Palmira: savaitgalis gali padovanoti meilę iš pirmo žvilgsnio

Savaitgalis suteiks nemažai pasitenkinimo, jei skirsite jį bendravimui, kelionėms: susitikite su bičiuliais, aplankykite giminaičius. Sekmadienį derėtų vengti svaigalų ir audringų pramogų – tam puikus šeštadienis.Beje, šeštadienis išskirtinis įsimylėjėliams – tai svarbiausia ir palankiausia meilės diena kovą, tad jei skirsite ją mylimam žmogui ar sutuoktiniui, jūsų jausmai labiau įsiliepsnos.

Šiandien itin tikėtini žaibiški įsimylėjimai – iš pirmo žvilgsnio, kai viską nulemia pirmas akių kontaktas.<br>123rf nuotr.
Šiandien itin tikėtini žaibiški įsimylėjimai – iš pirmo žvilgsnio, kai viską nulemia pirmas akių kontaktas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 8:48 AM

Šiandien itin tikėtini žaibiški įsimylėjimai – iš pirmo žvilgsnio, kai viską nulemia pirmas akių kontaktas.

Ši diena palanki ir įvairiems kultūriniams, meno renginiams, švęsti, pramogauti. Šeštadienis iki 19 val. tinkamas ką nors vertingo ar dailaus įsigyti sau, namams, artimiesiems, mylimam asmeniui. Tai gali būti ir meno kūrinys, ir drabužis, ir prabangus papuošalas ar veido kremas, koks nors ypatingas skanėstas.

Šis laikas itin palankus moterims, tad joms reikėtų pagalvoti, ko jos nori, kaip siekia pasipuošti, save pradžiuginti, pagražinti. Tai, ką jos įsigis iki 19 val., ne tik puikiai tiks, bet ir ilgai džiugins. Šeštadienį nepraleiskite progos atlikti kosmetinių veido procedūrų, masažo, nueikite pas kirpėją – dabar yra galimybė rasti tobulai tinkančią šukuoseną.

Sekmadienis – kur kas ramesnis laikas, geras susitikti su bendraminčiais, palankus pažintims užmegzti. Tai geras laikas deryboms, partneriškiems susitarimams (nors tam kuo puikiausiai tiks ir šeštadienis).

Pirmadienis sudėtingas, verta atsiriboti nuo neprivalomo bendravimo ir imtis tik to, ką galite atlikti vieni. Nespręskite principinių problemų darbe, nesiaiškinkite santykių su vadovybe – ne laikas ko nors reikalauti, prašyti, siūlyti. Nepraraskite vadovybės pasitikėjimo – kuo atsakingiau atlikite savo užduotis. Diena ne itin palanki tvarkyti piniginius ir turto reikalus, skolinti ir grąžinti pinigus.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra svarbūs jums asmeniškai – jie susiję su aplinkiniais, tauta, valstybe.

Blogas ženklas: užuosti nemalonius kvapus, išlieti pieną.

Geras ženklas: užuosti gardžius aromatus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai dažnai apgaulingi – į juos nereikėtų kreipti daug dėmesio.

Blogas ženklas: išlieti pieną, jei ant jūsų užkristų medžio lapas ar šaka – dramatiškos permainos, čiaudėti nuo dulkių, jei akis niežėtų – apgaulės.

Geras ženklas: rasti daiktų iš geltono metalo, geltonų monetų, vaikišką žaisliuką, kaukę.

Iš sekmadienio į pirmadienį geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, esate teisingame kelyje. Gerai nebent save nuogą regėti – tai teisumo požymis. Jei nuogą matėte artimą žmogų ar draugą, iš jo sulauksite pagalbos. Itin blogai sapnuoti drabužius, ypač kailinius – apgaulė, iliuzijos. Rūkas, pelkė – liga. Voras arba balta spalva – aukštesnių jėgų apsauga.

Blogas ženklas: jei sutrūktų karoliai, grandinėlė, jei akmuo iš žiedo iškristų, plyštų drabužiai, siūlai trūktų, saga ištrūktų, išsitepti, ypač riebalais, rakštį įsivaryti – tai pažeidžiamumo, nužiūrėjimo, vidinės nešvaros požymis, jei tirptų kojos, rankos – galimas sveikatos pablogėjimas, liga, jei kūną niežėtų be aiškios priežasties – daug priešų turite.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, būti sulytam – apsauga, pagalba, išsivalymo, sveikatos atgavimo požymis.

Žvilgsnis į priekį: antradienis geras pradėti naujus darbus, imtis permainų; patartina vilkėti baltų, rožinių, alyvinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Šeštadienis – netikėtų susitikimų, romantiškų intrigų laikas, kai norisi ką nors pakeisti jausmų srityje. Tai metas, kai laimingai sprendžiasi meilės problemos. Kad sekmadienį jūsų nuotaika būtų puiki, pasistenkite artimiesiems, mylimam žmogui, sutuoktiniui parodyti daugiau dėmesio. Pirmadienį venkite įsipareigojimų – vargu ar pavyks tesėti pažadus.

Jautis (04 21–05 21). Šeštadienis – meilės metas, bet darbai jums gali būti pirmoje vietoje. Ir tai bus neteisinga mylimo asmens atžvilgiu (nebent kartu į juos kibtumėte). Vis dėlto ši diena jums itin palanki, tad viską ir visur suspėsite. Sekmadienis tinkamas pasirodyti visuomenėje, susitikimams su įdomiais žmonėmis, naujoms pažintims užmegzti. Pirmadienį būtų gerai praleisti šiek tiek ramiau, atsikvėpti.

Dvyniai (05 21–06 22). Savaitgalis – meilės metas. Šios dienos gali nulemti, kaip toliau susiklostys jūsų santykiai su vaikais, mylimu žmogumi ar sutuoktiniu, tad pažvelkite su meile į save, savo sutuoktinį – gal pavyks rasti aukso vidurį vertinant save, jūsų porą. Pirmadienis geras kūrybiniam darbui.

Vėžys (06 22–07 22). Neverta savaitgalį vykti toli, nebent pas artimus draugus (jausmų ir atstumo prasme). Tai puikios dienos bendrauti su vaikais ir meilės pasimatymui. Šeštadienis palankus supažindinti mylimą asmenį su jūsų šeima. Pirmadienis netinkamas jokiems svarbiems reikalams tvarkyti.

Liūtas (07 22–08 23). Nebūkite sau labai griežti, daugiau lengvabūdiškumo – būtina išsikrauti po įtemptos savaitės. Neribokite savo fantazijos, netramdykite norų, jausmų – džiaukitės gyvenimu. Ne tik jums palengvės – atsigaus ir jūsų draugai, artimieji (savo skundais juos, ko gero, jau nuvarginote). Pirmadienį pasisaugokite sukčių, vagių, melagių.

Mergelė (08 23–09 23). Savaitgalis puikus, tad būtų klaidinga užsisklęsti savyje – draugai, mylimas žmogus leis patirti daug džiaugsmo, nusiraminti ir atgauti pusiausvyrą. Galimi nepaprasti susitikimai, intriguojantys sutapimai viešint ar priimant svečius. Palanku aplankyti seniai matytus, toli nuo jūsų gyvenančius draugus, giminaičius. Pirmadienį tikėtinos nenumatytos išlaidos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pakovokite už savo jausmus šeštadienį – tai gera proga tapti nugalėtoju. Įsimylėjėliams prasminga savaitgaliui išvykti kur nors į atokesnę vietą, kad galėtumėte pabūti vieni. Sekmadienį pasistenkite nudžiuginti dovana jums brangų asmenį. Pirmadienį neverta demonstruoti iniciatyvos, imtis ryžtingų veiksmų, kad ir kuo užsiimsite.

Skorpionas (10 23–11 23). Savaitgalį patartina nevarginti savęs nei darbais, nei bendravimu, bet romantiški pasimatymai, be abejo, nenuvargins, tad derėtų susitikti su mylimu asmeniu, net jei labai tingėsite. Pirmadienis irgi geras atsipalaiduoti, tad darbus geriausia atidėti antradieniui.

Šaulys (11 23–12 22). Savaitgalis, ypač šeštadienis, – malonių staigmenų, netikėtų pažinčių (ir romantiškų) metas, tad neverta užsisėdėti namuose: laimė nusišypsos svečiuose. Pirmadienį galimi netikėtumai – gali suirti planuotas susitikimas. Bet kokiu atveju ši diena nėra gera bendrauti, susitarimams.

Ožiaragis (12 22–01 21). Šeštadienį atsipalaiduoti trukdys reikalai, bet pamirškite rūpesčius – tai meilės diena ir ją reikia skirti jausmams. Sekmadienį nebesijausite tokie suvaržyti pareigų ir atsakomybės jausmo, ypač jei atsidursite smagioje draugijoje. Pirmadienį gali būti tam tikrų veiklos apribojimų – ne laikas su vadovybe aptarinėti jums svarbius klausimus.

Vandenis (01 21–02 20). Šeštadienis palankesnis draugiškiems susitikimams, romantiškiems pasimatymams, o sekmadienis – oficialesniam bendravimui. Priimkite dalykinius pasiūlymus, gautus šeštadienį. Pirmadienį būkite atsargesni kelyje – didesnė traumų tikimybė.

Žuvys (02 20–03 21). Labiau tikėkite tais, kuriuos mylite. Ir nepamirškite to parodyti – rūpinamasis mylimu asmeniu ne tik sustiprins jūsų ryšį, bet ir padės atgauti ramybę, gerą nuotaiką. Pirmadienis gana pavojingas – neįsivelkite į finansinę avantiūrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.