Palmira patikino: antrą Velykų dieną atgausite optimizmą

Nors tik vakar buvo Mėnulio užtemimas ir dar stipriai juntama kovo 20 d. vykusio Saulės užtemimo įtaka, ši diena, balandžio 6-oji, pirmadienis, visai smagi – pasijusite geriau, atgausite optimizmą.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo svarbūs tik realistiški, spalvoti sapnai.<br>123rf nuotr.
Iš sekmadienio į pirmadienį buvo svarbūs tik realistiški, spalvoti sapnai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 6, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 11:45 AM

Diena palanki viešnagėms, kelionėms, bendrauti su seniai nematytais žmonėmis, užsieniečiais, įtakingais, išskirtiniais asmenimis.

Šios dienos susitikimai bei dovanos bus įsimintini, džiugūs. Nors švęsti pirmadienis itin palankus, lazdos neperlenkite, nepamirškite, kad tai lemtingas metas po dviejų užtemimų. Tad kas šiandien nutiks, ilgam lems jūsų gyvenimą.

Beje, ši diena gana pasyvi: nereikia kištis į įvykių eigą. Stenkitės pasinaudoti geromis aplinkybėmis (ypač jums svarbaus asmens gera nuotaika) ar kitokiomis naudingomis progomis. Ir būkite atidūs išgirstiems dalykams, gautiems pasiūlymams – jie atneš gerų permainų.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo svarbūs tik realistiški, spalvoti sapnai. Gerai matyti pasagas, arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga, pagalba. Būti nuogam – jūsų apgaulė gali išaiškėti; paukščius regėti – laukia atpildas už nuodėmes arba žinia apie pažįstamo, artimo asmens mirtį.

Blogas ženklas: dažnai išsitepti, ne vietoje išberti kruopas, grūdus ar išpilti miltus, taip pat šiukšles – gresia liga; jei viskas kristų iš rankų, ypač raktai, – nelaimė, liga; jei paukštis jus išteptų – nuostoliai, gėda, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna, rasti metalinių, ypač vienodų, daiktų – netikėta sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankūs pilkų atspalvių drabužiai.

Avinas (03 21–04 21). Nėra to blogo, kuris neišeitų į gera. Tai svarbus metas, ypač jei užtemimas per jūsų gimtadienį ar šalia jo per tris dienas. Jūsų laukia lemtingi metai, kurie lems ilgalaikę ateitį. Tad bent jau artimiausią mėnesį neturite teisės suklysti. Tik nenusiminkite, jei kas nors ne taip, tiesiog kartais naudinga į situaciją pažvelgti iš priešingos pusės, ir išeitis bus rasta.

Jautis (04 21–05 21). Rasite tinkamą kompromisą – tai gera proga taikytis, šeimos, bičiuliškiems santykiams stiprinti.

Dvyniai (05 21–06 22). Būsite populiarūs, jums seksis. Ir vis dėlto saiko praradimas linksminantis nepraeis be pasekmių – labiau pasaugokite sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Būsite kūrybingi, žavūs, įdomūs. Gera proga pasigirti, save pareklamuoti. Galima laiminga romantiška pažintis.

Liūtas (07 22–08 23). Šiandien geriausia likti namie – kvieskitės draugus pas save. Diena, beje, gera nuoširdiems pokalbiams su artimaisiais: laukia malonios staigmenos.

Mergelė (08 23–09 23). Neužsisėdėkite namuose – jūsų laukia žavūs įspūdžiai, įkvepiantys netikėtumai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Laukia šilti susitikimai, nuoširdūs pokalbiai, vis dėlto tai gana pavojingas metas, ypač tiems, kurie gimė spalio 7–9 d., nes papuolate į tiesioginę Mėnulio užtemimo įtaką.

Skorpionas (10 23–11 23). Šiandien atsigausite – tai bus pakylėjimo metas. Pakaks dėmesio bei intrigos.

Šaulys (11 23–12 22). Draugus aplankyti palankiausia pirmadienį arba, priešingai, pasikviesti juos pas save.

Ožiaragis (12 22–01 21). Norėsis daugiau bendrauti, sutikti bendraminčių ir pirmadienis gali padovanoti iš tiesų neišdildomų įspūdžių.

Vandenis (01 21–02 20). Ši diena palanki bendrauti su vyresnės kartos atstovais, aplankyti senus draugus. Tai nušvitimų metas, kai atrandami svarbūs dalykai.

Žuvys (02 20–03 21). Tai puiki diena ne tik šventimams, pristatymams, viešnagėms ar iškilmingam svečių priėmimui, susitikimui su garbingais, įtakingais asmenimis, bet ir romantiškiems pasimatymams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.