Palmira paragino megzti pažintis ir keliauti

Nors Saulės užtemimo sukelta įtampa dar bus juntama, tvarkyti reikalus, dėl ko nors susitarti ar tiesiog susitaikyti bus lengviau.

Nors Saulės užtemimo sukelta įtampa dar bus juntama, tvarkyti reikalus, dėl ko nors susitarti ar tiesiog susitaikyti bus lengviau.<br>123rf nuotr.
Nors Saulės užtemimo sukelta įtampa dar bus juntama, tvarkyti reikalus, dėl ko nors susitarti ar tiesiog susitaikyti bus lengviau.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 11:03 AM

(Beje, stipri užtemimo įtaka mus lydės dar mėnesį, o kai kurie asmenys, tarkime, tie, kurių gimtadienis arti Saulės užtemimo ar kurie kitaip rezonuoja su buvusiu kovo 20 d. užtemimu, patirs nemenką jo įtaką dar tris mėnesius ar net metus iki kito savo gimtadienio.)

Ši diena, kovo 24-oji, antradienis, bus gera bendrauti, palanki užmegzti pažintis (ypač romantiškas, draugiškas). Ji tinkama draugiškiems ir oficialiems susitikimams, kelionėms.

Šiandien pavyks įžvelgti tolesnes perspektyvas, tad neblogai kurti ilgalaikius projektus. Tiks tvirtinti ir ilgalaikes sutartis. Vis dėlto tai painus metas tarp dviejų užtemimų (kovo 20 d. Saulės, o balandžio 4d. – Mėnulio), tad kritiškiau vertinkite gautus pasiūlymus, išgirstą naują informaciją.

Diena bus labiau palanki moterims ir vyresnio amžiaus asmenims.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapne gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurę – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai. Ypač gerai buvo sapnuoti šaltinį, švarų šaltą vandenį.

Ugnis – pavojus, apgaulės; miškas – baimės; danties netekti – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė, jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite nereikalingų dalykų savo gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį – pergalė kovojant su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas pradėti tvarkyti atsakingus darbus, svarbius profesinius reikalus; patartina vilkėtiti pastelinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Verta spręsti konfidencialias finansines problemas – atsiras rėmėjų, pagalbininkų. Ir neatsisakykite patys padėti – itin atidūs būkite senų žmonių prašymams. Pasirūpinkite ir benamiais gyvūnais (prieglaudą paremti visada galima). Vakaras palankus susitikti su senais draugais.

Jautis (04 21–05 21). Venkite prisiimti atsakomybę nepagalvoję ir venkite už kitus laiduoti: už neapgalvotą tarpininkavimą teks atsakyti. Mokėkite saugoti savo gerą vardą. Palanki pirma dienos pusė, ji tinkama atsakingiems susitikimams. Po 15 val. palanku tvarkyti finansinius reikalus.

Dvyniai (05 21–06 22). Nesiimkite jokių skubių tvarkymo darbų pirmą dienos pusę – ji gera imtis konfidencialių reikalų. Po 15 val. sėkmingas laikas, tinkamas ir svarbiam dalykiniam pokalbiui, ir meilės pasimatymui. Galima staigmena iš kažkada mylėto žmogaus.

Vėžys (06 22–07 22). Pirma dienos pusė gera kreiptis su prašymu, palanki planuoti būsimus darbus, aptarti juos su partneriais, klientais, vadovybe ir pan. Po 15 val. nieko svarbaus nesiimkite.

Liūtas (07 22–08 23). Puiki diena, ypač moterims. Nors diena gera tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, vis dėlto nepersistenkite, raskite laiko dažniau atsipalaiduoti, pamiršti rūpesčius. Kita vertus, moterims itin svarbių ir skubių reikalų geriau neatidėti ir baigti juos šiandien.

Mergelė (08 23–09 23). Palanki diena tiek spręsti meilės bei šeimos bendravimo problemas, tiek užsiimti svarbiais dalykiniais reikalais. Tik būkite apdairūs tvarkydami finansinius reikalus – dabar svarbu neskubėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tikėkite įvykių prasmingumu – viskas, kas vyksta, į naudą. Galimos priverstinės išlaidos dėl artimųjų ar giminaičių problemų, bet ir tai į naudą. Antra dienos pusė po 15 val. ramesnė – atgausite dvasinę pusiausvyrą.

Skorpionas (10 23–11 23). Būkite kritiškesni sau, jei esate nepatenkinti sutuoktiniu, tai gali būti ženklas, kad esate neišsprendę savo vidinių problemų. Mąstykite, ką ir kaip reikėtų taisyti bendraujant su artimaisiais, dalykiniais partneriais. Ir mokėkite prisipažinti, kur esate kalti ir kur ne, nekaltinti, nesmerkti kitų. Vakaras gana įtemptas – nepalankus bendrauti ir aiškintis santykius.

Šaulys (11 23–12 22). Gera diena, tiesa, įprastiems dalykams, veiksmams skirkite daugiau laiko nei paprastai – šiandien nieko greitai nevyks. Palanku pasirašinėti ilgalaikes darbo sutartis.

Ožiaragis (12 22–01 21). Aplinkybės palengva keičiasi ir iki pergalės ne taip toli. Likite taktiški, tolerantiški su pavaldiniais darbe ir namie su artimaisiais – perlenkta lazda gali ir sulūžti. Pirma dienos pusė iki 15 val. palankesnė.

Vandenis (01 21–02 20). Iki pietų liūdnokas laikas: greičiau pavargsite, sutriksite – pasistenkite atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo ir sunkių, nemalonių darbų. Atidžiau dirbkite su dokumentais ir pinigais. Vis dėlto antra dienos pusė po 15 val. šauni: jūs vėl atgausite optimizmą.

Žuvys (02 20–03 21). Iki 15 val. tinkamas laikas pasirašinėti svarbius dokumentus, tiesa, neįsipareigokite gerai nepasvarstę. Jei jaučiatės pavargę nuo savo šeiminio gyvenimo, vakare susitikite su draugu, kurį mėgsta jūsų artimieji ir kuris mėgsta jūsų šeimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.