Palmira įžvelgė: jei ko nors atsisakysite, prarasite negrįžtamai

Nelengvas ir fatališkas Mėnulio mėnesio pabaigos metas prieš Saulės užtemimą Žuvų ženklo ir viso Zodiako pabaigoje, kai atrodo, kad nėra iš ko rinktis (nebent iš dviejų blogybių). Tiesą sakant, yra.

Pasistenkite šiandien labiau atsiriboti nuo aplinkinių, nesivadovaukite svetima nuomone.<br>123rf nuotr.
Pasistenkite šiandien labiau atsiriboti nuo aplinkinių, nesivadovaukite svetima nuomone.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 1:28 PM

Šis pabaigų pabaigos užtemimas pataria visas problemas spręsti atsitraukiant (tarkim, nėra žmogaus – nėra problemų). Bet jei šiuo metu ko nors atsisakysite – prarasite negrįžtamai. Bet kokiu atveju šiandien,kovo 19-ąją, ketvirtadienį, ypač rytoj, labai geras laikas atsisakyti žalingų įpročių (rūkymo, keiksnojimo, dykinėjimo, saviėdos ir t.t.).

Na, o ši diena kritinė, tad viskas gali nepatikti, atrodyti blogai, ydingai. Kad ir kaip būsite kuo nors nepatenkinti, pasistenkite susitvardyti ir nepasakyti, ko nereikėtų sakyti, nes bus lengva susipykti, sugadinti svarbų reikalą. Neadekvati reakcija ir konfliktai – šios dienos požymiai.

Pasistenkite šiandien labiau atsiriboti nuo aplinkinių, nesivadovaukite svetima nuomone. Kad ir kuo užsiimsite, siekite būti gerai informuoti. Derėtų paisyti nuojautų – jei įtarsite ką nors negero, nerizikuokite.

Kita vertus, asmeninės ambicijos irgi gali būti sureikšmintos, o svetima nuomonė, reikalavimai vertinami kaip kliuvinys. Ne laikas ir aiškintis santykius – bus daug pykčio, nepasitenkinimo ir jokių perspektyvų.

Nepalanku pradėti naujų darbų, pasirašyti dokumentų, susitarimų. Netinka ir žodžiu įsipareigoti, užmegzti pažinčių. Atsargiau vairuokite automobilį.

Antradienį 12 val. 16 min. Venera įėjo į Jaučio ženklą ir judės juo iki balandžio 11 d. Tai viena geriausių Veneros padėčių, nes ji – Jaučio šeimininkė. Įsivyraus žemiški vertinimo kriterijai, svarbūs taps realūs, konkretūs džiaugsmai ir laimėjimai. Pakaks praktiškumo ir tvarkant piniginius, turto reikalus, ir jausmų srityje – tai sočiųjų romantikos laikas. Šiuo metu dažnai peršamasi ir tuokiamasi iš išskaičiavimo.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški, jei buvo aiškūs, suprantami. Manoma, kad šiąnakt sapne gauti patarimai itin svarbūs.

Blogas ženklas: jei ugnis gestų be aiškios priežasties, išlieti pieną, jei kristų peiliai, šakutės, rasti namie surūdijusių metalinių daiktų.

Geras ženklas: jei katė ant jūsų užšoktų, įdrėkstų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis – kritinė Saulės užtemimo diena, netinkama pradėti nieko nauja, užsiimti kuo nors rizikingu, švęsti; patartina nešioti auksaspalvius, gelsvus drabužius, reikėtų vengti žalios, rudos, juodos, tamsiai mėlynos spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Kritinis metas, ypač tiems, kurie gimė pirmomis ženklo dienomis. Venkite tuščių kalbų bei pažadų, ant nieko nepykite, niekur neskubėkite (ypač vairuodami automobilį). Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.

Jautis (04 21– 05 21). Gali sužlugti tai, dėl ko buvote garantuoti. Tad mažiau planuokite, svajokite – viskas gali išeiti priešingai. Nepatartina tvarkyti finansinių reikalų. Vertėtų labiau pasaugoti santykius su draugais, mylimu žmogumi.

Dvyniai (05 21–06 22). Esate kupini energijos, pasitikėjimo savimi bei ryžto viską perdaryti, tačiau saiko ir sveiko proto gali pritrūkti, o dabar bus lengva sugriauti tai, ką ilgai statėte. Didesnė traumų bei konfliktų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Apgaulinga diena – situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Itin atidūs būkite atlikdami užduotis – didelė profesinių klaidų tikimybė. Tikrinkite svarbius pranešimus iš užsienio, taip pat iš įtakingų asmenų – informacija gali nepasitvirtinti.

Liūtas (07 22–08 23). Sunki, pavojinga diena, kai vienu netikusiu žodžiu galite sugriauti pasitikėjimą savimi, savo sugebėjimais. Geriau nereikšti nuomonės, ypač profesiniais klausimais – nemenka rizika prarasti autoritetą. Namie venkite pamokslauti, taktiškiau bendraukite su vaikais. Būkite švelnesni, jautresni sutuoktiniui, mylimam asmeniui. Tinkamas laikas nutraukti draugystes, kenkiančias santykiams šeimoje ir jūsų doram vardui.

Mergelė (08 23–09 23). Kol kas reikėtų atsisakyti svarbaus dalykinio sumanymo, kitaip galite susipykti su vadovybe, patirti nuostolių ir kitokių problemų. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems, ieškokite sąlyčio taškų – ir taip pakaks nepasitenkinimo, noro konfliktuoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dėl niekų gali sužlugti svarbus reikalas. Tačiau šios dienos nesėkmės labiausiai gali pakenkti sveikatai, tad mokėkite pasirūpinti savimi: nepersidirbkite, atsargiau elkitės su darbo ar buitine technika. Galimos ir traumos.

Skorpionas (10 23–11 23). Geriau šiandien pralaimėti, juolab kad pergalės kaina bus itin didelė, o pralaimėjimai nebus skaudūs. Nesivelkite į avantiūras, nepasiduokite azartui tiek dirbdami, tiek pramogaudami. Nesipykite su mylimu žmogumi, galvokite, ką kalbate, ir nesiklausykite, ką kalba kiti. Būkite atidesni vaikams, labiau juos pasaugokite.

Šaulys (11 23–12 22). Siekite atsiriboti ne tik nuo visokių reikalų, bet ir nuo blogų, liūdnų minčių, nerimo ir įtarinėjimų. Būkite atidesni tėvams bei savo atžaloms. Ne laikas aiškintis meilės santykius – galite pradėti be pagrindo pavyduliauti, priekaištauti ten, kur reikėtų patylėti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nors nesate lengvabūdžiai, šiandien galite leistis į netikusią avantiūrą spaudžiami šeimos ar draugų, giminaičių. Nesivelkite į ginčus, niekam nieko nežadėkite. Didesnė vagysčių, autoavarijų tikimybė.

Vandenis (01 21–02 20). Gali paaštrėti finansinės problemos, bet šiandien netinka spręsti šio klausimo. Būkite kantresni su sutuoktiniu – priekaištais, nepasitenkinimu santykius bus paprasta atšaldyti iki išsiskyrimo temperatūros.

Žuvys (02 20–03 21). Pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktui ir ramiau viską vertinti. Išaugs nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė, galimas smurtas. Būkite atsargesni vaikščiodami, vairuodami, net dirbdami kasdienius darbus. Pasisaugokite vagių, apgavikų. Itin atidūs turi būti tie, kurių gimtadienis šiomis dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.