovokuoti didesnių diskusijų. Būkite kantrūs, diplomatiški, ir viskas praeis savaime.

Vėžys (06 21–07 22)

Vasaris jums bus puikus. Pavyks pasiekti tai, apie ką seniai svajojote.

Tačiau su keliomis sąlygomis. Jei trokštate įgyvendinti savo užmojus, pasiraitokite rankoves.

Teks paplušėti tobulinant savo bendravimo įgūdžius. Jums reikia išmokti prisitaikyti prie žmonių ir situacijų. Dabar ne laikas pabrėžti savo nepriklausomybę ir gebėjimą išsiversti vieniems.

Taip pat svarbu nenumesti to, ką pradėjote. Net jei naujos užduotys ar projektai atrodo labai patrauklūs, pirmiausia pabaikite senuosius. Už kantrybę ir ištikimybę jums bus atlyginta.

Vasaris – tinkamas metas atsikratyti senų skolų. Jums pavyks sustiprinti ryšį su artimiausiais žmonėmis – vaikais, tėvais. Jei svajojate apie kūdikį, dabar geras laikas jam planuoti.

Liūtas (07 23–08 22)

Lankstumas ir bendradarbiavimas. Vasarį šių dviejų dalykų jums tikrai prireiks. Darbe jums gali būti patikėtos naujos, daugiau atsakomybės reikalingos pareigos.

Be kolegų palaikymo susidoroti su naujomis užduotimis gali būti nelengva. Drąsiai prašykite jų patarimų ir pagalbos. Pamirškite kategoriškumą, nes tiesa gali slypėti kur nors per vidurį.

Darbe suksitės it vijurkai. Vakarienes su šeima gali keisti sumuštinis prie darbo stalo priešais kompiuterį. Bus nelengva rasti pusiausvyrą tarp karjeros ir šeimos, tačiau turite stengtis.

Būtų puiku, jei savo antrąją pusę pagrobtumėte ir bent savaitgaliui kur nors išsivežtumėte.

Jums reikia laiko pabūti tik dviese toliau nuo rutinos.

Mergelė (08 23–09 22)

Vasaris – puikus mėnuo seniems, užsigulėjusiems darbams pabaigti ir imtis naujų. Tiesa, jums gali pristigti pasitikėjimo savimi ir ryžto. Ypač nerti į naują veiklą.

Įvykių neskubinkite, tačiau per ilgai vienoje vietoje irgi neužsisėdėkite. Jei pastaruoju metu širdyje buvo sumaištis, šiomis dienomis daug kas turėtų paaiškėti. Jums bus lengviau pasirinkti išeitį.

Šiuo laikotarpiu galite sulaukti rimto pagalbos šauksmo. Nepamirškite, kad geri dalykai pritraukia daugiau gėrio. Tad suteikta parama tam, kuriam jos labai reikia, jums ateityje gali grįžti su kaupu.

Daugiau laiko praleiskite su draugais. Bendra veikla jums padės jaustis laimingiems, suprastiems ir įvertintiems. Mėnesio pabaigoje saugokite sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Laukia be galo įdomus mėnuo. Norėdami išvengti nemalonumų verslo ir finansų srityse, turėsite įdėti nemažai pastangų. Įvairias problemas, nesusipratimus teks spręsti kone kasdien.

Laimė, vasarį pasipils ne vien rūpesčiai, bet ir galimybės. Jų bus tiek daug, kad turbūt visomis nė nebus įmanoma pasinaudoti.

Šiuo laikotarpiu gali išryškėti kai kurios jūsų praeities klaidos. Tai gali turėti nemažai įtakos jūsų santykiams su kolegomis ir verslo partneriais. Bet kokiu atveju nepasiduokite.

Pasimokę iš savo klaidų, toliau siekite to, ką esate užsibrėžę. Kadangi įtampos šiuo laikotarpiu nestigs, turėtumėte rasti būdų, kaip jos atsikratyti. Jei dar nepradėjote, galbūt vertėtų užsirašyti į jogos seansus?

Skorpionas (10 23–11 21)

Vasarį daugiau nei įprastai laiko turėsite skirti šeimai ir namams. Šiuo laikotarpiu bus labai svarbūs jūsų bendravimo įgūdžiai.

Nuo to, kaip bendrausite su senais ir naujais pažįstamais, kolegomis, partneriais, priklausys tai, kaip jums seksis įgyvendinti savo profesinius siekius.

Dabar kategoriškumui laikas netinkamas.

Išmokite kartais patylėti ir tiesiog klausytis kitų. Nors šiuo metu jums pinigų kaip ir nestinga, verčiau su jais elkitės atsargiai ir atsisakykite rizikingų investicijų.

Jei dabar neturite antrosios pusės, labai tikėtina, kad Kupidono strėlė pataikys jums į širdį dar šį mėnesį. Tačiau šis laikotarpis santuokai ar šeimos pagausėjimui nepalankus.

Šaulys (11 22–12 21)

Pamirškite kitus. Vasarį skirkite sau. Pastaruoju metu jūsų emocinė būklė nebuvo labai stabili. Dabar turėtumėte vėl atrasti harmoniją ir ramybę.

Venkite konfliktų ir su aplinkiniais, ir su savimi.

Nesusitvarkę su savimi stipriai pakenksite ne tik savo emocinei, bet ir fizinei sveikatai. Taip pat santykiams su artimaisiais.

Darniais santykiais su jais galėsite džiaugtis išmokę leistis į kompromisus. Artimiausių žmonių parama bus labai svarbi stengiantis jiems ir sau garantuoti finansinį stabilumą.

Būtų puiku, jei nors dienai ar kitai pakeistumėte aplinką.

Nebūtina įveikti tūkstančių kilometrų, kad atrastumėte ramybę ir jaustumėtės pailsėję.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Vasaris nebus pats gražiausias šių metų mėnuo. Jūsų pečius gali užgulti piniginiai rūpesčiai. Dėl to, be abejo, gali nukentėti ir asmeniniai santykiai.

Gera žinia ta, kad nepaisant visų iškilsiančių sunkumų šalia jūsų bus žmogus (ar net keletas jų), kuris visokeriopai parems. Jūsų užduotis – nepasiduoti paranojai.

Nemanykite, kad visi jus supantys žmonės – jūsų priešai. Taip tikrai nėra. Nepaisant visų audrų, kurios gali sukilti jūsų profesinėje ar verslo veikloje, pasistenkite išlikti šaltakraujiški.

Labai svarbu, kad nepasiduotumėte ir nenuleistumėte rankų.

Kiekviena audra anksčiau ar vėliau nurimsta. Tarsi geri jūrininkai turėtumėte jas numatyti iš anksto ir joms pasiruošti. Jau dabar.

Vandenis (01 20–02 18)

Vasaris itin reikšmingas visiems ateinantiems metams. Tai geras laikotarpis. Jausitės stiprūs ir energingi. Be to, būsite puikiai nusiteikę. O tai jau pirmasis žingsnis į sėkmę.

Galbūt šį mėnesį ir nesulauksite tiek progų ir galimybių, kiek norėtumėte, tačiau apsieisite be jokių rūpesčių ir netikėtų problemų. Galėsite tiesiog mėgautis gyvenimu ir kurti ateities planus. Ypač tuos, kurie susiję su jūsų karjera.

Santykiai su antrąja puse bus tobuli, jei tik sugebėsite būti vienas kitam atviri. Susėskite ir sukurkite taisykles, kurių abu laikysitės. Turite to norėti abu.

Jūsų optimizmas trauks aplinkinius. Tad jei esate vieniši, tarp gausaus būrio gerbėjų rasite tą žmogų, su kuriuo norėtumėte pabandyti sukurti ką nors tvirtesnio ir reikšmingesnio.

Žuvys (02 19–03 20)

Svajojate apie geresnes pareigas darbe ir didesnį atlygį? Pasiraitokite rankoves ir pasiruoškite iš peties paplušėti.

Nesitikėkite, kad kepti karveliai kris iš dangaus.

Antrojoje vasario pusėje galite sulaukti naujo darbo pasiūlymo. Jei jis įdomus ir finansiškai naudingas, būtinai apsvarstykite šį pasiūlymą. Tačiau neskubėkite apsispręsti.

Keletą dienų palaukite, pagalvokite ir pasitarkite su išmintingais bičiuliais ar šeimos nariais.

Vaikydamiesi savo svajonių karjeros, nepamirškite šeimos ir artimųjų. Skirkite jiems pakankamai laiko, nepasinerkite tik į darbinius rūpesčius.

Atidžiai rinkitės, kada ir ką valgote. Būsite itin linkę priaugti nereikalingo svorio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.