Palmiros pamokos: šeštadienį megzkite pažintis, sekmadienį – ne

Šeštadienis – vienintelė palankesnė diena iki Saulės užtemimo kovo 20 d. Tądien nestigs energijos ir drąsos, pakaks sumanumo ir sėkmės rizikuojant.

Iš penktadienio į šeštadienį svarbūs tik sapnai, regėti per saulėtekį. Puiku, jei skraidėte, girdėjote savo vardą.<br>123rf nuotr.
Iš penktadienio į šeštadienį svarbūs tik sapnai, regėti per saulėtekį. Puiku, jei skraidėte, girdėjote savo vardą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 10, 2018, 12:12 PM

Bus lengva pasiduoti azartui, leistis į avantiūras, kils ne viena išganinga idėja. Bendraukite, užmegzkite pažintis – šie žmonės virs tikrais bičiuliais.

Būkite smalsūs, aktyvūs, tiesa, venkite kritinių pastabų, ironijos – greitai sugadinsite artimiesiems ir aplinkiniams nuotaiką. Stenkitės labiau kitais pasirūpinti, pamirškite savo problemas, nekalbėkite apie save.

Patartina ugdyti humoro jausmą, palanku linksmintis, pramogauti – nedera liūdėti, užsisklęsti. Tai geras laikas meilės pasimatymams.

Šeštadienis tinkamas siūdintis ar pirkti drabužius, rankines, rinkti vardus, spėti ateitį iš tekstų, mesti burtus. Palanku kirpti plaukus, nagus. Derėtų daugiau pėsčiomis vaikščioti, vengti naudotis transportu.

Patartinas didesnis fizinis krūvis, palankios fizinės treniruotės (tiesa, bus didesnė stuburo ir kelių traumų tikimybė). Namie verta imtis sunkesnių fizinių darbų, palanku pertvarkyti namus iš esmės, bet būkite atidesni lipdami, venkite kilnoti didelius svorius.

Sekmadienis – sudėtingesnė diena, derėtų vengti naujų pažinčių ir svetimų žmonių. Nepalanku žadėti, įsipareigoti. Būkite atidesni ir atsargesni prekyvietėse, viešajame transporte. Tai bloga diena prekybininkams, žiniasklaidos ir transporto tarnybų darbuotojams.

Šeštadienis – tas laikas, kai dera atsisakyti to, kas nereikalinga. Palanku išnešti iš namų senus daiktus, nereikalingus drabužius, medituoti prie ugnies.

Nuo pirmadienio prasideda paskutinės penkios Žuvų, paskutinio Zodiako ženklo, dienos, siejamos su didžiulių ciklų užbaigimu ir vidiniu susitelkimu, susikaupimu, liūdesiu. Tai metas, netinkamas pradėti ką nors nauja ir linksminti – senovės persai šias penkias dienas vadino raudų dienomis.

Šeštadienį 15 val. 3 min. Saturnas Žemės stebėtojo atžvilgiu sustoja ir ima judėti atatupstas. Šis atbulinis, arba retrogradinis, judėjimas truks iki rugpjūčio 2 d. Kai Saturnas retrogradinis, sunkiau pakeliama askezė, izoliacija, stinga nuoseklumo, sistemiškumo.

Tai palankus metas persvarstyti ir keisti asmeninius įsitikinimus, kad jie taptų tikra vidine atspara, neleidžiančia palūžti.

Iš penktadienio į šeštadienį svarbūs tik sapnai, regėti per saulėtekį. Puiku, jei skraidėte, girdėjote savo vardą. Blogai kristi, plaukti valtimi, medžius kirsti.

Blogas ženklas: sutikti juodą katę, jei drabužis praplyštų, daug plaukų išsipeštų, vandenį ant kelių užsipilti.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo puiku susapnuoti knygas, laiškus, ką nors skaityti, rašyti taip pat išgirsti – žodžius, muziką. Blogai, jei regėjote ugnį.

Blogas ženklas: pieną išlieti, jei be aiškios priežasties gestų ugnis, šviesa išsijungtų, jei perdegtų elektros lemputė, jei laikrodis ar veidrodis sudužtų.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negerumų jūsų gyvenime pabaiga, rasti laikrodį ar gauti jį dovanų.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite jokių rimtų problemų. Buvo gerai regėti nebent ryškią šviesą, ugnį.

Blogas ženklas: jei ugnis be priežasties užgestų (renkatės uždavinį ne pagal savo jėgas), jei kas nors kelią pastotų, gaišintų (jūsų pasirinktas tikslas neteisingas), abejoti, vandenį išlieti (turite daug skolų šeimai).

Geras ženklas: ką nors pamesti (sumažės kliūčių užsibrėžtam tikslui pasiekti), jei paukštis paženklintų jus ar jūsų daiktą (laukia svarbios užduotys), išvysti laužą (pakaks tvirtumo savo sumanymams įgyvendinti).

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus naujiems darbams pradėti, bendrauti, keliauti, svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – geltona, žydra, melsvai žalsva.

Avinas (03 21–04 21). Šeštadienį palanku su svarbiais žmonėmis aptarti veiklos, karjeros klausimus – būkite drąsūs, ryžtingi. Sekmadienį panašūs pokalbiai jau nebus naudingi – šią dieną geriausia skirti bendravimui su tėvais, seneliais, aišku, jei jūsų tikslas parodyti jiems daugiau meilės, pagarbos (jokių ginčų, santykių aiškinimosi, priekaištų). Pirmadienį galimi netikėti pavojai, net išdavystės.

Jautis (04 21–05 21). Atsipalaiduokite šeštadienį gerų draugų kompanijoje – tai gera diena viešnagėms, taip pat išvykai į gamtą. Sekmadienį geriau atsiriboti nuo svetimų ir vengti pažadų net saviems. Nerizikuokite tądien vairuodami ir pasisaugokite pavyduolių, intrigantų. Pirmadienį gali tekti spręsti sudėtingas problemas darbe – tai nelauktų konfliktų, nenumatytų kliūčių diena.

Dvyniai (05 21–06 22). Būsite įsitempę, tačiau šeštadienį pavyks išspręsti painią problemą: drąsiai ryžkitės lemtingai permainai. Sekmadienį pajusite, kad imate prarasti iniciatyvą, ir iš tiesų galite netektų užimtų pozicijų, jei reaguosite į provokacijas ar patys aplinkinius provokuosite. Turite tądien ir pirmadienį užimti gynybines pozicijas – ne laikas pulti, imtis ko nors nauja. Sekmadienį itin didelė traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Nesinorės būti vieniems – šeštadienį kaip tik palanku ieškoti naujų pažinčių. Sekmadienį, atvirkščiai, geriau apsiriboti namais, šeima, senų bičiulių draugija, tik būkite tolerantiškesni. Pirmadienis įtemptas, pavojingas – gali nutikti kas tik nori. Būkite atidūs ir atsargūs, saugokite savo ramybę, turtą, gerus santykius namie ir darbe.

Liūtas (07 22–08 23). Savaitgalis kupinas rūpesčių ir darbų, šeštadienį iš tiesų pavyks nuveikti daug naudingų dalykų. Sekmadienis bei pirmadienis jau sudėtingi – būsite linkę ginčytis, pykti, išaugs ir traumų, autoavarijų tikimybė. Mažiau kritikuokite kitus – niekas neįvertins jūsų maksimalizmo.

Mergelė (08 23–09 23). Savaitgalio nuotaikos visais smagios, tad pavyks išsijudinti ir atlikti nemalonius, bet privalomus darbus. Šeštadienis – palanki diena ir šeimos šventei, meilės pasimatymui. Sekmadienis ir pirmadienis – komplikuotos dienos, tad neplanuokite nieko rizikingo – dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių gali tekti keisti planus, atsisakyti kokio nors pirkinio, susitikimo ar kelionės. Venkite šiomis dienomis ginčytis, priekaištauti. Branginkite gerus santykius su savo pora, mylimu asmeniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį palanku imtis kokio nors svarbaus darbo namuose kartu su šeima. Sekmadienis – sudėtingas, konfliktiškas, išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Neverta tądien kur nors vykti – geriausia laiką leisti su artimaisiais. Pirmadienį gali kilti rūpesčių avantiūristams.

Skorpionas (10 23–11 23). Šeštadienis puikus bendrauti, keliauti, tiesa, vakare ir sekmadienį verta atsisakyti pramogų, bendravimo, juolab rizikingų kelionių. Šeštadienis itin palankus higieninėms, kosmetinėms procedūroms. Sekmadienį venkite ginčų su sutuoktiniu. Pirmadienį gali tekti laikinai atsisakyti ambicingų planų. Tai blogas laikas atsakingiems dalykiniams pokalbiams ir kelionėms.

Šaulys (11 23–12 22). Šeštadienis – sėkmingų avantiūrų metas. Beje, ši diena puiki ko nors sudėtingo imtis kartu su vaikais – tai suartins, padės išspręsti ankstesnius nesklandumus. Sekmadienį svarbu būti santūresniems: nebūkite šnekūs ir išlaidūs, labiau pasirūpinkite savais. Pirmadienis bus patikrinti jūsų diplomatiniai gebėjimai, ypač bendraujant su kaimynais, giminaičiais, bendrakeleiviais.

Ožiaragis (12 22–01 21). Savaitgalis – jūsų lyderystės metas, kai visi suvokia, kad esate geriausi. Šeštadienį tinka demonstruoti ryžtą tvarkant namus, sprendžiant šeimos problemas. Diena tinkama aktyviam poilsiui su šeima ar mylimu asmeniu – drauge sportuokite, keliaukite, pramogaukite. Sekmadienį būkite santūresni ir pagarbesni bendraudami, pasaugokite rankas, pirštus, būkite atidesni vairuodami ar eidami keliu. Pirmadienis galimos priverstinės išlaidos, baudos.

Vandenis (01 21–02 20). Savaitgalis – pasyvus metas, kai reikia atsiriboti nuo reikalų, nereikalingo bendravimo. Šeštadienį tinka tvarkyti senus dokumentus, ieškoti dingusių daiktų, slaptos informacijos. Galite išgirsti ir vertingą naujieną, gauti išskirtinį pasiūlymą. Sekmadienį netinka bendrauti su svetimais, ypač nereikėtų tvarkyti finansinių reikalų – bus lengva jus suklaidinti, apgauti. Pirmadienį bus itin svarbu mokėti patylėti ir nesiimti atsakomųjų veiksmų ginčo, konflikto atveju. Nerizikuokite kelyje.

Žuvys (02 20–03 21). Šeštadienis smagus – tai šauni diena gimtadieniui švęsti: jūsų ir svečių nuotaika bus pakili. Jeigu sugalvosite švęsti sekmadienį, geriau į namus nekviesti mažai pažįstamų žmonių – apsiribokite tik savais. Pirmadienį galimi netikėti smūgiai, kai tenka atsitraukti ir sumokėti už savo ir ne savo klaidas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.