Astrologė Palmira: reiklumas ir kritiškumas nebus rezultatyvus

Keistokas laikas: lyg ir viskas apskaičiuota, numatyta, tačiau paskutinę akimirką atsiranda kliūčių, apribojimų, kurių iš tiesų neturėjo būti. Tik nepraraskite kantrybės, geros nuotaikos, tolerancijos: reiklumas, kritiškumas nebus rezultatyvūs. Bendraudami likite šilti, siekite nuoširdumo.

Tik nepraraskite kantrybės, geros nuotaikos, tolerancijos: reiklumas, kritiškumas nebus rezultatyvūs.<br>123rf.com nuotr.
Tik nepraraskite kantrybės, geros nuotaikos, tolerancijos: reiklumas, kritiškumas nebus rezultatyvūs.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 26, 2015, 6:22 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 6:33 AM

Netiks pradėti naujų darbų, pasirašyti svarbių dokumentų ar apskritai ko nors keisti. Tai apgaulingas laikas – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra. Tad neatsipalaiduokite, nepraraskite atidumo, budrumo, ypač tvarkydami finansinius ir teisinius reikalus. Tiesa, tai geras laikas senoms klaidoms ieškoti ir taisyti, informacijai sisteminti, dokumentams tvarkyti. Verta užsiimti ir kažkada pradėtais, bet nebaigtais darbais. Pasistenkite šiandien kuo daugiau nuveikti, kad rytdienai nereikėtų atidėti sunkių darbų, atsakingų užduočių.

Gresia neplanuotos išlaidos, baudos, tad stenkitės laikytis taisyklių (ypač kelyje) ir nepažeidinėti įstatymų.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį gana komplikuoti, dažnai apgaulingi. Svarbesni bus tik tie sapnai, kuriuose kas nors buvo aiškiai pasakyta ar parodyta. Buvo gerai dirbti žemę, matyti duoną, pyragus – sėkmė darbe, turtas. Blogai, jei buvote nuogi, – neturtas; matyti kelią, važiuoti – kliūtys tvarkant reikalus; ugnis, žaibas – nuostoliai, dideli nemalonumai.

Blogas ženklas: jei prausiantis dingtų šaltas vanduo, jei indai dužtų, sutikti žmogų su tuščiais kibirais, susižeisti iki kraujo.

Geras ženklas: kojas sušlapti, šaltu vandeniu būti apipiltam, sulyti, jei virš galvos paukštis suklyktų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti; patartina vilkėti baltus, gelsvus, auksaspalvius drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Jokių skubotų išvadų ir impulsyvių sprendimų. Nesikarščiuokite vairuodami automobilį, dirbdami kompiuteriu, sudėtinga darbo technika, atidžiai analizuokite informaciją, kitaip galite suklysti ir patirti nuostolių, traumų. Nieko svarbaus neatidėkite rytdienai.

Jautis (04 21–05 21). Svarbiausia šiandien saikas – į kraštutinumus greitai nukrypsite. Tad nesivelkite į ginčus su sutuoktiniu, nesiaiškinkite šeimos išlaidų ir neplanuokite jų, netinkamas laikas ir vertingam pirkiniui. Bloga diena sandoriams tvirtinti, pinigams investuoti. Netinkamas laikas ir teikti kam nors dovaną ar ją priimti.

Dvyniai (05 21–06 22). Būsite linkę į viską per greitai ir per karštai reaguoti, taip tik pabloginsite situaciją. Nebūkite kategoriški, tiesmuki. Kad ir kas atsitiktų, pasistenkite šypsotis, dažniau nusijuokti – tai padės nereaguoti į provokaciją. Niekam, ypač artimam, mylimam asmeniui, nesakykite į akis teisybės (dar neaišku, ar tai teisybė).

Vėžys (06 22–07 22). Įsiklausykite į savo vidinį balsą ir mažiau paisykite jumis abejojančių asmenų nuomonės. Tiesa, ši diena jums nepalanki, nesiimkite nieko rimto, net jei būsite įsitikinę savo teisumu. Nesivelkite į intrigas darbe. Venkite kaltinti vadovus, viršininkus, tėvus – geriau pripažinkite savo kaltę.

Liūtas (07 22–08 23). Niekur nerizikuokite, pasisaugokite tiek pataikūnų, tiek piktų, kerštingų asmenų. Neerzinkite vadovybės savo naujais pasiūlymais, o mylimo asmens – reikalavimais (jie gali būti nepagrįsti). Nepradėkite nieko naujo. Sumanymus kaupkite ir neskubėkite jų įgyvendinti. Būkite atidesni draugų nuomonei.

Mergelė (08 23–09 23). Bjaurokas laikas, kai siekiama savo nuomonę, interesus, valią primesti kitiems. Galimi rimti nesusipratimai su tėvais, viršininku.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite linkę pervertinti savas jėgas ir galimybes, ypač bendraudami su žmogumi, kuriam norite padaryti įspūdį. Mažiau žadėkite. Itin nepasikliaukite autoritetais, įtakingais asmenimis, užsieniečiais – jie gali įklampinti į nesibaigiančius rūpesčius.

Skorpionas (10 23–11 23). Nuo ryto bus lengva prarasti savitvardą, bet įvairūs nesusipratimai padės atsibusti ir suprasti, kur klydote, suvokti, ko jums nereikia gyvenime. Taupykite jėgas, saugokite savo ramybę ir gerą nuotaiką.

Šaulys (11 23–12 22). Sudėtinga diena: galimos provokacijos tiek iš savų (sutuoktinio, veiklos partnerių), tiek iš konkurentų, priešų. Tikėtini nemalonumai per buvusį sutuoktinį. Beje, jei labai pyksite ant kitų (ypač antrosios pusės, visuomenės), tai reikš jūsų pretenzijas sau.

Ožiaragis (12 22–01 21). Net jei nieko nenorėsite girdėti apie savo trūkumus, šiandien būtinai sužinosite. Nenustebkite, jei nuo ryto jums priekaištaus artimieji, kolegos, ges automobilis ar darbo technika, kils nenumatytų kliūčių veikloje, nesusipratimų bendraujant su žmonėmis. Labiau saugokite sveikatą. Būkite atidesni maisto kokybei. Ši diena palanki iškrovos dietai.

Vandenis (01 21–02 20). Stigs objektyvumo, kantrybės, kaip ir galimybių veikti ar laisvų pinigų. Tik neįsivelkite į avantiūrą norėdami pagerinti esamą padėtį. Nebūkite labai griežti bei reiklūs savo vaikams – venkite ginčų, deja, galite sugadinti su jais santykius dėl užsispyrimo, įžeistos savimeilės.

Žuvys (02 20–03 21). Gilinkitės į savo praeitį ir šeimos santykius – tik taip suvoksite dabartinių nesėkmių priežastis. Verta gaišti laiką taisant senas klaidas, atliekant pamirštus ar apleistus darbus. Jei ieškosite lengvų kelių, mėginsite gudrauti, papulsite į dar keblesnę padėtį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.