Astrologė Palmira: išaušo atpildo diena

Karminė diena. Visai nesvarbu, kokie dabartiniai jūsų rūpesčiai, ko siekiate ar norite – dabar būsite priversti atsiteisti už ankstesnius savo darbus, grąžinti skolas – ir materialines, ir moralines. Suskubkite tai padaryti savo noru, tuomet nebus taip skausminga ir netaps žinoma aplinkiniams.

Deja, dabar tas laikas, kai į aikštę iškyla mūsų praeities darbai, kurie svetimiems buvo nežinomi.<br>123rf.com nuotr.
Deja, dabar tas laikas, kai į aikštę iškyla mūsų praeities darbai, kurie svetimiems buvo nežinomi.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 30, 2015, 5:58 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 11:03 PM

Deja, dabar tas laikas, kai į aikštę iškyla mūsų praeities darbai, kurie svetimiems buvo nežinomi. Gerai, kai tie darbai verti pasididžiavimo, – šiandien tų, kurie daug triūsė, daug gero kitiems darė be atpildo, laukia netikėta sėkmė, džiaugsmas. Tad jei gausite netikėtų pinigų, dovaną, sulauksite naudingo sprendimo tvarkydami svarbų reikalą, žinokite, kad tai atpildas už gerus darbus. Be abejo, kaip atpildą galima vertinti ir sėkmingą draugystę, meilę.

Beje, tai palankiausia diena iki Velykų grąžinti skolas, priešingu atveju jau šios savaitės pabaigoje teks nukentėti, pakliūti į bėdą, bet bus per vėlu ką nors keisti. Šiandien itin svarbu neatsakyti prašančiajam, padėti patyrusiam nelaimę – tuomet nepatirsite sąžinės priekaištų.

Šįryt Merkurijus 4 val. 45 min. įėjo į Avino ženklą ir judės juo iki balandžio 15 d. Dominuos nauja informacija, naujos idėjos, nauji projektai – bus puiki proga išjudinti įstrigusį perspektyvų reikalą. Kūrybingas metas – į galvą šaus fantastiškų sumanymų, tik svarbu nesureikšminti savo užmojų, deramai įvertinti kitų sumanymus, nepaprastas mintis. Bendravimas, deja, gali tapti pernelyg tiesmukas, netaktiškas.

19 val. 28 min. Marsas įeina į Jaučio ženklą ir judės juo iki gegužės 12 d. Atsiras polinkis nemotyvuotai užsispirti, daugiau dėmesio skirti materialinei reikalo pusei. Bus sunkiau sužavėti gražiomis idėjomis ir įtikinti kitą asmenį. Veikloje daugės praktiškumo, nuoseklumo.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Buvo palanku regėti grybus – sveikata, turtas, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia, valgyti vaisius, daržoves – šaunios pažintys, pagalba, plaukti – išsivadavimas iš priklausomybės. Tačiau blogai buvo sapnuoti gyvates, drakonus, plaukus kirpti – gresia liga.

Blogas ženklas: netyčia sušlapti – apsaugos praradimas, veidrodį sudaužyti – vienatvė, jei saga ištrūktų – galite susirgti, jei durų užraktas sugestų, raktą sulaužyti, pamesti – gresia nuostoliai, skurdas, artimo žmogaus, draugo mirtis.

Geras ženklas: ryte išėjus iš namų išgirsti vaikų juoką, išvysti juos žaidžiančius – pinigai, turtas, dažnai nustebti – laimė, jei paukštis į namus įskristų – laukia maloni staigmena.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas neskubiai veiklai, neblogas įvairiems dalykiniams susitikimams; palankios spalvos – melsva, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 21). Nesivelkite į konkurencinę kovą – šiuo metu daugiau laimėsite, jei savo priešininkus paversite sąjungininkais. Nesėkmės ar nuostoliai bus susiję su skolomis savo vaikams arba mylimam asmeniui. Priešingu atveju per juos sulauksite daug džiaugsmo.

Jautis (04 21–05 21). Būkite sąžiningi. Prieš ką nors kaltindami pagalvokite, ar patys panašiai anksčiau nesate pasielgę. Pasisaugokite, kad jūsų konkurentai, priešai nepaskleistų visuomenei, nepraneštų šefui, sutuoktiniui, mylimam žmogui dalykų, kuriuos slepiate.

Dvyniai (05 21–06 22). Ar prisimenate savo senus pažadus? Jei šiandien dažnai susidursite su kliūtimis, jei dings reikalingi daiktai, dokumentai, jei važiuojant be bilieto pagaus kontrolierius ar kelyje į jus kas nors įvažiuos, žinokite, kad esate linkę pamiršti kitiems duotą žodį (tiesa, už tai dar galite nukentėti šį šeštadienį, sekmadienį). Taip pat galite sužinoti, kur jus apgaudinėjo mylimas asmuo, o gal net ir vaikai.

Vėžys (06 22–07 22). Gali tekti užleisti vietą, atiduoti savo laimėjimus, uždirbtus pinigus kitiems. Neišgyvenkite dėl to – tokiu būdu sumokėsite už galimus dar didesnius nemalonumus. Neliūdėkite – jau ryt ims sektis, reikalai savaime pakryps geresne linkme.

Liūtas (07 22–08 23). Atsitiktinė naujiena, susitikimas gali priversti staigiai pakeisti nuomonę apie svarbų reikalą, artimą žmogų, net save patį. Aplinkiniams gali tapti žinomi dalykai, kuriuos slepiate nuo kitų. Itin atidūs būkite šiandien pajustiems negalavimams – tai gali būti įspėjimas apie užsimezgančią ligą.

Mergelė (08 23–09 23). Netikėtai gali paaiškėti, kodėl pastaruoju metu netenkate pinigų, kas slaptai kenkia, jumis naudojasi, kliudo reikalo sėkmei ar geriems santykiams šeimoje. Būkite itin atidūs nuojautoms – pavyks įminti svarbią paslaptį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Per draugus grįžta pagalba, kurią kitiems suteikėte. Tačiau jei per juos atsiras netikėtų kliūčių, nesipiktinkite – tai atpildas už laiku nesuteiktą pagalbą bičiuliui. Be reikalo nesivelkite į konfliktą, mokėkite skirti provokacijas – jums reikia taupyti jėgas, saugoti nervus ir sveikatą.

Skorpionas (10 23–11 23). Jei jus seniai slėgė neteisybė darbe, šiandien verta aiškintis santykius su kolegomis, šefu – nebijokite pareikšti savo nuomonės ir ją apginti. Tiesa, namuose toks principingumas bei reiklumas tiks nebent aptariant kurio nors šeimos nario ištižimą, apsileidimą. Beje, per šefą arba tėvus gausite tai, ko iš tiesų esate nusipelnę.

Šaulys (11 23–12 22). Seksis tiek, kiek nusipelnėte. Ypač tai pajusite bendraudami su įtakingais žmonėmis ar užsieniečiais. Gali paaiškėti ir paslaptingi reikalai, susiję su jūsų veikla užsienyje arba politikos sferoje. Kad ir kas nutiktų, žinokite, jog standartinis mąstymas bei veiksmai nepadės išspręsti problemų.

Ožiaragis (12 22–01 21). Situacijos kol kas nekontroliuojate – nuo jūsų valios mažai kas priklauso. Į pokyčius darbe galite žvelgti kaip į karminį atpildą. Būkite atidūs, kad jūsų nepasitenkinimu, bloga nuotaika kas nors nepasinaudotų. Nebendraukite su jums nemaloniais žmonėmis, nesiimkite nieko sunkaus, svarbių reikalų tvarkymą atidėkite kitai dienai.

Vandenis (01 21–02 20). Gali paaiškėti dalykai, kuriuos slėpėte arba nuo jūsų slėpė partneriai, sutuoktinis. Laimė, ši diena jums palanki, tad net kebli situacija jūsų nesutrikdys – rasite visus tenkinančią išeitį. Vis dėlto būkite pasiruošę prisiimti svetimą atsakomybę už negerus dalykus. Palanku tvarkyti senus reikalus, susijusius su kelionėmis, užsieniečiais. Stiprinkite sveikatą ir nervus.

Žuvys (02 20–03 21). Dažniau pasiduosite nerimui, įsitempsite, labiau grauš sąžinė, iškils seni slogūs prisiminimai. Šiandien derėtų imtis visko, kas jums bus kraunama, – vertinkite tai kaip atpildą už ankstesnius suklydimus. Jei šiandien neteksite pinigų ar sunegaluosite, žinokite – tai irgi mokestis už netikusius darbus praeityje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.