Palmira tikino: geras ženklas, jei jums meilinsis svetimi šunys

Tai pasyvi diena, kai reikia įsiklausyti į aplinką, į išgirstus žodžius, labiau pajusti situaciją ir prie jos prisiderinti.

Geras ženklas: jei jums meilinsis svetimi šunys, katės – iš tiesų esate mylimi ir gerbiami savo artimųjų.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Geras ženklas: jei jums meilinsis svetimi šunys, katės – iš tiesų esate mylimi ir gerbiami savo artimųjų.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-01 07:00, atnaujinta 2018-01-07 20:32

Tiks tvarkyti įvairius reikalus – atsiras ir realios galimybės senoms problemoms spręsti, nepavykusiam reikalui perdaryti, tad nepraleiskite progos pataisyti.

Taip pat netinka skubėti, vengtini ir impulsyvūs sprendimai – labiau seksis diplomatiškiems asmenims, mokantiems išgirsti svetimą nuomonę, prisiderinti prie jos, net nusileisti.

Palanku užmegzti ar atnaujinti pažintis, sudaryti sąjungas, tvirtinti ilgalaikius partneriškus susitarimus (ypač su užsieniečiais).

Vis dėlto esminį dėmesį reikėtų skirti šeimai, namams. Pasigilinkite į artimųjų nuotaikas, pasistenkite suprasti jų rūpesčius, problemas. Šios dienos pokalbiai gali labai suartinti – nevenkite būti atviri ir nuoširdūs. Diena nebloga švęsti, kultūriniams, meniniams, labdaringiems renginiams bei meilės pasimatymams.

Šiandien, balandžio 1-ąją, trečiadienį, gera proga atnaujinti nutrūkusius santykius – tiek dalykinius, tiek meilės. Bus palanku prisiminti ir savo draugus, gyvenančius užsienyje, kuriems seniai nerašėte. Tinkamas laikas romantiškiems pasimatymams, susitikimams su vaikystės draugais.

Iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimus žmones, giminaičius. Sapnus reikėtų suprasti tiesiogiai. Blogai buvo sapnuoti mirusiuosius.

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, juolab nukentėti nuo jų – tai ne tik įspėjimas apie gresiančias nesėkmes, katastrofas, bet ir apie slaptą artimo žmogaus neapykantą; valgyti vištieną.

Geras ženklas: jei jums meilinsis svetimi šunys, katės – iš tiesų esate mylimi ir gerbiami savo artimųjų; jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – galima gera žinia ar susitikimas su senu draugu; rasti monetų, ypač herbu į viršų – sėkmingai išspręsite dabartines problemas; rasti veidrodžio šukę – išsisklaidys painiava.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas naujiems darbams pradėti, finansiniams reikalams tvarkyti; palankios spalvos – balta, alyvinė, raudona.

Avinas (03 21–04 21). Būsite darbingi ir sumanūs. Itin tinka ką nors perdaryti, taisyti, taip pat užsiimti remontu. Gauti dalykiniai pasiūlymai iš užsieniečių ar įtakingų asmenų verti dėmesio.

Jautis (04 21–05 21). Malonus sėkmės, taip pat meilės metas. Jūsų laukia smagūs netikėtumai, žavūs susitikimai, ypač vakare.

Dvyniai (05 21–06 22). Nepervarkite, nespręskite jokių radikalių problemų – atidėkite tai penktadieniui. Gera diena romantiškai šeimos vakarienei.

Vėžys (06 22–07 22). Palengvės tiems, kurie buvo teisūs, kieno teisės buvo pažeistos. Šiuo gana geru laiku vertėtų imtis tvarkyti skubius, atsakingus reikalus. Jei ko nespėsite, galite drąsiai atidėti rytdienai.

Liūtas (07 22–08 23). Palanku tvarkyti buities, nekilnojamojo turto reikalus, spręsti finansines problemas – sulauksite pagalbos, pakaks sėkmės. Tinka įsigyti vertingą daiktą namams, ką nors malonaus padovanoti artimiesiems.

Mergelė (08 23–09 23). Sėkmė sugrįžta – elkitės energingai, ryžtingai, tai padės išjudinti vilkinamą reikalą ir pakreipti įvykius palankesne linkme.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesiimkite spręsti nieko svarbaus, netvarkykite rimtų reikalų. Verta pasinaudoti senais ryšiais ir tarpininkų paslaugomis. Vis dėlto geriau reikšmingesnius susitikimus atidėti rytdienai. Šiandien tiktų ieškoti pamestų dokumentų, daiktų.

Skorpionas (10 23–11 23). Šauni diena – netikėtai viskas stoja į savo vietas, o senos problemos išsisprendžia. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su įvairiais susitarimais, derybomis, palanku tvirtinti dokumentus. Vakaras palankus aplankyti seniai matytus bičiulius.

Šaulys (11 23–12 22). Įtampa bus, bet tai nesutrukdys likti optimistais, rasti gerą išeitį – tik dažniau pasitarkite su žinovais, atidžiau išklausykite aplinkinių, ypač sutuoktinio nuomonės. Ir labiau pasigilinkite į praeitį – įžvelgsite naujų seno, nenaudingo reikalo perspektyvų.

Ožiaragis (12 22–01 21). Palanku susitikti su įtakingais asmenimis, tinkamas laikas pasirašyti svarbius dokumentus su užsieniečiais. Gera diena tolimai kelionei. Vakaras bus sėkmingas viešnagei pas bičiulius ar priimti garbingą svečią savo namuose.

Vandenis (01 21–02 20). Palankus metas spręsti mokesčių problemas, skolintis pinigų. Tinka tikrinti sveikatą, pradėti gydymąsi. Tai, kas nepavyks, atidėkite rytdienai – tai sėkmingesnė diena.

Žuvys (02 20–03 21). Džiugūs susitikimai, naujos viltys. Sulauksite ir pagalbos, ir paramos iš įtakingų asmenų, tad tinkamas laikas ieškoti investuotojų, rėmėjų. Palankus dalyvavimas įvairiuose renginiuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.