Astrologė Palmira: dažniau šypsokitės ir draugiškai bendraukite

Šiandien viskas vyks greitai, tiksliai, aiškiai ir suprantamai. Tai tinkamas metas spręsti painias ar įsisenėjusias problemas, aiškintis įvairius nesusipratimus, apgaules, sukčiavimus. Beje, atsiras ne tik gerų patarėjų, bet ir padėjėjų. Tad stenkitės dažniau šypsotis, draugiškai bendrauti, ir diena bus ne tik maloni, bet ir naudinga.

Beje, atsiras ne tik gerų patarėjų, bet ir padėjėjų. Tad stenkitės dažniau šypsotis, draugiškai bendrauti, ir diena bus ne tik maloni, bet ir naudinga.<br>123rf. com nuotr.
Beje, atsiras ne tik gerų patarėjų, bet ir padėjėjų. Tad stenkitės dažniau šypsotis, draugiškai bendrauti, ir diena bus ne tik maloni, bet ir naudinga.<br>123rf. com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 4:18 AM

Na, o veikloje gali tekti keisti planus, grįžti prie to, kuo anksčiau užsiėmėte. Ir tai netikėtai gali duoti naudos. Tik nesitikėkite jos ten, kur planavote. Patartina užsiimti sunkiais darbais, kuriems įveikti reikia kolektyvinių pastangų, – tai didelės energijos koncentravimo, žmonių susitelkimo, kolektyvinės veiklos metas.

Palanku tvarkyti piniginius ir turto reikalus, tvirtinti sandorius, užmegzti bendradarbiavimą, pradėti veiklą naujoje darbovietėje, aiškintis teisybę, pradėti bylinėjimąsi. Tiesa, nepalanku skolinti pinigų. Gerai kraustytis į naują gyvenamąją vietą.

Šiandien tiks naikinti parazitus (tarakonus, blusas, muses, peles, žiurkes ir pan.). Gera proga abejojantiems mesti burtus ties savo namų slenksčiu.

Raskite laiko pabendrauti su žmogumi, kurį gerbiate, iš kurio mokotės, semiatės dvasios stiprybės. Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį reikšmingesni moterims. Jei regėjote kovą, mūšį ar ginklus – laukia ne tik kova, bet ir pergalė, išaukštinimas.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartinas santūrus poilsis, nepalankios kelionės, aktyvus bendravimas. Avinas (03 21–04 21). Tinkamas metas susitikti su įtakingais asmenimis, galinčiais lemti jūsų karjerą. Jei tektų dėl ko nors tartis, būkite konkretūs, reikalaukite tikslumo, jei reikia, ir patvirtinimo raštu – abstraktūs pažadai, ko gero, bus pamiršti. Palanku namie priimti garbingus svečius.

Jautis (04 21–05 21). Nusivilti visada suspėsite, o kol kas pasidžiaukite tuo, kas išeina, ką turite. Jei galite, svarbesnius reikalus ir susitikimus planuokite po 16 val., kai jums ims sektis ir viskas susiklostys kuo puikiausiai. Vakare galimas netikėtas meilės nuotykis svečiuose, pobūvyje, kelyje.

Dvyniai (05 21–06 22). Šiandien svarbu įveikti aplinkinių nepasitikėjimą, nepasitenkinimą, sutvirtinti gerus santykius su partneriais, kolegomis, draugais, šeimos nariais, kad ilgam turėtumėte patikimų sąjungininkų, galinčių jus suprasti ir paremti. Tai puiki diena taikytis sutuoktiniams ir labiau atskleisti savo jausmus. Palankus laikas iki 16 val., ypač rytmetys, vėliau nervingas metas, kai nesusivaldymas gali brangiai kainuoti. Vėžys (06 22–07 22). Siekite labiau pagelbėti artimiesiems – jų labui vertėtų paaukoti ir dalykinius reikalus. Patartina grąžinti skolas draugams ir giminaičiams. Pirma dienos pusė – itin geras laikas sveikatai tikrinti, atlikti sunkiai diagnozuojamų, neaiškių ligų tyrimus.

Liūtas (07 22–08 23). Kūrybingas metas – būsite apimti įkvėpimo. Puikiai seksis suderinti širdies balsą su proto logika. Iki 16 val. puikus laikas tiek emocingiems, intuityviems asmenims, tiek racionaliems pragmatikams. Skirkite daugiau dėmesio tiems, kuriuos mylite. Nepraleiskite progos atitaisyti bendravimo klaidų su vaikais, sutuoktiniu.

Mergelė (08 23–09 23). Jaučiatės pavargę? Geriausia likti namie, atidėti dalykinių reikalų tvarkymą kitai dienai ar bent jau pavakarei po 16 val. Nuoširdus rūpinimasis artimaisiais juos sustiprins, nuramins. Vakaras palankus romantiškoms pažintims užmegzti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iki 16 val. palankus metas susitikimams, pažintims užmegzti, viešnagėms, kelionėms. Tik venkite lengvabūdiškų pažadų, neapgalvotų susitarimų – juk lengva pasakyti, sunku padaryti. Vakarą geriausia praleisti namie su artimaisiais.

Skorpionas (10 23–11 23). Geras metas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, problemoms, susijusioms su investavimu, veikla, spręsti. Organizuokite talkas, kvieskitės pagalbą. Tai keistas metas, kai reikia labiau remtis partneriais, kolektyvu.

Šaulys (11 23–12 22). Jūs kupini jėgų – vadovybė daug tikisi iš jūsų. Verta imtis svarbių ir atsakingų darbų. Rytmetys itin palankus atsakingam pokalbiui jums svarbiu dalykiniu ar asmeniniu klausimu. Nors diena bus labai intensyvi, raskite laiko ir savo porai. Vakaras – tinkamas laikas išpildyti seną pažadą vaikams ar mylimam asmeniui.

Ožiaragis (12 22–01 21). Pasyvus metas iki pat 16 val., tad iki pavakarės nedarykite nieko sudėtingo ir nemalonaus. Tiesa, tiks tvarkyti svarbius konfidencialius reikalus. Vakaras palankus įvairiems susitikimams. Svečiuose, beje, galimas romantiškas nuotykis.

Vandenis (01 21–02 20). Puikus metas susitaikyti su draugu, atnaujinti reikalingus partneriškus ryšius – ateityje tai daug ką lems. Galima laiminga romantiška pažintis. Vakarą geriausia praleisti ramiai namuose – patartina anksčiau eiti ilsėtis.

Žuvys (02 20–03 21).  Nuo ryto kibkite į darbus, tvarkykite svarbius reikalus, susitikite su reikalingais žmonėmis, ir dabartinės problemos bus įveiktos. Rytmetys palankus svarbiems dalykiniams susitarimams, atsakingiems veiklos dokumentams tvirtinti. Vakare palanku aplankyti senus gerus draugus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.