Palmira perspėjo: linksmybėms tinkamesnis sekmadienis

Šeštadienis sudėtingas: nuo 11 val. 39 min. kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Patartina neprarasti atidos, nepasiduoti azartui ir, svarbiausia, likti blaivia galva tiesiogine ir perkeltine prasme.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Puiku, jei jie buvo ryškūs, spalvoti.<br>123rf nuotr.
Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Puiku, jei jie buvo ryškūs, spalvoti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 2:38 AM

Diena nėra gera pramogauti, švęsti, viešnagėms – derėtų vengti alkoholio. Bus didesnė ir apsinuodijimų tikimybė – būkite atidesni maisto kokybei. Naujiems valgiams ragauti, vizitui į naują restoraną netikęs laikas.

Šeštadienis – apgaulių, iliuzijų diena, nereikia daryti svarbių išvadų, taip pat nieko vertinti, smerkti ar mokyti. Šis laikas nepalankus ir vertingiems daiktams pirkti, skolinti pinigus. Tiesa, labdara sveikintina!

Sekmadienį 13 val. 40 min. baigsis kritinis laikas, tad antra sekmadienio pusė visai nebloga įvairiems susitikimams, saikingiems šventimams. Palankus metas bendrauti, tiks užmegzti bet kokius ryšius – asmeninius, dalykinius. Antra dienos pusė siejama su karminiu atpildu, kai gauname tai, ką per mėnesį užsitarnavome.

Pirmadienis sėkmingas imtis sunkių ir atsakingų darbų, itin palankus kūrybai, taip pat kolektyvinei veiklai. Tinka tvarkyti piniginius, turto, draudimo, paskolų reikalus. Pirmadienis palankus ir sėkmingas moterims, priešingai nei sudėtingasis šeštadienis.

Iš penktadienio į šeštadienį gerai sapnuoti žaliuojančius augalus, žydinčias gėles, prinokusius vaisius – tai laimė, sveikata, meilė. Gyvūnai reikštų apgaules, įvairius sunkumus, žiema – nuostolius, vienatvę.

Blogas ženklas: jei paslystumėte, parkristumėte – galite praleisti gerą progą; jei namie imtų tinkas byrėti – nuostoliai, galite namų netekti; nagą nusilaužti – gresia netikėta liga, nužiūrėjimas.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – gera žinia; išvysti krintančią žvaigždę – maloni staigmena, nauja pažintis.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Puiku, jei jie buvo ryškūs, spalvoti. Ugnis, žaibas – esminės permainos. Žvaigždės, dangus, skraidyti – globa, norų išsipildymas. Šventieji ir jų atvaizdai – išbandymai; kraujas, mėsa – liga; koridoriai, uždaros, siauros patalpos, raktai, spynos – ligoninė, kalėjimas; gyvūnai – paskalos, melas.

Blogas ženklas: jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar namuose kas nors imtų svilti, apsiplikyti, gaisrą, juodus dūmus išvysti, be aiškios priežasties šalti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, jei į namus įsiveržtų stiprus vėjo gūsis – turtas, pinigai, gera kelionė, naujos pažintys.

Geriausia neprisiminti sapnų iš sekmadienio į pirmadienį. Net jeigu ką nors ryškiai atsiminsite, tai susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais.

Blogas ženklas: jei netyčia apipiltų vandeniu – jūsų paslaptis gali išaiškėti; pačiam išlieti vandenį – apkalbos apie artimus žmones; jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis; jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės; jei batas suplyštų – draugo išdavystė, požymis, kad esate vampyrizuojami artimųjų.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai; jei paukštis paženklintų jūsų daiktą ar jus pačius – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas imtis atidėtų, pamirštų darbų; palankūs ryškių, šiltų tonų drabužiai.

Avinas (03 21–04 21). Šeštadieniui neplanuokite nieko svarbaus, o sekmadienį galima mėginti laimę. Šeštadienį labiau pasirūpinkite tėvais, pasaugokite vaikus – per juos gali pakakti rūpesčių. Sekmadienis smagus – jūsų nuotaika bus pakili, pajusite, kaip esate draugų, aplinkinių mylimi ir vertinami. Galima romantiška pažintis, ji bus laiminga. Pirmadienis – itin sėkmingas metas, kai reikia spręsti aktualiausias asmenines ir dalykines problemas.

Jautis (04 21–05 21). Šeštadienį didesnė traumų, buitinių avarijų, kitokių smulkių nesėkmių, tam tikrų nusivylimų tikimybė. Jei pasirengsite netikėtumams, tikrai nieko ypatinga nenutiks. Sekmadienis ramesnis, palengva imsite atgauti pusiausvyrą ir suprasite, kokie esate šaunūs ir kokie esate dėkingi savo artimiesiems. Tądien gali ateiti išganinga pagalba. Pirmadienį tinka tvarkyti įvairius šeimos, taip pat piniginius, turto, investicijų reikalus.

Dvyniai (05 21–06 22). Šeštadienis gana nesmagus – nepalanku vykti į keliones ir viešnages. Labiau pasaugokite savo turtą, sveikatą ir gerus santykius su antrąja puse. Sekmadienis, pirmadienis vėl džiugus metas – geros naujienos, džiugūs susitikimai su draugais, išskirtiniais asmenimis. Šių dienų pokalbiai gali pakeisti jūs ateitį.

Vėžys (06 22–07 22). Nepasiduokite provokacijoms šeštadienį, saugokite pinigus, turtą, reputaciją ir sveikatą. Sekmadienis puikus šventiniams šeimos pietums. Galite sulaukti malonios staigmenos. Pirmadienis žada naudą, finansinę sėkmę. Tai palankus metas vertingam pirkiniui ar investicijai.

Liūtas (07 22–08 23). Gana apgaulingas šeštadienis. Kad ir kas nutiktų, geriau nepriimti svarbių sprendimų, ypač dėl sutuoktinio. Pasistenkite šeštadienį nuo visų atsiriboti, savo mintis ir veiklą sutelkti į parastus, malonius dalykus. Jūsų laimės ir sėkmės metas – sekmadienio popietė, kai gali nutikti išties kai kas nepaprasta, dėl to jūsų gyvenimas ryškiai pasikeis į gerąją pusę. Pirmadienis žada visapusišką sėkmę! Tai geras laikas atsakingam žingsniui veikloje ar asmeniniame gyvenime.

Mergelė (08 23–09 23). Šeštadienis – tas laikas, kai teks rūpintis kitais – tai jūsų draugiškumo egzaminas. Sekmadienį suprasite, kad artimieji, bičiuliai irgi jus myli, jumis rūpinasi. Susitikite su tais, kuriuos iš tiesų mylite, kurie yra geriausi jūsų draugai! Pirmadienį palanku konfidencialiai tvarkyti piniginius ir turto reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį gali klaidingai pasirodyti, kad net artimiausi žmonės, vaikai, mylimas asmuo, draugai jūsų nepalaiko, nesupranta. Vis dėlto jūsų laukia džiugus sekmadienis. Tai netikėtų, bet malonių staigmenų metas, kai akimirksniu viskas apvirsta aukštyn kojom ir jūsų padangėje vėl giedra, vėl skaisti saulė šviečia! Таi bus puiki diena, kaip ir pirmadienis!

Skorpionas (10 23–11 23). Labiau pasaugokite savo ir šeimos narių ramybę. Branginkite mylimą žmogų. Šeštadienį didesnė traumų kelyje, svečiuose tikimybė – niekur neskubėkite, be reikalo nerizikuokite. Sekmadienio ir pirmadienio susitikimai, gauti pasiūlymai bus naudingi veiklai.

Šaulys (11 23–12 22). Nepalankus šeštadienis, sekmadienio rytmetį irgi galite jaustis nekaip. Tiesa, po pietų jums taps giedriau, imsite teisingiau vertinti tai, kas vyksta. Ši diena bus gera vykti į viešnagę su šeima, aplankyti seniai matytus žmones. Pirmadienis sėkmingas kelionėms, susitikimams su įtakingais asmenimis, svarbiems dalykiniams reikalams.

Ožiaragis (12 22–01 21). Pasistenkite, kad nepasiduotumėte svetimai įtakai šeštadienį, – vadovaukitės savo nuomone, šeimos valia. Atsispirkite tądien norui būti atviram su sutuoktiniu – tai netikusi diena aiškintis santykius ar ką nors prisipažinti – nebūsite suprasti. Sekmadienis geras pabendrauti su seniai nematytais šeimos draugais. Pirmadienis tinkamas draudimo, skolų, mokesčių reikalams tvarkyti.

Vandenis (01 21 – 02 20). Net, jei jūsų įtarimai pagrįsti dėl mylimo asmens ar sutuoktinio, šeštadienį ne laikas kažką aiškintis, juolab ką nors spręsti – tai iliuzijų bei paikų konfliktų metas. Atidėkite rimtą pokalbį sekmadienio antrai pusei, o šeštadienį pasiieškokite kokio smagaus krapštymosi namų ūkyje. Pirmadienis geras svarbiems finansiniams susitarimams.

Žuvys (02 20–03 21). Šeštadienį nebus sunku susikirsti su vaikais ir mylimaisiais – tai įvairių nesusipratimų, painiavos metas. Be to, tądien būsite pernelyg pastabūs bei įžvalgūs ir dėl padidėjusio įtarumo, išaugusios įtampos lengvai pyksitės su artimaisiais, giminaičiais, kaimynais. Sekmadienį pavyks atsikratyti nesmagių minčių ir imti visus mylėti, su visais draugauti. Pirmadienis geras ieškoti naujų uždarbio šaltinių, palankus su vadovybe aptarti jūsų uždarbio perspektyvas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.