Astrologė Palmira: viskas tik į gera

Nors dar nedaug laiko praėjo po Saulės ir Mėnulio užtemimo ir bus stipriai juntama jo sukeltų problemų įtaka, tai viena sėkmingiausių dienų veiklai balandžio mėnesį. Dabar pats laikas gilintis į sunkumus – rasite radikalią išeitį! Beje, ši diena lems sėkmę tik ryžtingiems, narsiems asmenims, kurie nebijo rizikos, akibrokšto. Pasyviems ir inertiškiems situacija nesikeis arba gali tik pablogėti... Tad jei neketinate mesti iššūkio likimui, imtis ko nors naujo ir labai svarbaus, nepakartojamo, pasistenkite likti šešėlyje, nesivelti į konfliktus, juolab avantiūras.

Ši diena lems sėkmę tik ryžtingiems, narsiems asmenims, kurie nebijo rizikos, akibrokšto.<br>123rf nuotr.
Ši diena lems sėkmę tik ryžtingiems, narsiems asmenims, kurie nebijo rizikos, akibrokšto.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 10:37 AM

Ši diena palanki aiškintis teisybę, bylinėtis.

Geras laikas pirkti brangakmenius (ypač deimantus), ginklus, taip pat praverti ausis, rinktis tinkamiausius auskarus.

Puiki diena meilės pasimatymams. O užmezgant naują romantišką pažintį gali ir nepasisekti, ypač jei būsite pernelyg įžūlūs, atkaklūs.

Vis dėlto šiandien nemenka traumų (ypač rankų), nelaimingų atsitikimų, konfliktų, avarijų (transporto itin) tikimybė. Būkite atidesni su kompiuteriais, išmaniaisiais telefonais. Labiau tikėtinos vagystės.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį, net ir jei buvo malonūs, susiję su įspėjimais. Blogi sapnai gali išsipildyti tiesiogiai, o geri – reikšti apgaulę, iliuzijas.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo, įsipjauti – galima nesėkmė tvarkant reikalus, problemos dėl jūsų meilės, jei namuose prie durų imtų tinkas byrėti, jei sugestų automobilis – finansinės nesėkmės tvarkant reikalus, jei vėjo gūsis atvertų langą – nemalonumai šeimoje, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, nelaimės, liūdesys, jei iškristų rankinė, piniginė – materialiniai nuostoliai.

Geras ženklas: išvysti lietų saulei šviečiant, vaivorykštę – taika, skalsa namuose, rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų – laimė, sėkmė meilėje, prie namų rasti monetų herbu į viršų – laimingas įsimylėjimas, būsimas vaikas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus aktyviai veiklai, svarbiems dokumentams tvirtinti, piniginiams, turto reikalams tvarkyti; palankūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 21). Sėkmingas laikas, ypač jei jūsų veikla ar gyvenimo būdas susiję su užsieniu bei kelionėmis, taip pat su politika, pedagogika. Tai puikus laikas pasirašyti svarbius dokumentus su užsieniečiais. Beje, naujos pažintys, užsimezgusios su žmonėmis iš toli, atneš daug gero.

Jautis (04 21–05 21). Verta spręsti susikaupusias skolų, mokesčių, kredito problemas – rasite naudingą išeitį. Nepraleiskite progos rasti naują pajamų šaltinį, taip pat spręsti nesantaiką su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu.

Dvyniai (05 21–06 22). Turite nemenkas galimybes įgyti persvarą. Naudokitės šiuo metu gaunamais pasiūlymais, užmegzkite svarbius partneriškus ryšius (ypač su užsieniečiais). Diena tinkama siekti sąjungos. Nebijokite kreiptis pagalbos į draugus ir net įtakingus, žymius asmenis – tikriausiai jums sutiks padėti.

Vėžys (06 22–07 22). Ši diena sėkmingiausia savaitėje – gautus naujus dalykinius pasiūlymus priimkite. Būsite veiklūs ir energingi – tad susitelkite į sunkiausius, svarbiausius reikalus. Galite sulaukti ir netikėtos pagalbos, nuoširdžios atjautos varguose, liūdesyje. Palanku pradėti sveikatos stiprinimo ar gydymosi kursą.

Liūtas (07 22–08 23). Aplinkiniai vertins jūsų nuomonę, idėjas. Būtent dabar galite paveikti įtakingą asmenį, savo viršininką ar mylimą žmogų, galbūt savo vaiką, priimti tokį sprendimą, kokio jums reikia. Beje, jums pagelbės dovanėlė – pagalvokite apie slaptą mylimo žmogaus svajonę.

Mergelė (08 23–09 23). Reikės greitos reakcijos, kitaip galite praleisti gerą pasiūlymą, neįvertinti, nesuprasti žmogaus, norinčio su jumis bendrauti, jums padėti ar net mylėti. Neatsisakykite bendrauti, įdėmiai klausykite, ką kiti šneka.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite atidūs partnerių nuomonei, tačiau mokėkite girdėti ir savo vidaus balsą. Tinka apsispręsti dėl bendradarbiavimo, taip pat dėl santuokos (esamos ar būsimos).

Skorpionas (10 23–11 23). Aplinkiniai bus jūsų pusėje. Tai padės tvarkant bet kokius reikalus. Jei norite sustiprinti santykius su antrąja puse, verta paskirti sutuoktiniui meilės pasimatymą... Puiki diena pirkti brangius daiktus, vertingus papuošalus, juos dovanoti.

Šaulys (11 23–12 22). Jums gali atsiverti unikalios galimybės, netikėtai viskas taps jūsų valioje – tik panorėkite keistis ar ką nors pakeisti. Ši diena bus puiki proga sužavėti jums patinkantį asmenį – pats laikas užmegzti flirtą arba bičiuliškus ryšius. Beje, jei jums reikia įtakingo, stipraus, išmintingo draugo pagalbos, paramos ar tiesiog patarimo, neatidėkite kitoms dienoms ir kreipkitės šiandien.

Ožiaragis (12 22–01 21). Puiki proga siekti bendradarbiavimo, stiprinti partneriškus santykius (dalykinius, santuokinius) – kitą savaitę jų tvirtumui iškils pavojus. Patartina ieškoti ir naujų sąjungininkų, rėmėjų – šiuo metu jus daug kas palaikys. Beje, spręskite šeimos bendravimo problemas – jums pavyks sutaikyti artimuosius.

Vandenis (01 21–02 20). Šaunių pasiūlymų ir draugiškos pagalbos metas. Naudokitės proga. Atsitiktinė pažintis gali virsti romantišku ryšiu. Ir jis bus laimingas. Beje, tinka dėti romantiškus skelbimus internete.

Žuvys (02 20–03 21). Gerai tvarkyti svarbius karjeros reikalus. Tinka priimti šios dienos veiklos pasiūlymus. Geras laikas investuoti pinigus, sandoriams. Palanku pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.