Palmira įsitikinusi, kad netinka tvarkyti pinigus ir turtą

Diena netinkama pradėti naujų darbų, įsipareigoti. Verta atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, neužmegzkite naujų pažinčių, ypač derėtų vengti asmenų, mėginančių įžūliai piršti savo nuomonę, pamokyti, patarti. Visur stenkitės turėti savo nuomonę, labiau atsiribokite nuo kolektyvinių sprendimų, veiksmų. Diena netinkama tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Nepalanku nei skolinti, nei grąžinti pinigus.

Likite santūrūs ir atsargūs, mokėkite nereaguoti į provokacijas. Venkite gausių susibūrimų, minios, spūsties.<br>123rf nuotr.
Likite santūrūs ir atsargūs, mokėkite nereaguoti į provokacijas. Venkite gausių susibūrimų, minios, spūsties.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2015, 6:39 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 8:39 AM

Tai netinkamas laikas ir aktyviai tvarkyti dalykinius reikalus, priimti svarbius profesinius sprendimus. Šiandien daugiau dėmesio skirkite sutuoktiniui, šeimai, namams. Būkite atidūs, kad ko nors neįžeistumėte, neužgautumėte, ypač savo poros. Ginčų, konfliktų apskritai reikėtų vengti tiek darbe, tiek namie. Agresyvumas bus žalingas, tad nieko neprovokuokite, nesupykdykite ir patys likite tolerantiški.

Derėtų prisiminti mirusiuosius, už juos pasimelsti, aplankyti kapus.

Vyraus maištingos, agresyvios nuotaikos, tad bus nemenka konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, vagysčių, apiplėšimų tikimybė. Likite santūrūs ir atsargūs, mokėkite nereaguoti į provokacijas. Venkite gausių susibūrimų, minios, spūsties.

Būkite atsargesni su elektra, labiau pasaugokite kompiuterius, mobiliuosius telefonus. Ne laikas pirkti transporto bei ryšio priemonių.

Šiandien Jupiteris apsisuks ir 19 val. 35 min. ims judėti tiesiai. Tiesusis, arba direktinis, judėjimas truks iki 2016 m. sausio 8 d. Taps aktualu visuomenės gyvenimas, bus aktyviau domimasi politika. Palankus metas plėsti savo veiklą, įtaką, plėtoti ryšius su užsieniu. Geras metas ilgalaikėms kelionėms į užsienį. Dera užsiimti savo vietos ieškojimu ir įsitvirtinimu visuomenėje.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai svarbūs tik tuomet, jei buvo lietinga. Jų reikšmės įprastinės, pildysis greitai.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, įžeisti sutuoktinį, santuokinė neištikimybė, jei dantis nuskiltų, jei namuose sutrūkinėtų koks nors stiklinis daiktas, jei veidrodis sudužtų ar laikrodis sustotų, jei akmuo iš žiedo iškristų.

Geras ženklas: jei prie jūsų draugiškai prieitų svetimas šuo, jį pašerti, jei jūsų šuo nuo ryto džiugiai loja, rasti žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti; patartina vilkėti geltonų, raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Remkitės savimi, savo protu bei patirtimi. Kaip pasielgti, šiandien niekas geriau jus nežinos! Ne laikas ko nors iš kitų prašyti, būkite tikri, kad patys kuo puikiausiai susitvarkysite su kilusiomis problemomis. Padės jūsų populiarumas, autoritetas.

Jautis (04 21–05 21). Pamirškite rūpesčius, ypač susijusius su skolininkais ar mokesčiais, alimentais, draudimu, paveldėjimu. Beje, ne laikas pavyduliauti, priekaištauti mylimam asmeniui. Ugdykite kantrybę – jūsų reikalų pagerėjimas labiau tikėtinas po gimtadienio, o iš tiesų nuo rudens.

Dvyniai (05 21–06 22). Trūks jėgų, tad daugiau ilsėkitės, stiprinkite sveikatą. Ką galite, perleiskite nuveikti savo porininkui ar sutuoktiniui. Ieškokite sąjungininkų, atgaivinkite senus bendradarbiavimo ryšius.

Vėžys (06 22–07 22). Geras laikas neįdomiems, bet privalomiems darbams nudirbti – negailėkite tam jėgų. Verta tikrintis ir stiprinti sveikatą. Ji bus dar geresnė, jei mokėsite nekreipti dėmesio į artimųjų trūkumus ir problemas darbe.

Liūtas (07 22–08 23). Kad ir ką veiksite, rizika turi būti pamatuota, ypač kelyje. Verta užsiimti savo vaikų reikalais. Pagalvokite, kuo galite pagelbėti mylimam asmeniui.

Mergelė (08 23–09 23). Stenkitės dažniau nusileisti, ypač artimiesiems, o svarbius reikalus atidėkite rytdienai. Tiktų tvarkyti namus (palanku magiškai juos valyti). Išpildykite savo vaiko norą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Intriguojantys susitikimai, įkvepiantys pokalbiai – ateityje tai bus naudinga, o kol kas neskubėkite sakyti „taip“. Venkite ginčų su partneriais, ypač su antrąja puse.

Skorpionas (10 23–11 23). Nieko neprašykite ir mažiau žadėkite svetimiems. Susitelkite tiktai į artimų žmonių reikalus. Dovanokite gėles.

Šaulys (11 23–12 22). Tinkamas laikas ryžtingai tvarkyti nebaigtus reikalus. Nebijokite rizikuoti – jums pasiseks. Tiesa, venkite rizikingo vairavimo, nevažinėkite techniškai netvarkingu automobiliu.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nieko nauja nepradėkite, darykite tik tai, kas savaime išeina ar buvo iš anksto parengta. Nesukite galvos dėl esamų keblumų – jums reikia išlaukti. Tik mėnesio pabaigoje reikalai pajudės sparčiau.

Vandenis (01 21–02 20). Jūs pasirengę rizikuoti, mėginti laimę. Jei remsitės tiktai savimi (neklauskite patarimų, neprašykite pagalbos), jums tikrai pasiseks. Pats laikas nustebinti pasaulį!

Žuvys (02 20–03 21). Reikėtų susitelkti ir sutvarkyti uždelstą reikalą. Gautų veiklos pasiūlymų neatmeskite, tačiau sutikimo kol kas nereikėtų duoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.