Palmira įspėjo: saugokite savo ramybę, sveikatą, turtą

Trečiadienis, kovo 11-oji, iki 18 val. 30 min. nepalankus romantiškiems pasimatymams, naujoms pažintims užmegzti, vertingiems daiktams įsigyti ar dovanoms teikti.

Geras ženklas: rasti žiedą, papuošalą, pinigų, išeinant iš namų sutikti žmogų su nešuliais ar pilnu kibiru.<br>123rf nuotr.
Geras ženklas: rasti žiedą, papuošalą, pinigų, išeinant iš namų sutikti žmogų su nešuliais ar pilnu kibiru.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 11, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 10, 2018, 11:42 PM

Išaugs avarijų (kelyje, buityje), nelaimingų atsitikimų, gaisrų, sprogimų tikimybė. Būkite atsargesni su elektra, elektros prietaisais, kompiuteriais. Trečiadienį labiau tikėtini ir apsinuodijimai maistu.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį dažniausiai apgaulingi. Vis dėlto košmarai gali reikšti ir įspėjimą apie gresianti pavojų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač pinigus, raktus, jei akmuo iš žiedo iškristų, jei kišenė prakiurtų, išeinant iš namų sutikti žmogų su tuščiu kibiru.

Geras ženklas: rasti žiedą, papuošalą, pinigų, išeinant iš namų sutikti žmogų su nešuliais ar pilnu kibiru.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis – kritinis metas, kai greitai įsižiebia konfliktai, genda darbo technika, jei tektų imtis svarbių užduočių, geriau tai daryti po 13 val. 40 min.; palankios spalvos – žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Trečiadienis iki vakaro nepalankus (geriau jį leisti namie). Ir nesiaiškinkite tądien santykiu su mylimu asmeniu – ne laikas ginčytis, priekaištauti. Labiau pasaugokite pinigus – galimos vagystės, nuostoliai.

Jautis (04 21–05 21).Derėtų labiau rinktis, su kuo bendrauti, – venkite agresyvių, piktų, pavydžių asmenų. Tai, beje, ir netikėtų nuostolių, nusivylimų laikas (kai kuriais draugais, mat kaukės tądien nukris). Geriau šią dieną jums praleisti namie su artimaisiais.

Dvyniai (05 21–06 22).Labiau pasaugokite pinigus ir turtą. Venkite ginčų su antrąja puse.

Vėžys (06 22–07 22).Būkite saikingesni švęsdami ir labiau pasaugokite gerus santykius su mylimu asmeniu. Būkite atidesni vaikams, nereaguokite į jų provokacijas.

Liūtas (07 22–08 23). Trečiadienis sunkus ir nepalankus – labiau pasaugokite save, venkite neprivalomo darbo, būkite atidesni maisto kokybei.

Mergelė (08 23–09 23). Atsakingų susitikimų rytdienai neatidėkite – tai bus kritinis laikas, kai galima nukentėti per ginčus ir skubėjimą, lengvabūdiškumą ar patiklumą. Būkite atsargesni vairuodami ar eidami gatve. Labiau pasisaugokite melagių, liežuvautojų, vagių, sukčių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį tiesiog pasistenkite su niekuo nesusipykti. Itin atidūs turite būti savo poros jausmams, poreikiams. Ne laikas priekaištauti sutuoktiniui dėl jausmų ar pinigų stygiaus, nes tuomet jų dar labiau sumažės.

Skorpionas (10 23–11 23).Būkite santūresni, saikingesni, ypač pramogaudami ir vaišindamiesi (labiau rinkitės, ką valgyti, – gali sutrikti virškinimas).

Šaulys (11 23–12 22). Trečiadienis problemiškas – saugokite savo ramybę, turtą, sveikatą ir būkite atidesni vaikams. Diena nėra palanki romantiškiems nuotykiams.

Ožiaragis (12 22–01 21). Būkite atidesni bei pagarbesni savo poros nuomonei ir norams. Ir būkite labiau paslaugūs, atidūs savo mamai.

Vandenis (01 21–02 20). Trečiadienį būkite atidesni tėvams – likite kantrūs jų pastaboms, priekaištams. Tądien venkite ginčų su mylimu asmeniu. Pasisaugokite vagių, sukčių, apgavikų.

Žuvys (02 20–03 21). Nors trečiadienis jums palankus, jei esate įtakingas asmuo, santūriau reaguokite į kitų komplimentus, itin naudingus pasiūlymus ar ypatingas dovanas – gal tai Trojos arklys?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.