Astrologė Palmira: blogas ženklas juoktis ir pasakoti anekdotus

Verta neužmiršti ir savo akmens talismano.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2015, 2:21 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 7:57 PM

Kad ir kuo užsiimsite, tai darykite su meile ir, jei įmanoma, kūrybiškai. Netinkamas laikas imtis skubių reikalų, derėtis, diskutuoti – gražiuoju nebus paprasta susitarti. Mat aplinkiniams svarbu išlikti laisviems ir nepriklausomiems – jūsų norus, valią jie gali suprasti kaip prievartą...

Šiandien labai svarbu profesionalumas – neskubėkite priimti atsakingo sprendimo nepasitarę su reikalą išmanančiu specialistu. Naujų darbų pradėti apskritai netinka. Na, o geriausia svarbų apsisprendimą atidėti rytdienai – tada intuityviai pasirinksite reikiamą kryptį, tinkamą lyderį bei tinkamiausią kelią.

Nepalanku pramogauti, švęsti, diena nekokia ir romantiškiems pasimatymams, pažintims. Šiandien blogu ženklu laikoma juoktis, pokštauti, pasakoti anekdotus, tad patartina būti ramesniems, santūresniems.

Verta neužmiršti ir savo akmens talismano.

Šįryt 5 val. 53 min. Merkurijus įėjo į Žuvų ženklą, kuriuo judės iki kovo 31 d. Kai Merkurijus Žuvyse, užgoždamas logiką, racionalumą ima vyrauti intuityvus mąstymas – vaizdiniai, jutiminiai įspūdžiai tampa lemtingi, geriausiu atveju tai formuoja mitinį, poetinį pasaulio suvokimą. Nyksta riba tarp to, kas įsivaizduojama ir realu, tarp „mano“ ir „kitų“, dėl to daugėja tuščių vilčių, melo, apgaulių, vagysčių, plagijavimo. Darosi sunkiau reikšti mintis, mažėja poreikis bendrauti, tačiau labiau pasiduodama aplinkinių įtakai, paisoma jų nuomonės – vadovaujamasi ne savo galva, o tradicijomis (kartais ir neveiksmingomis, atgyvenusiomis) bei vyraujančiomis nuostatomis (jos irgi gali klaidinti).

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo reikšmingi tiems, kurie kelyje, kurie nenakvojo namie, taip pat aktoriams. Šios nakties sapnai atskleidžia asmenines galimybes, profesinę potenciją, net intrigas profesinėje srityje. Matytos detalės itin reikšmingos – padės rasti tinkamiausią būdą dabartinėms problemoms įveikti. Gerai, jei regėjote dangų, žvaigždes, vaivorykštę, buvote nuogi. Deganti žvakė, lempa – svarbus profesinis įvykis. Būti su storu pilvu – pinigai, pelnas. Blogai būti liesam – nuostoliai; vandenį regėti – apkalbos; įvairius drabužius matuotis – vienu metu teks užsiimti priešingais darbais, tad gresia išsekti; veidrodį sudaužyti – žlugimas, katastrofa.

Blogas ženklas: jei į akis kas nors įkristų, bato kulniukas nulūžtų, kas nors žemėmis apibarstytų, purvu išsitepti, paukščio klyksmas virš galvos, jei šukos sulūžtų, namie kanalizacija užsikimštų, langas, veidrodis sudužtų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kas nors pašauktų, virš galvos debesys išsiskirstytų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui.

Avinas (03 21–04 21). Nors aplinkybės verčia išvysti nemaloniąją gyvenimo pusę, tai padės suprasti svarbius dalykus, ieškoti išmintingų būdų esamoms kliūtims nugalėti. Nepirškite visiems savo nuomonės (ypač kolegoms ar sutuoktiniui), nes jums svarbūs žmonės būtinai pasielgs atvirkščiai.

Jautis (04 21–05 21). Sunki diena. Nieko nedarykite supykę ar iš noro įrodyti priešingą tiesą, nors aplinkiniai jus gali ir provokuoti. Jei esate neteisūs, pripažinkite tai ramiai, jei matote, kad klysta artimas žmogus, jūsų vaikai, – kuo paprasčiau pareikškite savo nuomonę (ir nebauskite jų). Galimi skandalai dėl senų skolų ar vaikų išlaidų.

Dvyniai (05 21–06 22). Būsite priversti spręsti seną konfliktą, ieškoti būdų skoloms grąžinti, skubėti atlikti nebaigtų darbų. Itin svarbu siekti abipusio supratimo su partneriais, kolegomis bei šeimos nariais.

Vėžys (06 22–07 22). Neužsiimkite darbais, reikalingais didelio išmanymo, atidumo, nuoseklumo, – būtinai ką nors sugadinsite ir pakliūsite į aklavietę. Dažniau konsultuokitės su žinovais, gerbkite kolegų nuomonę. Pasistenkite atlikti užvilkintus darbus, atsiteisti su skolintojais.

Liūtas (07 22–08 23). Apgaulinga diena: nesižavėkite avantiūromis, nerizikuokite savo garbe. Netinkamas laikas rimtam pokalbiui su vaikais – jie bus linkę atstumti jūsų tiesas, o ne jas priimti. Venkite ginčytis, ką nors įrodinėti bendraudami ir su mylimu asmeniu.

Mergelė (08 23–09 23). Nieko rimta darbe nesiimkite, juolab nesiaiškinkite santykių su viršesniais kolegomis, šefu. Nepasiduokite įkalbinėjimams, nekreipkite dėmesio į apkalbas. Nemaža įvairių avarijų buityje ir kelyje tikimybė. Būkite nuoširdesni artimiesiems – atjauskite juos (ypač motiną).

Svarstyklės (09 23–10 23). Kuo labiau skubėsite, tuo labiau vėluosite – nesiveržkite greitai kur nors nuvykti ar žaibiškai sutvarkyti reikalo. Savo žodžius irgi derėtų labiau apgalvoti – karštakošiškai nieko nežadėkite, nepagalvoję nepasirašykite jokių popierių.

Skorpionas (10 23–11 23). Paskubomis netvarkykite piniginių, turto reikalų, pasiruoškite galimam jų vilkinimui, venkite ir finansinių įsipareigojimų. Nerizikuokite solidžiais pinigais, nesiskolinkite didelių sumų – dėl to galite patirti vien nuostolių. Ne laikas ir su sutuoktiniu aptarinėti šeimos biudžetą – kaipmat susipyksite.

Šaulys (11 23–12 22). Kas daug nori – mažai gauna. Kova už principus baigsis jums naudingai, tačiau atims daug jėgų, sustabdys reikalo sėkmę, sukiršins su viršininkais, tėvais. Didelė traumų dirbant, tvarkantis namie, einant, važiuojant tikimybė – galite nesėkmingai kristi, atsitrenkti ar sugadinti darbo instrumentą.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nurimkite – vilkinimas neišvengiamas. Vargu ar pavyks ką nors išsiaiškinti, paaiškinti ar įtikinti savo ketinimų teisingumu. Nebendraukite su tais, kurie siekia iš jūsų naudos.

Vandenis (01 21–02 20). Nesiveržkite į priekį neatsigręždami atgal – praeities klaidos laiku sustabdys. Aplinkybės trukdys susidoroti su senomis problemomis. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais.

Žuvys (02 20–03 21). Ne laikas kovoti už pažeistus dalykinius interesus, netinka ir griežtai ko nors reikalauti iš šefo, net jei jums tai priklauso, – atidėkite šį pokalbį. Gresia nesklandumai bendraujant su vyresnio amžiaus žmonėmis, partneriais – tiek darbe, tiek namie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.